MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kaurin
#1 MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
-
mmostar
#2 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
Vjerovatno je dobra parica bila u pitanju ,jer preći sa jedne moćne sportske televizije na mahalsku najblaže rečeno je glupoKaurin wrote:Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
- Ja_Ja
#3 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
Dobro Jutro Kolumbo!! Informacija stara pa skoro sigurno i mjesec dana...Kaurin wrote:Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
-
Kaurin
#4 MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
- bato99
#5 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
drug smiri se duplaš teme samo tako 
- rado_vidjen
#6 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
dobar dan i Vama
svecano vam potvrdjujemo da ste vi jubilarni 10 forumas koji je otvorio topic na istu temu.
nagrade nejma
ali mozete probati na recepciji ntv hayat. mozda vam udjele tespih i serdzadu za klanjanje.
svecano vam potvrdjujemo da ste vi jubilarni 10 forumas koji je otvorio topic na istu temu.
nagrade nejma
-
Kaurin
#7 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
e jbg ja trazio po netu ali nisam uspio naci obavijest niti jednu, et administrator nek brise ovu temu pozdrav svima
-
paja_patak
#8 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
glupost ne dolazi na hayat, angazovao ga je adil da vodi Dzanko land
-
paja_patak
#9 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???
to je jedna obicna glupost i podvala angazovao ga je adil iz ntv99 da dodje i vodi hit emisiju Dzanko land