Nemam slike, bio na FTV-u direktan prenoszavrzlama wrote:daj bolan slikeupaljac83 wrote:Bravo Tuzla, bravo Ilija, tako se docekuju heroji, dostojanstveno, bez ikakvih ratnih poklica i zastava
Docekan uz muzicku zelju koju je narucio
Nemam slike, bio na FTV-u direktan prenoszavrzlama wrote:daj bolan slikeupaljac83 wrote:Bravo Tuzla, bravo Ilija, tako se docekuju heroji, dostojanstveno, bez ikakvih ratnih poklica i zastava
kamen spoticanja wrote:vala gledajuci iliju suze same krenuse![]()

Ova fotografija sve kaze.pici wrote:
ILIJAAAA LEGENDOOOOO !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eeee, ali ovo nije Hrvat po njihovoj "mjeri"...wickerman wrote:Moze li mi neko objasniti kako ni na jednom Hrvatskom portalu nema vijest o Iliji? Vijest o nepravdi koja je mogla kostati zivota jednu nevinu osobu,a prije svega jos je Hrvat,a svi znamo koliko se hrvati busaju Hrvatstvom !
P.S.Pa oni su film "Niciju zemlju" toliko prisvojili radi glumca da se stekao utisak da je film Hrvatski!
Majku im jebem sta cemo jos docekati od cetnika.Dobro dosao Ilijafukara_tz wrote:Doček i dolazak Ilije Jurišića u Tuzlu. Izrazio je zelju da ga dočekamo sa pjesmom "Bosna moja" tako je i bilo![]()
![]()
nije Hrvat po njihovim standardima,ala Željko Komšić,handri ih što su u armiji BiH bili...Dobrodošao Ilijawickerman wrote:Moze li mi neko objasniti kako ni na jednom Hrvatskom portalu nema vijest o Iliji? Vijest o nepravdi koja je mogla kostati zivota jednu nevinu osobu,a prije svega jos je Hrvat,a svi znamo koliko se hrvati busaju Hrvatstvom !
P.S.Pa oni su film "Niciju zemlju" toliko prisvojili radi glumca da se stekao utisak da je film Hrvatski!