MARKONEE + OSMI PUTNIK - mini BiH turneja (gost Emir Hot)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Emir_Hot
#1 MARKONEE + OSMI PUTNIK - mini BiH turneja (gost Emir Hot)
Pozdrav
Evo jednog vikenda dobrog rock and rolla. Putnik ne bih puno spominjao jer vec dosta znate o njima, a Markonee je hard rock talijanski bend iz Bologne koji prvi put nastupa u BiH. Za vise informacija:
http://www.markonee.com
http://www.osmiputnik.com
3 datuma su potvrdjena:
5. Maj - Sarajevo "SLOGA" sa Putnikom
6. Maj - Tuzla "Bike and Roll Panonika 2006" zajedno sa Irina i Storm + Van Gogh (ovdje ne svira Putnik)
7. Maj - Tuzla "Klub 65" sa Putnikom
Ceka se potvrda za Novi Sad koji bi se mogao desiti 8. Maja u sklopu ove mini turneje.
Ja cu kao gost svirati sa oba benda nekoliko pjesmica. Sa Markonee cu svirati neke od Neon Knights na kojima sam ja potpisan kao autor.
Toliko za sada i nadam se da se vidimo na nekim od ovih koncerata.
Long live rock & roll!!!
Evo jednog vikenda dobrog rock and rolla. Putnik ne bih puno spominjao jer vec dosta znate o njima, a Markonee je hard rock talijanski bend iz Bologne koji prvi put nastupa u BiH. Za vise informacija:
http://www.markonee.com
http://www.osmiputnik.com
3 datuma su potvrdjena:
5. Maj - Sarajevo "SLOGA" sa Putnikom
6. Maj - Tuzla "Bike and Roll Panonika 2006" zajedno sa Irina i Storm + Van Gogh (ovdje ne svira Putnik)
7. Maj - Tuzla "Klub 65" sa Putnikom
Ceka se potvrda za Novi Sad koji bi se mogao desiti 8. Maja u sklopu ove mini turneje.
Ja cu kao gost svirati sa oba benda nekoliko pjesmica. Sa Markonee cu svirati neke od Neon Knights na kojima sam ja potpisan kao autor.
Toliko za sada i nadam se da se vidimo na nekim od ovih koncerata.
Long live rock & roll!!!
- stardust_rnr
e nek si se potrudio da nam uneses malo zivosti u ovaj uspavani grad!
pa nije posteno da nam samo kojekakve seke i jelene dolaze i prave "spektakle"!
al džaba im opet. nije crko rock 'n' roll, bar ne u ovoj Carsiji... bice to lud vikend..., al prije svega sadrzajan
vidimo se tamo.

pa nije posteno da nam samo kojekakve seke i jelene dolaze i prave "spektakle"!
al džaba im opet. nije crko rock 'n' roll, bar ne u ovoj Carsiji... bice to lud vikend..., al prije svega sadrzajan
vidimo se tamo.
- stardust_rnr
hahahaha.... ovaj je jos gori od Knight-a... onog bar vrate s granice, al ovom i avioni bjeze... doduse brzi u to strojevi nema staSvaka cast majstore. Samo udriiiiiiiiiii......Jedva cekam da te vidim......
-
Drumer
A kome to avioni bjeze?? Ne kontam....stardust_rnr wrote:hahahaha.... ovaj je jos gori od Knight-a... onog bar vrate s granice, al ovom i avioni bjeze... doduse brzi u to strojevi nema staSvaka cast majstore. Samo udriiiiiiiiiii......Jedva cekam da te vidim......
- Alfons Kauders
kod tebe vazda neki problemi...
jest ovo vrijeme sjebano, propasce im to na jezeru totalno ako se ne popravi... jebem ti nasu nafaku... 
-
Drumer
Ma nema problema kod mene vc ne kontam sta rece ova djevojka....Ma ko sisa jezero, ja svakako nisam konto ici. Sto se mene tice nek padaju cuskije....Alfons Kauders wrote:kod tebe vazda neki problemi...jest ovo vrijeme sjebano, propasce im to na jezeru totalno ako se ne popravi... jebem ti nasu nafaku...
- Alfons Kauders
necu ni ja, najvjerovatnije, al se sjebo, spakovo samo ljetne stvari kad sam dolazio, nemam sta obuc jebiga, za 1. maj sjedio u jakni za skijanje... jebo ovakvo proljece, isto vijetnam, monsun...Drumer wrote:Ma nema problema kod mene vc ne kontam sta rece ova djevojka....Ma ko sisa jezero, ja svakako nisam konto ici. Sto se mene tice nek padaju cuskije....Alfons Kauders wrote:kod tebe vazda neki problemi...jest ovo vrijeme sjebano, propasce im to na jezeru totalno ako se ne popravi... jebem ti nasu nafaku...
![]()
-
Drumer
Imas na buvljaku jeftinih stvari, samo malo procunjaj i kupi sebi monsunsku odjecu...Alfons Kauders wrote:necu ni ja, najvjerovatnije, al se sjebo, spakovo samo ljetne stvari kad sam dolazio, nemam sta obuc jebiga, za 1. maj sjedio u jakni za skijanje... jebo ovakvo proljece, isto vijetnam, monsun...Drumer wrote:Ma nema problema kod mene vc ne kontam sta rece ova djevojka....Ma ko sisa jezero, ja svakako nisam konto ici. Sto se mene tice nek padaju cuskije....Alfons Kauders wrote:kod tebe vazda neki problemi...jest ovo vrijeme sjebano, propasce im to na jezeru totalno ako se ne popravi... jebem ti nasu nafaku...
![]()
- Alfons Kauders
tanak buvljak ovih dana, praznici... vidim s balkona...Drumer wrote:Imas na buvljaku jeftinih stvari, samo malo procunjaj i kupi sebi monsunsku odjecu...Alfons Kauders wrote:necu ni ja, najvjerovatnije, al se sjebo, spakovo samo ljetne stvari kad sam dolazio, nemam sta obuc jebiga, za 1. maj sjedio u jakni za skijanje... jebo ovakvo proljece, isto vijetnam, monsun...Drumer wrote:Ma nema problema kod mene vc ne kontam sta rece ova djevojka....Ma ko sisa jezero, ja svakako nisam konto ici. Sto se mene tice nek padaju cuskije....![]()
-
Drumer
Eh kako vidis kad su tezge pokrivene?? Tebi mje mrsko izgleda. A i meni bi bilo po ovakvom vremenu....Alfons Kauders wrote:tanak buvljak ovih dana, praznici... vidim s balkona...Drumer wrote:Imas na buvljaku jeftinih stvari, samo malo procunjaj i kupi sebi monsunsku odjecu...Alfons Kauders wrote: necu ni ja, najvjerovatnije, al se sjebo, spakovo samo ljetne stvari kad sam dolazio, nemam sta obuc jebiga, za 1. maj sjedio u jakni za skijanje... jebo ovakvo proljece, isto vijetnam, monsun...
- Alfons Kauders
ma jasta je... jos sam i malo mahmuran...Drumer wrote:Eh kako vidis kad su tezge pokrivene?? Tebi mje mrsko izgleda. A i meni bi bilo po ovakvom vremenu....Alfons Kauders wrote:tanak buvljak ovih dana, praznici... vidim s balkona...Drumer wrote:Imas na buvljaku jeftinih stvari, samo malo procunjaj i kupi sebi monsunsku odjecu...
-
Drumer
Aufffff, gdje se to pilo?? Znas da alkohol nikoga nije izveo na pravi put??Alfons Kauders wrote:ma jasta je... jos sam i malo mahmuran...Drumer wrote:Eh kako vidis kad su tezge pokrivene?? Tebi mje mrsko izgleda. A i meni bi bilo po ovakvom vremenu....Alfons Kauders wrote: tanak buvljak ovih dana, praznici... vidim s balkona...
- Alfons Kauders
kucni alkoholizam... iz kuce u kucu...Drumer wrote: Aufffff, gdje se to pilo?? Znas da alkohol nikoga nije izveo na pravi put??![]()
- stardust_rnr
heheh ma drugar nas, Virtuoz N GitariA kome to avioni bjeze?? Ne kontam....
al hajd nek je...
- stardust_rnr
knight* wrote:Nije ba on zakasnioo. Kako to tako pričate. AVION JE PORANIO. I nek se zna da je tako. Nemože on zakasnit.

[/img]