Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
-
J_H
#1751 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Haj ako ti nije mrsko trkni, kupi BH2O flasu vode u prodavnicu koja nije "energizirana" pa probaj isto, al nemoj podvaljivat. 
-
zonbirile
#1752 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
do 27.11. SITNO
- no_pasaran
#1753 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Može na svakoj ba. Ali opet zašto baš na ovoj flaši...J_H wrote:Haj ako ti nije mrsko trkni, kupi BH2O flasu vode u prodavnicu koja nije "energizirana" pa probaj isto, al nemoj podvaljivat.
- GAU 8
#1754 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
A sta je to sto si "vidio"no_pasaran wrote:Sliku sam upravo sam napravio. A molim te ako znaš nekoga ko može ovako i sa ovolikom preciznošću dizajnirati flašu da u kombinaciji prelamanja svjetlosti kroz flašu i kroz vodu da ovakve rezultate hitno mi daj broj!Splinter wrote:daj reci da se zezas, je li fakat mislis da ovo nije marketinska podvala za neuke vec Boziju ruku djelo ??no_pasaran wrote: Kao što i rekoh: Mi muslimani baš i ne vjerujemo u slučajnosti. A ovo očito nije namjerno rađeno.![]()
Volio bih ga zaposliti prije nego to NASA učini!
Tj. sta predstavlja taj oblik.
- Pasiflora
#1755 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
jazonbirile wrote:do 27.11. SITNO
tako je moj nick nastao: cekala sam nesto
-
aleksandra123
#1756 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ode li taj Torabi ili?
- no_pasaran
#1757 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Uslikao sam to što sam vidioGAU 8 wrote:A sta je to sto si "vidio"no_pasaran wrote:Sliku sam upravo sam napravio. A molim te ako znaš nekoga ko može ovako i sa ovolikom preciznošću dizajnirati flašu da u kombinaciji prelamanja svjetlosti kroz flašu i kroz vodu da ovakve rezultate hitno mi daj broj!Splinter wrote: daj reci da se zezas, je li fakat mislis da ovo nije marketinska podvala za neuke vec Boziju ruku djelo ??![]()
Volio bih ga zaposliti prije nego to NASA učini!
Tj. sta predstavlja taj oblik.
- piupiu
#1758 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Je l' to ide?zonbirile wrote:do 27.11. SITNO
- no_pasaran
#1759 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Da, tako je najavio.piupiu wrote:Je l' to ide?zonbirile wrote:do 27.11. SITNO
-
Vernes_AMG
#1760 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
no_pasaran wrote:Može na svakoj ba. Ali opet zašto baš na ovoj flaši...J_H wrote:Haj ako ti nije mrsko trkni, kupi BH2O flasu vode u prodavnicu koja nije "energizirana" pa probaj isto, al nemoj podvaljivat.
Mozda zato sto na nekoj drugoj nisi ni probao ovo , uzmi neku koja ima slican oblik , mislim onaj ACE sok da ima slicnu flasu , pa probaj
- dinoxy
#1761 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Odlijepi naljepnicu i nece nista biti, a onda stavi obican bijeli papir i opet ce biti...naspi obicnu vodu u ovu flasu i opet ce biti...ja sam to vec analizirao ranije...i za mene je ovo bio "šok" kad sam vidio...nisam mogao vjerovatino_pasaran wrote:Da, tako je najavio.piupiu wrote:Je l' to ide?zonbirile wrote:do 27.11. SITNO
- sarajlijica
#1762 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Bolje u Međugorje.poznanik wrote:kEN0 wrote:pa kad ce otici on?
Pošaljimo ga u Banja Luku....Mostar, ima i tamo bolesnih
Tamo se odavno "vrti" dooobraaa lova - princip je isti, sve ostalo su nijanse....
...ljekar, pekar, apotekar....Ima l' tu kakve razlike?
Ima...u "ikonografiji"....
-
zonbirile
#1763 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
---------------------------------sarajlijica wrote:Bolje u Međugorje.poznanik wrote:kEN0 wrote:pa kad ce otici on?
Pošaljimo ga u Banja Luku....Mostar, ima i tamo bolesnih
Tamo se odavno "vrti" dooobraaa lova - princip je isti, sve ostalo su nijanse....
nije isto.Kada se javio fenomen,vlasti su bile protiv,privodili ispitivali i sl.,donekle normalno ,jer bila 81g.Nema materijalne prinude,ni ulaza ni vode,a da se obrće veća lova tačno je.Ovde ga vlast aminuje i podržava i daje se na servis jedna Zetra,svi žmire,provodi se teški kriminal,dole su ljudi iz svog profita radili sve,htjeli su aerodrom izgraditi.Eto to je razlika.
- sarajlijica
#1764 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
OK - tadašnje vlasti bile protiv, a Vatikan je i dan-danile protiv!zonbirile wrote:---------------------------------sarajlijica wrote:...........
Bolje u Međugorje.
nije isto.Kada se javio fenomen,vlasti su bile protiv,privodili ispitivali i sl.,donekle normalno ,jer bila 81g.Nema materijalne prinude,ni ulaza ni vode,a da se obrće veća lova tačno je.Ovde ga vlast aminuje i podržava i daje se na servis jedna Zetra,svi žmire,provodi se teški kriminal,dole su ljudi iz svog profita radili sve,htjeli su aerodrom izgraditi.Eto to je razlika.
Nema materijalne prinude (u Međugorju) - Zar u Sarajevu (Zetri) ima materijalne prinude ili bilo kakve prinude? Ljudi sami odlučuju da idu i plate što drugi nametnu - u čemu je suštinska razlika u Međugorju! tamo sve džabice
A šta ko radi od 'svog profita' - ma da ne drvimo o tom.
Tema je, suštinski, PREVARA ljudi - da ili ne?
Za mene, razlike nema - OSTALO SU NIJANSE....
-
Baba_Droga
#1765 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Rekla-Cula-Kazala :
Navodno Torabi naredne sedmice u Gorazdu !!!
Navodno biznismen Bekto ga zamolio ( mozda i platio) da dodje u grad na Drini.
Navodno i to da se Bijela Voda vec pakuje za te prilike.
Opet napominjem: Rekla-Cula-Kazala ( Don't kill the messenger
)
Navodno Torabi naredne sedmice u Gorazdu !!!
Navodno biznismen Bekto ga zamolio ( mozda i platio) da dodje u grad na Drini.
Navodno i to da se Bijela Voda vec pakuje za te prilike.
Opet napominjem: Rekla-Cula-Kazala ( Don't kill the messenger
-
zonbirile
#1766 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
-------------------------------sarajlijica wrote:OK - tadašnje vlasti bile protiv, a Vatikan je i dan-danile protiv!zonbirile wrote:---------------------------------sarajlijica wrote:...........
Bolje u Međugorje.
Nema materijalne prinude (u Međugorju) - Zar u Sarajevu (Zetri) ima materijalne prinude ili bilo kakve prinude? Ljudi sami odlučuju da idu i plate što drugi nametnu - u čemu je suštinska razlika u Međugorju! tamo sve džabice? I tamo se 'vrti ogromna' lova a gdje se god "vrti" otvrene su sve opcije pa i za "teški kriminal"....
A šta ko radi od 'svog profita' - ma da ne drvimo o tom.
Tema je, suštinski, PREVARA ljudi - da ili ne?
Za mene, razlike nema - OSTALO SU NIJANSE....
možda težek izraz,materijalna prisila,ali objasnih-nema vode ni ulaza.
Pa u Sarajevu i jeste fol sa ulazom i sa vodom,sitno,ali moraš platiti
kriminal je prisutan kao i svugdje u bezpravnoj zemlji,gdje više love,više je i prljave igre
PREVARA-tu se baš ne bih složio u nijansama.Dole je odigran fol 81g i tačka.Poslije sve ide spontano.Ako si bio dole možeš vidjeti ,da niko nikom ništa ne obečaje niti nudi.Čisti religijski turizam,poput Lurda i Fatme.Ovo je 3. najveće svetište, ide ko vjeruje, ali to je viša sfera vjerovanja.Niko nikoga ne dira,energizira sa 5. planete ,nema niđa kornjača i sl.Turizam cvate i treba otići vidjeti,ja sam bio kada je to startalo i bio makadam i šta su ljudi izgradili od toga.
-
aleksandra123
#1767 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne znam zasto se uzbudjujete oko toga. Kome se ide, neka ide.. . Svako ima pravo svoj novac da trosi kako hoce...A, kome se ne ide ne mora ni ici... I, u cemu je problem? Vjerovatno u tome sto Radoncic ne proizvodi vodu pa mu vokri sto Selimovic zaradjuje pa odmah plasira info da je kriminal je u pitanju...
- fedor
#1768 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Pa i jeste kriminal, voda se prodavala bez računa...možda si čitala!?aleksandra123 wrote:Ne znam zasto se uzbudjujete oko toga. Kome se ide, neka ide.. . Svako ima pravo svoj novac da trosi kako hoce...A, kome se ne ide ne mora ni ici... I, u cemu je problem? Vjerovatno u tome sto Radoncic ne proizvodi vodu pa mu vokri sto Selimovic zaradjuje pa odmah plasira info da je kriminal je u pitanju...
-
AS_sa
#1769 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
hocel ovaj torabi vise ic .... jel danas trebo ???
-
goibos
#1770 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
i može li mi neko objasniti ŠTA TO kao PIŠE na flaši ?
ona šapa? školjka?
a čujem da torabija dovode i odvode pod policijskom pratnjom!
ona šapa? školjka?
a čujem da torabija dovode i odvode pod policijskom pratnjom!
- karanana
#1771 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
jeli ono kao bozije ime napisano na arapskom kad pogledas ispred svjetla?
nisam ni ja siguran sta pise.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1772 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
aleksandra123 wrote:Ne znam zasto se uzbudjujete oko toga. Kome se ide, neka ide.. . Svako ima pravo svoj novac da trosi kako hoce...A, kome se ne ide ne mora ni ici... I, u cemu je problem? Vjerovatno u tome sto Radoncic ne proizvodi vodu pa mu vokri sto Selimovic zaradjuje pa odmah plasira info da je kriminal je u pitanju...
Ne znam zasto se uzbudjuješ oko toga. Kome se ne ide, neka ne ide.. . Svako ima pravo svoj novac da čuva kako hoce...A, kome se ide, pa nek ide... I, u cemu je problem? Vjerovatno u tome sto Selimovic ne proizvodi Avaz pa mu vokri sto Radoncic objevljuje pa odmah plasira info da je laž u pitanju...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1773 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Sutra...AS_sa wrote:hocel ovaj torabi vise ic .... jel danas trebo ???
Ali vraca se u proljece
-
5 0 5
-
iceman2010
#1775 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Da. Na onoj slici pise Allah na arapskom. A sta je na slici i kako se do toga doslo...... Naravno, flase nisu napravljene samo za ovu vodu (ako uzmemo da je tvrdnja tacna). Napravljene su puno ranije. Sto neko rece, da si u te flase, davno prije Torabija i "energiziranja" nasuo rakiju pokazalo bi se, pod istim uslovima, isto ovo. Naravno, ako je sve ovo tacno, a ne neka fotomontaza. Takodjer nisam upoznat sta je sve moguce uraditi igrajuci se svjetlom i prelamanjem svjetlosti. Ali i Photoshop je cudokaranana wrote:jeli ono kao bozije ime napisano na arapskom kad pogledas ispred svjetla?