Martin Raguž - političar
- homega
#1 Martin Raguž - političar
Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
-
gasing
#2 Re: Martin Raguž - političar
homega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
- homega
#3 Re: Martin Raguž - političar
gasing wrote:homega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.![]()
![]()
-
dudlov
#4 Re: Martin Raguž - političar
gasing wrote:homega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.![]()
![]()
- travnik
#5 Re: Martin Raguž - političar
Po meni, ako u obzir uzmemo vodeće političare naše države, sigurno jedan od boljih. Čini mi se umjeren, tolerantan, spreman na dijalog i kompromis, ima dobre veze u EU, te ujedno jedan od onih političara koji je, barem za sada, uspio fino spojiti državnu politiku (BiH) i etničku (H), što je dobro i što je sasvim normalno, jer to dvoje ne može biti suprostavljeno, već može ići zajedno.
- Danguba
-
Bodkin
#7 Re: Martin Raguž - političar
ee kad sam ja glasao za njega. jos dok je pola drzave drkalo na komsu 
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: Martin Raguž - političar
Djeluje realan i razuman političar, ostaje da se vidi kako će proći na izborima i šta poslije njih.
- Pasiflora
#9 Re: Martin Raguž - političar
Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvathomega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
- moa
#10 Re: Martin Raguž - političar
Sad ce ti hafis reci da nisi upravu. To je covicev igrac koji ce kupiti glasove od nezadovoljnih katolika u BiH a ovaj ce se svakako nastelit da mu ga HDZ smjesti sguza onako nasuho. Jedno su pricali ovi iz hdz1990 a onda se prdekanaZ... Sonjo kao i svi ostali.Pasiflora wrote:Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvathomega wrote:Kad već skoro svako živ iz političkog miljea naše države ima svoju temu na ovom forumu, red je da malo pažnje uputimo i Martinu Ragužu, vjerovatno budućem članu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz BiH.
- Danguba
#11 Re: Martin Raguž - političar
Sada ce Hafiz da kaze da ce i on za njega glasati da ima Cova o cemu cmizdriti. 
- Pasiflora
#12 Re: Martin Raguž - političar
Mislis? Vjerovatno si u pravu... jbg, ja nikada ne skontam te zakulisne radnjemoa wrote:Sad ce ti hafis reci da nisi upravu. To je covicev igrac koji ce kupiti glasove od nezadovoljnih katolika u BiH a ovaj ce se svakako nastelit da mu ga HDZ smjesti sguza onako nasuho. Jedno su pricali ovi iz hdz1990 a onda se prdekanaZ... Sonjo kao i svi ostali.Pasiflora wrote:Tesko ce ga Covic verificirati kao "pravog Hrvata". Ako nije iz H(kra)DZ-a BIH nije Hrvat
- ILVIIR
#13 Re: Martin Raguž - političar
on je vec rekao na drugoj temi, da mu se svidja ideja da raguz pobijedi!Danguba wrote:Sada ce Hafiz da kaze da ce i on za njega glasati da ima Cova o cemu cmizdriti.
- Skijaš
#14 Re: Martin Raguž - političar
I ono što je jako bitno, neko ko će prekinuti sa Čovićevom praksom korištenja Hrvata kao živog zida u odbrani velikosrpstva. Hrvati jesu u nepovoljnijem položaju od druga dva naroda, ali se to ne može ispraviti Čovićevim provokacijama sa Mostarom kao stolnim gradom i slično. Popravljanje položaja hrvatskog naroda leži u popravljanju odnosa sa Sarajevom, a to se najbrže može postići političkim savezništvom protiv velikosrpske opcije.travnik wrote:Po meni, ako u obzir uzmemo vodeće političare naše države, sigurno jedan od boljih. Čini mi se umjeren, tolerantan, spreman na dijalog i kompromis, ima dobre veze u EU, te ujedno jedan od onih političara koji je, barem za sada, uspio fino spojiti državnu politiku (BiH) i etničku (H), što je dobro i što je sasvim normalno, jer to dvoje ne može biti suprostavljeno, već može ići zajedno.
- Josip321
#15 Re: Martin Raguž - političar
Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
- Josip321
#16 Re: Martin Raguž - političar
wedeta wrote:Nakon operacije u UNI KLINIKUM u Deutschland i nakon napustanja iste gospodin Ljubic je kod mene u restoranu (sa dvije kcerke i zenom) rekao da je Raguz najpogubnije rjesenje za njegovu stranku. Istovremeno tu je bio i onaj Knezovic (dijete) kojem su Hrvati skupili novac za operaciju.Josip321 wrote:Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
Josip-----
balije nisu NIKADA imali covjeka koji je bio u stanju reci 20 godina nakon rata ------ZIVJECEMO ZAJEDNO!
Jebo ti Hitleru mater svoju sto umjesto zidova ne pobi ove balije (muslimane)
Ne kontam baš post. Valjda si ti Hrvat koji kaže da Raguž nije OK??I ja sve više mislim da Raguž nije OK.
Ali nemaš pravo zato psovati mater balisku i prizivati genocid. Kralju idi se ispovjediti i liječiti svoj intelekt.
- Josip321
#17 Re: Martin Raguž - političar
Ne bi ti bio u koži. Tebi je najgore samim sa sobom. Prvo mrziš Srbe i Muslimane, onda sve po redu. A navečer kada treba zaspati zamrziš i sam sebe.wedeta wrote:Sta mislis prijatelju da neko pada na taj tvoj nickname.Josip321 wrote:
Ne kontam baš post. valjda si ti Hrvat koji kaže da Raguž nije OK??I ja sve više mislim da Raguž nije OK.
Ali nemaš pravo zato psovati mater balisku i prizivati genocid. Kralju idi se ispovjediti i liječiti svoj intelekt.
Providno care.....Takvih kao ti, Komsica, Raguza, i ostalih govana mi je pun kurac.
svrsim vam mamicama u usta.....ok
p.s. dno dna je kad balija bude "JOSIP"
- Josip321
#18 Re: Martin Raguž - političar
I jesi li ti Hrvat katolik??
Ako jesi, otiđi na ispovjed. Popričaj o svemu ovome što pišeš sa svećenikom. Možda nešto i shvatiš.
Ako jesi, otiđi na ispovjed. Popričaj o svemu ovome što pišeš sa svećenikom. Možda nešto i shvatiš.
-
Hafis
#19 Re: Martin Raguž - političar
Izgleda da je Čović ipak odlučio napraviti politički savez protiv velikobošnjačke opcijeSkijaš wrote: I ono što je jako bitno, neko ko će prekinuti sa Čovićevom praksom korištenja Hrvata kao živog zida u odbrani velikosrpstva. Hrvati jesu u nepovoljnijem položaju od druga dva naroda, ali se to ne može ispraviti Čovićevim provokacijama sa Mostarom kao stolnim gradom i slično. Popravljanje položaja hrvatskog naroda leži u popravljanju odnosa sa Sarajevom, a to se najbrže može postići političkim savezništvom protiv velikosrpske opcije.
- Danguba
#20 Re: Martin Raguž - političar
Ako imas HR putovnicu, je li to dovoljno da budes ''pravi Hrvat''?Josip321 wrote:Politički "pravi Hrvat" je onaj koji se izabere od Hrvata. Ne od građana Sarajeva, Zenice, Kalesije i sličnih mjesta.
-
Hafis
#21 Re: Martin Raguž - političar
Putovnica služi samo za putovanje i nema veze s legitimitetom.
-
Hafis
#22 Re: Martin Raguž - političar
Bubaj i tutnjaj dalje 
- raskopusa
#23 Re: Martin Raguž - političar
martin raguz????? ko je to?