Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- ultima_palabra
- SaraFina
#202 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Tačno. Nije joj profil izbrisan samo neaktivan.Škobo Habu wrote:Nikad. Bila je oldschool sve dok nije izbrisla svoj profil. I svako je znao da je na registrovana na tom forumu pod tim nickom, nikada nije ni krila, baš kao što je Zirdum bio @Zrikavac, i još par faca sa Poskoka.SaraFina wrote:
Da. A kasnije Grude _78. Nikad Red Sonja.
- SaraFina
#203 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ultima_palabra wrote:Ja faca i govana...
Ima i R00jkan Vasić
Bio je Knezović. Čak su spinali i Sabina da navraćala. Ajde znaj je li.
Mada lako moguće vlasnik je Sarajlija rodjeni. Nikakav kamenjarac.
-
Škobo Habu
#204 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nisam bio na tom forumu barem nekih 7-8 godina, ali, čini mi se, iako nisam posve siguran, da se njeni postovi tamo više ne mogu naći.SaraFina wrote:Tačno. Nije joj profil izbrisan samo neaktivan.Škobo Habu wrote:Nikad. Bila je oldschool sve dok nije izbrisla svoj profil. I svako je znao da je na registrovana na tom forumu pod tim nickom, nikada nije ni krila, baš kao što je Zirdum bio @Zrikavac, i još par faca sa Poskoka.SaraFina wrote:
Da. A kasnije Grude _78. Nikad Red Sonja.
- mO k3
#205 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Rajko isto bio na južno srpskom forumu ?? 
- SaraFina
#206 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Škobo Habu wrote:Nisam bio na tom forumu barem nekih 7-8 godina, ali, čini mi se, iako nisam posve siguran, da se njeni postovi tamo više ne mogu naći.SaraFina wrote:Tačno. Nije joj profil izbrisan samo neaktivan.Škobo Habu wrote:
Nikad. Bila je oldschool sve dok nije izbrisla svoj profil. I svako je znao da je na registrovana na tom forumu pod tim nickom, nikada nije ni krila, baš kao što je Zirdum bio @Zrikavac, i još par faca sa Poskoka.
Ona tema o Zrikavcu koju pokrenula je obrisana. Dalje nisam ni ja provjeravala je li sve na podforumu politika obrisano. Na chatu nije. Ima tema za okupljanje u ZG i ona je autor.
-
Škobo Habu
#207 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ne bih me iznenadilo. Ne mogu se tačno sjetiti naziva nicka, ali postojao je jedan sličan njemu i po vokabularu, a i po sadržaju komposta u lobanji.mO k3 wrote:Rajko isto bio na južno srpskom forumu ??
Bio je neki Džipalo Junuz, lik iz Zenice, dosta sličan ovdašnjem forumskom @Hafizu.
- mO k3
#208 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nisam bio odavno tamo , jeli taj junuz volio slagati ???Škobo Habu wrote:Ne bih me iznenadilo. Ne mogu se tačno sjetiti naziva nicka, ali postojao je jedan sličan njemu i po vokabularu, a i po sadržaju komposta u lobanji.mO k3 wrote:Rajko isto bio na južno srpskom forumu ??
Bio je neki Džipalo Junuz, lik iz Zenice, dosta sličan ovdašnjem forumskom @Hafizu.
- SaraFina
#209 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Škobo Habu wrote:Ne bih me iznenadilo. Ne mogu se tačno sjetiti naziva nicka, ali postojao je jedan sličan njemu i po vokabularu, a i po sadržaju komposta u lobanji.mO k3 wrote:Rajko isto bio na južno srpskom forumu ??
Ja sam to isto rekla za "dotura". No negira. Ali taj fetiš na " muslimanske nickove" je čudan.
Aga je R00jkan 90%.
-
Škobo Habu
#210 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nebitno.SaraFina wrote:
Ona tema o Zrikavcu koju pokrenula je obrisana. Dalje nisam ni ja provjeravala je li sve na podforumu politika obrisano. Na chatu nije. Ima tema za okupljanje u ZG i ona je autor.
Oni koji poznaju Martinu znaju da je to daleko od moralizatorskog preseravanja od strane dežurnih forumski komentatora i "legendi" sa Klixa.
Teško je njima objasniti da se on do sada, sa minimumom laktanja, mogla dokopati bilo koje konzulske funkcije kao HDZ - ov kadar, samo da je htjela.
Ali, nije.
Žena je nešto tipa Rammsteina. Ili je vole, ili je mrze. Kako u Bosni, tako i Hercegovini. Ne može to svako.
- SaraFina
#211 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Škobo Habu wrote:Nebitno.SaraFina wrote:
Oni koji poznaju Martinu znaju da je to daleko od moralizatorskog preseravanja od strane dežurnih forumski komentatora i "legendi" sa Klixa.
Teško je njima objasniti da se on do sada, sa minimumom laktanja, mogla dokopati bilo koje konzulske funkcije kao HDZ - ov kadar, samo da je htjela.
Ali, nije.
Žena je nešto tipa Rammsteina. Ili je vole, ili je mrze. Kako u Bosni, tako i Hercegovini. Ne može to svako.
Ja sam s njom non - stop bila u konfliktu.
I isto sam to rekla da je mogla dogurati do ministrice obrazovanja, da je htjela... Ali niko ne vjeruje.
Kako god pozdravi je i puno sreće u ozdravljenju. Sjetiće me se sigurna sam
Uvjek imam iste/slične nickove vezane za Sarajevo
- Roccohljup
#212 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Moja ti, na danasnjem vaktu rijec itekako zna biti i opasno oruzje. Sama si spominjala koliko je doticna "mocna" u smislu dosega preko soycijalnih mreza. Mozes samo zamisliti koliko je onda svojim (u taj vakat) poganim jezikom mladih umova zatrovala. Ja joj oprostiti ne mogu, za to ima onaj gore ko je nadlezan, ali zaboraviti joj ne mogu i necu nikad.SaraFina wrote:
Pa nije nas rokala granatama s obližnjih ćuka, ako vrijedjala. Kad primamo četnike u državničke posjete poput picoustog pulena vojvode Šešelja i onog patuljčića moralnog i ljudskog Dačića, ne vidim što bi nju na nož dočekivali??? Prisiljeni smo živjeti u RS na kostima našeg naroda i Dodik će možebit biti član presjedništva iz reda srpskog naroda... a svakodnevno pljuje BiH...Neka pljuje Čhoa i asimilira se žena u bosanskohercegovačku nacijuvremenom.
-
Škobo Habu
#213 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Živopisan lik. Prognanik iz Zenice, čini mi se, na prinudnom radu u Zagrebu.mO k3 wrote: Nisam bio odavno tamo , jeli taj junuz volio slagati ???
Bio je neka umjerena struja dole.
To je doba kad se u virtualnom hz hb svijetu još uvijek nije konkretizovala sama granica budućeg Trećeg. Tek se nazirala...
A HERA je napadala plakate sa likom Zvonka Jurišića...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#214 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Pretjerivanje. Masa je onih koji nikad nisu čuli za nju ili su potpuno ravnodušni.Škobo Habu wrote:Žena je nešto tipa Rammsteina. Ili je vole, ili je mrze. Kako u Bosni, tako i Hercegovini. Ne može to svako.
- SaraFina
#215 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Roccohljup wrote:Moja ti, na danasnjem vaktu rijec itekako zna biti i opasno oruzje. Sama si spominjala koliko je doticna "mocna" u smislu dosega preko soycijalnih mreza. Mozes samo zamisliti koliko je onda svojim (u taj vakat) poganim jezikom mladih umova zatrovala. Ja joj oprostiti ne mogu, za to ima onaj gore ko je nadlezan, ali zaboraviti joj ne mogu i necu nikad.SaraFina wrote:
Pa nije nas rokala granatama s obližnjih ćuka, ako vrijedjala. Kad primamo četnike u državničke posjete poput picoustog pulena vojvode Šešelja i onog patuljčića moralnog i ljudskog Dačića, ne vidim što bi nju na nož dočekivali??? Prisiljeni smo živjeti u RS na kostima našeg naroda i Dodik će možebit biti član presjedništva iz reda srpskog naroda... a svakodnevno pljuje BiH...Neka pljuje Čhoa i asimilira se žena u bosanskohercegovačku nacijuvremenom.
Ja nisam svjedočila nikad tim gadostima kojim je Bošnjake kao cjelokupan narod vrijedjala. SDP jeste i stranačke uhljebe. Tako da stvarno neka neko postavi taj tekst o vrijedjanju "obrezanih mošnjaka". Meni to nije njen stil. No ko zna...
- SaraFina
#216 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Challenger_ wrote:Pretjerivanje. Masa je onih koji nikad nisu čuli za nju ili su potpuno ravnodušni.Škobo Habu wrote:Žena je nešto tipa Rammsteina. Ili je vole, ili je mrze. Kako u Bosni, tako i Hercegovini. Ne može to svako.
Masa je i nas kojih Sirija ne zanima, a vi je pojedinci poznajete kao makarsku rivijeru u susjednoj HR.
- Challenger_
#217 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ne poznajem makarsku rivijeru, ne znam ko je ova žena. Da šta vrijedi, zapazio bih je.
-
Škobo Habu
#218 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Jebo te, vi ste se uhvatili tih "mošnjaka", čija pogrdna riječ nije uopšte njen izum, već nekih drugi likova sa Poskoka, da bi ste istu bili u stanju linčovati ispred SCC - a!?Roccohljup wrote:
Moja ti, na danasnjem vaktu rijec itekako zna biti i opasno oruzje. Sama si spominjala koliko je doticna "mocna" u smislu dosega preko soycijalnih mreza. Mozes samo zamisliti koliko je onda svojim (u taj vakat) poganim jezikom mladih umova zatrovala. Ja joj oprostiti ne mogu, za to ima onaj gore ko je nadlezan, ali zaboraviti joj ne mogu i necu nikad.
Je, žena je u jednom momentu ispala iz kompletnog kolosjeka, ali ne iz mržnje, već iz bijesa i nezadovoljstava. Evo, ja je razumijem.
Ali je odmah nakon toga započela angažman na HadžiFejsu, gdje je radila serijal u kojem je spajala djecu iz Livna sa djecom iz G.Vakufa, djecu iz Mostara sa djecom iz Sarajeva, itd.
Skontala je da se zajebala...Pa nije Djevica Marija da je bezgrešna.
Ako su u ona doba na sarajevu - x nju nazivali "ustašom", što ona to nikada nije bila, onda je ona iz revolta počela da koristo vokabular koji njoj nikada nije ni pristajao. Ni po karakteru, a ni po formalnom obrazovanju...
- mO k3
#219 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ma @hafis voli slagati , nije junuz hafis:)Škobo Habu wrote:Živopisan lik. Prognanik iz Zenice, čini mi se, na prinudnom radu u Zagrebu.mO k3 wrote: Nisam bio odavno tamo , jeli taj junuz volio slagati ???
Bio je neka umjerena struja dole.
To je doba kad se u virtualnom hz hb svijetu još uvijek nije konkretizovala sama granica budućeg Trećeg. Tek se nazirala...
A HERA je napadala plakate sa likom Zvonka Jurišića...
-
Škobo Habu
#220 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Kada je kome masa bila primaran uzorak kvalitete mišljenja?Challenger_ wrote:Pretjerivanje. Masa je onih koji nikad nisu čuli za nju ili su potpuno ravnodušni.Škobo Habu wrote:Žena je nešto tipa Rammsteina. Ili je vole, ili je mrze. Kako u Bosni, tako i Hercegovini. Ne može to svako.
- SaraFina
#221 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Challenger_ wrote:Ne poznajem makarsku rivijeru, ne znam ko je ova žena. Da šta vrijedi, zapazio bih je.
Ma kako ćeš? Život ti prodje na onoj temi. Tebi više ne vrijedi ni replicirati. Guslaš sam sa sobom i lijepiš linkove. Uz veličanje svevišnjeg Putina. Srbima si uzor na uzgred pomenutom forumu
- cyprus
#222 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
SDS je postao poželjan koalicioni partner, al Martini nema halala 
- SaraFina
#223 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
cyprus wrote:SDS je postao poželjan koalicioni partner, al Martini nema halala
Alfonso je kriv. Zakuhao i izvukao se.
- Challenger_
#224 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Istina, ali je istina i da ovaj odron od tranzicijske epohe nije iznjedrio gigante misli i osjećanja. Barem ja takvog/takvu ne poznajem.Škobo Habu wrote:Kada je kome masa bila primaran uzorak kvalitete mišljenja?
-
Škobo Habu
#225 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ovdje su halalili jedni, drugima, trećim onoga momenta kada se na Koševu okupilo Bijelo dugme, i kada su bivši pripadnici Romanijskog korpusa, sa bivšim pripadnicma 1. Korpusa, zajedno sa pridruženim razvojačenim pripadnicima kiseljačkog HVO, horski, zajedno, zapjevali:cyprus wrote:SDS je postao poželjan koalicioni partner, al Martini nema halala
Sve će to o mila moja
Prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš
I dvije će pokisle ptice sa tvoga oka prhnuti na jug...
Sve ostalo su lične frustracije pojedinaca.