Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komunizma
-
klmnopq
#1 Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komunizma
http://www.klix.ba/vijesti/bih/savjetni ... /141001004
Ova kreatura i ne trepnu a zatraži da se cijeli svijet izvini Hrvatima zbog "njihove" borbe protiv islama i komunizma
Nije uvrijedio samo muslimane i komuniste, nego i dobar dio Hrvata koji sa njim ne dijele njegove fašističke stavove
Što je najgore, ovo je emitovano na HDZ TV kanalu, a taj isti HDZ još uvijek nije našao za shodno da se ogradi od ove odvratne izjave. Kakvu to fašistoidnu poruku HDZ BiH šalje muslimanima?
- iPod
#2 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
Samo jos jedan u nizu od razloga zasto treba podrzati Martina Raguža.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
budza
#3 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
ne iznenadjujuce od ovog ustase.
pisao sam na temi o face tv...
ovaj ustaski goMnjar je pre dve godine kod senada (face tv), u sred sarajevu, pricao kako je armija bosne tzv (takozvana),
a senad ni reci da blehne... jos mu je citavo vreme titrao ja*ca.
pogledajte njegovo gostovanje na face tv i bice vam puno Toga jasnije.
ovaj ustaski goMnjar je pre dve godine kod senada (face tv), u sred sarajevu, pricao kako je armija bosne tzv (takozvana),
-
percepcija
#4 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
Ako ne otvoris jos jednu temu do ponoci smatrat cemo da nisi ozbiljan 
-
Nomo
#5 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
ja sam pred rat gledao Vuka Draskovica u studiu kod Senada Hadzifejzovica . Senad ga pita za za cuvenu izjavu ,, ko digne turski barjak ostace bez ruke i bez barjaka ,, i Vuk to kaze opetovano . i sta ? Nista . Senad ga gleda blijedo ko tele ....valjda novinar treba samo da postavlja pitanja i suti .novinar ne komntarise . ne znam . nemam pojma . trebao ga je pljuniti , ali onda ne bi vodio vise dnevnike i emisije . ko zna . da se mene pita ja bi poslao policiju ovom ustasi i zatvorio ga u zenicu . barem 10 godina . ali ko sam ja . sarajevskim politicarima ovakva prica ne smeta . mozes i pljuvati samo im ne diraj u pare i kucetine . i crne limuzine njemacke proizvodnje .budza wrote:ne iznenadjujuce od ovog ustase.
-
romeomoraprezivjeti
#6 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
Nomo wrote:ja sam pred rat gledao Vuka Draskovica u studiu kod Senada Hadzifejzovica . Senad ga pita za za cuvenu izjavu ,, ko digne turski barjak ostace bez ruke i bez barjaka ,, i Vuk to kaze opetovano . i sta ? Nista . Senad ga gleda blijedo ko tele ....valjda novinar treba samo da postavlja pitanja i suti .novinar ne komntarise . ne znam . nemam pojma . trebao ga je pljuniti , ali onda ne bi vodio vise dnevnike i emisije . ko zna . da se mene pita ja bi poslao policiju ovom ustasi i zatvorio ga u zenicu . barem 10 godina . ali ko sam ja . sarajevskim politicarima ovakva prica ne smeta . mozes i pljuvati samo im ne diraj u pare i kucetine . i crne limuzine njemacke proizvodnje .budza wrote:ne iznenadjujuce od ovog ustase.
-
goodbar
#7 Re: Marin Topić - kako sam reče borac protiv islama i komuni
Ne razumijem,zasto se ovakve kreature nazivaju "ustasama"?Prije svega,ustase nikada ne bi ovo izgovorile,smatrali su da im je islam saveznik.Razlika izmedju ustasa i HDZ-a je,kao i razlika izmedju HOS-a i HVO-a.Bosnjaci nisu imali problem sa HOS-om,kao ni sa ustasama za vrijeme W W 2.Ovakve kreature su blize Macekovoj filosofiji i njegovoj banovini i njegovoj "Narodnoj zastiti",koje su poslije ustase obukli u domobranske uniforme i,s obzirom na "hrabrost"narodnih zastitara,koristili ih za cuvanje zeleznickih postaja i mostova manjeg znacaja.budza wrote:ne iznenadjujuce od ovog ustase.