MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kaurin

#1 MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by Kaurin »

Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
mmostar

#2 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by mmostar »

Kaurin wrote:Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
Vjerovatno je dobra parica bila u pitanju ,jer preći sa jedne moćne sportske televizije na mahalsku najblaže rečeno je glupo :-) Ostaje da vidimo
Ja_Ja

#3 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by Ja_Ja »

Kaurin wrote:Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
Dobro Jutro Kolumbo!! Informacija stara pa skoro sigurno i mjesec dana...
Kaurin

#4 MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by Kaurin »

Kako ste primjetili da se sportski komentator Marjan Mijajilovič više ne pojavljuje na televiziji sport klub dosao sam do informacije da je popularni TV sportski voditelj presao i dobio angazman na bh televiziji Hayat iz koje ce prenositi susrete nase reprezentacije u gostima i spanske lige...!???
bato99

#5 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by bato99 »

drug smiri se duplaš teme samo tako :D
rado_vidjen

#6 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by rado_vidjen »

dobar dan i Vama :D

svecano vam potvrdjujemo da ste vi jubilarni 10 forumas koji je otvorio topic na istu temu.

nagrade nejma :oops: ali mozete probati na recepciji ntv hayat. mozda vam udjele tespih i serdzadu za klanjanje.
Kaurin

#7 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by Kaurin »

e jbg ja trazio po netu ali nisam uspio naci obavijest niti jednu, et administrator nek brise ovu temu pozdrav svima
paja_patak

#8 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by paja_patak »

glupost ne dolazi na hayat, angazovao ga je adil da vodi Dzanko land
paja_patak

#9 Re: MARJAN MIJAILOVIĆ NA HAYATU !???

Post by paja_patak »

to je jedna obicna glupost i podvala angazovao ga je adil iz ntv99 da dodje i vodi hit emisiju Dzanko land
Locked