Od reklame mobilnih usluga...do free ovog pa do onog...gratis vako snizenje onako...
Od higijenskih ulozaka always koji se najvise reklamira kao super vaki naki a 90% zena ima problema zbog iritacije koze koristeci ih...do shampona koji uklanjaju perut ali ne kazu da uklanja i kosu...i to trajno...i dalje se reklamira i reklamira...
Ko ovdje brine o potrosacima?
Do kada ce mene smatrati smorom ako kazem...nije to - to sto sam narucila ili nije to - to sto je na etiketi....
od svih super extra inovativnih stvari koje se reklamiraju....ja skidam kapu samo Fairy za pranje sudja...jer definitivno traje dugo...cim uflekam garderobu sa necim masnim...nesikiram se jer cu malo da stavim fairy-a i operem.
ok...bitno je privuci paznju...ali svi znaju da je najjaci marketing onaj "od usta do usta" ...
od milion pokusaja da nadjem posao...nudili su mi "mi smo marketing agencija...." tup....tu tu tu Prodavanje magli i sl...Merkur osiguranje zove me na intervju za posao...i kaze mi...dobicete posao ako se vi osigurate kod nas...a zaradicete tako sto cete pozvati vase prijatelje, rodbinu...trala la...da budu nasi korisnici...
kljucno pitanje: kako vi reagujete kad vam prodaju m*piiiip za bubrege