Mariza!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Margita81

#1 Mariza!

Post by Margita81 »

Rezervacije karata do sutra (iako je koncert tek 17og maja !) a ja tek sad vidjela najavu koncerta, dodje mi da se roknem....koliko kosta karta i ima li ikakve sanse da su ostale dvije karte za mene (upravo poslala mail)..stvarno volim fado i jedinstvena prilika da cujem jednu od najvecih tog zanra ali haman cu izvisit :( :( :(
Sutra cu i da ih zovem ofkors ali ev me panicarim "navelko" :mrgreen:
GRAN RISERVA

#2 Re: Mariza!

Post by GRAN RISERVA »

Prodaja ulaznica za koncert Marize je od 3. maja u BKC-u.
Nakon zavrsenih rezervacija, izgleda da nije ostalo mnogo ulaznica za prodaju. :thumbup:
ultima_palabra

#3 Re: Mariza!

Post by ultima_palabra »

Zanimao me je koncert, ali je malo mnogo 60 KM... pa Paco de Lucia sa pratećom trupom je bio toliko :roll:
Margita81

#4 Re: Mariza!

Post by Margita81 »

70km karta :o
Jbg jel moralo bas toliko...dvije karte meni trebaju i onda mi to dodje fakat puno...a tako bih volila ici :(
GRAN RISERVA

#5 Re: Mariza!

Post by GRAN RISERVA »

Cijena ulaznice za koncert Marize 17. maja u BKCu u Sarajevu je 60KM.
Shizy

#6 Re: Mariza!

Post by Shizy »

Čuj 70 KM, fakat previše... Šteta a baš sam voljela da odem na taj koncert... :shock:
suncica24

#7 Re: Mariza!

Post by suncica24 »

60KM :-D
GRAN RISERVA

#8 Re: Mariza!

Post by GRAN RISERVA »

Poslušajte Marizu i pripremite se za koncert

Čuvena portugalska fado pjevačica Mariza 17. maja u Bosanskom kulturnom centru održat će svoj prvi koncert u Bosni i Hercegovini.

Promovirajući svoj posljednji album "Terra" Mariza je nastupala na četiri kontinenta u nekim od najprestižnijih svjetskih dvorana poput Carnegie Halla u New Yorku, Palau de La Musica u Barceloni, Barbicana u Londonu ili Opere u Sidneju.

"Oduvijek pjevam fado, kroz njega sam upoznala sebe, šta jesam i šta želim biti. A njegovu ljepotu želim podijeliti sa ljubiteljima muzike iz cijeloga svijeta. Pri tome ne zaboravljam svoje korijene i Portugalu se uvijek vraćam. Bez obzira na sav uspjeh, čvrsto stojim na zemlji i to je jedan od razloga zašto se ‘Terra’ (zemlja) zove moj posljednji album", objašnjava Mariza.

Poslušajte i pogledajte video spot za pjesmu "Rosa Branca" sa albuma "Terra": http://www.youtube.com/watch?v=ncfE_kU- ... r_embedded

Ulaznice za koncert koji će se održati u ponedjeljak u 20.00, možete kupiti u box officeu BKC-a svaki dan od 12.00 do 21.00 sati.
Post Reply