Martin Raguž - političar

Post Reply
homega

#1 Martin Raguž - političar

Post by homega »

Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
gasing

#2 Re: Martin Raguž - političar

Post by gasing »

homega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
:lol: :lol: :lol:
homega

#3 Re: Martin Raguž - političar

Post by homega »

gasing wrote:
homega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
:lol: :lol: :lol: :izet: :izet: :izet: :lol: :lol: :lol:
dudlov

#4 Re: Martin Raguž - političar

Post by dudlov »

gasing wrote:
:mrgreen:
travnik

#5 Re: Martin Raguž - političar

Post by travnik »

Po meni, ako u obzir uzmemo vodeće političare naše države, sigurno jedan od boljih. Čini mi se umjeren, tolerantan, spreman na dijalog i kompromis, ima dobre veze u EU, te ujedno jedan od onih političara koji je, barem za sada, uspio fino spojiti državnu politiku (BiH) i etničku (H), što je dobro i što je sasvim normalno, jer to dvoje ne može biti suprostavljeno, već može ići zajedno.
Danguba

#6 Re: Martin Raguž - političar

Post by Danguba »

:thumbup:

:bih:
Bodkin

#7 Re: Martin Raguž - političar

Post by Bodkin »

ee kad sam ja glasao za njega. jos dok je pola drzave drkalo na komsu :D
Drvosjeca iz Dejcica

#8 Re: Martin Raguž - političar

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Djeluje realan i razuman političar, ostaje da se vidi kako će proći na izborima i šta poslije njih.
Pasiflora

#9 Re: Martin Raguž - političar

Post by Pasiflora »

Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvat :skoljka:
moa

#10 Re: Martin Raguž - političar

Post by moa »

Pasiflora wrote:
Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvat :skoljka:
Sad ce ti hafis reci da nisi upravu. To je covicev igrac koji ce kupiti glasove od nezadovoljnih katolika u BiH a ovaj ce se svakako nastelit da mu ga HDZ smjesti sguza onako nasuho. Jedno su pricali ovi iz hdz1990 a onda se prdekanaZ... Sonjo kao i svi ostali.
Danguba

#11 Re: Martin Raguž - političar

Post by Danguba »

Sada ce Hafiz da kaze da ce i on za njega glasati da ima Cova o cemu cmizdriti. :D
Pasiflora

#12 Re: Martin Raguž - političar

Post by Pasiflora »

moa wrote:
Pasiflora wrote:Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvat :skoljka:
Sad ce ti hafis reci da nisi upravu. To je covicev igrac koji ce kupiti glasove od nezadovoljnih katolika u BiH a ovaj ce se svakako nastelit da mu ga HDZ smjesti sguza onako nasuho. Jedno su pricali ovi iz hdz1990 a onda se prdekanaZ... Sonjo kao i svi ostali.
Mislis? Vjerovatno si u pravu... jbg, ja nikada ne skontam te zakulisne radnje :roll:
ILVIIR

#13 Re: Martin Raguž - političar

Post by ILVIIR »

Danguba wrote:Sada ce Hafiz da kaze da ce i on za njega glasati da ima Cova o cemu cmizdriti. :D
on je vec rekao na drugoj temi, da mu se svidja ideja da raguz pobijedi!
Skijaš

#14 Re: Martin Raguž - političar

Post by Skijaš »

travnik wrote:Po meni, ako u obzir uzmemo vodeće političare naše države, sigurno jedan od boljih. Čini mi se umjeren, tolerantan, spreman na dijalog i kompromis, ima dobre veze u EU, te ujedno jedan od onih političara koji je, barem za sada, uspio fino spojiti državnu politiku (BiH) i etničku (H), što je dobro i što je sasvim normalno, jer to dvoje ne može biti suprostavljeno, već može ići zajedno.
I ono što je jako bitno, neko ko će prekinuti sa Čovićevom praksom korištenja Hrvata kao živog zida u odbrani velikosrpstva. Hrvati jesu u nepovoljnijem položaju od druga dva naroda, ali se to ne može ispraviti Čovićevim provokacijama sa Mostarom kao stolnim gradom i slično. Popravljanje položaja hrvatskog naroda leži u popravljanju odnosa sa Sarajevom, a to se najbrže može postići političkim savezništvom protiv velikosrpske opcije.
Josip321

#15 Re: Martin Raguž - političar

Post by Josip321 »

Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
Josip321

#16 Re: Martin Raguž - političar

Post by Josip321 »

wedeta wrote:
Josip321 wrote:Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
Nakon operacije u UNI KLINIKUM u Deutschland i nakon napustanja iste gospodin Ljubic je kod mene u restoranu (sa dvije kcerke i zenom) rekao da je Raguz najpogubnije rjesenje za njegovu stranku. Istovremeno tu je bio i onaj Knezovic (dijete) kojem su Hrvati skupili novac za operaciju.
Josip-----

balije nisu NIKADA imali covjeka koji je bio u stanju reci 20 godina nakon rata ------ZIVJECEMO ZAJEDNO!

Jebo ti Hitleru mater svoju sto umjesto zidova ne pobi ove balije (muslimane)

Ne kontam baš post. Valjda si ti Hrvat koji kaže da Raguž nije OK??I ja sve više mislim da Raguž nije OK.
Ali nemaš pravo zato psovati mater balisku i prizivati genocid. Kralju idi se ispovjediti i liječiti svoj intelekt.
Josip321

#17 Re: Martin Raguž - političar

Post by Josip321 »

wedeta wrote:
Josip321 wrote:

Ne kontam baš post. valjda si ti Hrvat koji kaže da Raguž nije OK??I ja sve više mislim da Raguž nije OK.
Ali nemaš pravo zato psovati mater balisku i prizivati genocid. Kralju idi se ispovjediti i liječiti svoj intelekt.
Sta mislis prijatelju da neko pada na taj tvoj nickname.
Providno care.....Takvih kao ti, Komsica, Raguza, i ostalih govana mi je pun kurac.

svrsim vam mamicama u usta.....ok

p.s. dno dna je kad balija bude "JOSIP"
Ne bi ti bio u koži. Tebi je najgore samim sa sobom. Prvo mrziš Srbe i Muslimane, onda sve po redu. A navečer kada treba zaspati zamrziš i sam sebe.
Josip321

#18 Re: Martin Raguž - političar

Post by Josip321 »

I jesi li ti Hrvat katolik??

Ako jesi, otiđi na ispovjed. Popričaj o svemu ovome što pišeš sa svećenikom. Možda nešto i shvatiš.
Hafis

#19 Re: Martin Raguž - političar

Post by Hafis »

Skijaš wrote: I ono što je jako bitno, neko ko će prekinuti sa Čovićevom praksom korištenja Hrvata kao živog zida u odbrani velikosrpstva. Hrvati jesu u nepovoljnijem položaju od druga dva naroda, ali se to ne može ispraviti Čovićevim provokacijama sa Mostarom kao stolnim gradom i slično. Popravljanje položaja hrvatskog naroda leži u popravljanju odnosa sa Sarajevom, a to se najbrže može postići političkim savezništvom protiv velikosrpske opcije.
Izgleda da je Čović ipak odlučio napraviti politički savez protiv velikobošnjačke opcije :novine:
Danguba

#20 Re: Martin Raguž - političar

Post by Danguba »

Josip321 wrote:Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
Ako imas HR putovnicu, je li to dovoljno da budes ''pravi Hrvat''? :roll:

:D
Hafis

#21 Re: Martin Raguž - političar

Post by Hafis »

Putovnica služi samo za putovanje i nema veze s legitimitetom.
Hafis

#22 Re: Martin Raguž - političar

Post by Hafis »

Bubaj i tutnjaj dalje 8)
raskopusa

#23 Re: Martin Raguž - političar

Post by raskopusa »

martin raguz????? ko je to? :D
Post Reply