Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidi mu se na faci da je markirana pedercina s Ray Banom na kljunu i La Costinoj majici (inace La Costa je bio Francuski teniser koji je prvi osvojio Davis Cup u s Francuskim muskim timom nakon cega su ga prozvali "Aligatorom")...
A i Sharapova mi nekako - ne djeluje zenstveno, sva nekakva nezgrapna i hladna, ko da nema duse, za osmjeh treba milion kuna prebaciti na racun u Rusiju kod babe Pjotra.
Nosferatu wrote:Vidi mu se na faci da je markirana pedercina s Ray Banom na kljunu i La Costinoj majici (inace La Costa je bio Francuski teniser koji je prvi osvojio Davis Cup u s Francuskim muskim timom nakon cega su ga prozvali "Aligatorom")...
cuj peder? Andy je broj 5 na ATP Rankingu - bas je krokodil
Nosferatu wrote:Vidi mu se na faci da je markirana pedercina s Ray Banom na kljunu i La Costinoj majici (inace La Costa je bio Francuski teniser koji je prvi osvojio Davis Cup u s Francuskim muskim timom nakon cega su ga prozvali "Aligatorom")...
cuj peder? Andy je broj 5 na ATP Rankingu - bas je krokodil
One and only....Ana Kourinikova. Vidjeo sam je jednom u zivo na utakmici dok se je vidjala sa Fedorov, hokejasom Detroit Red Wing-sa koji ju je navedno ozenio tajno al su se razveli.
Nosferatu wrote:Zna se koje najjebozovnija treba tenisa.
One and only....Ana Kourinikova. Vidjeo sam je jednom u zivo na utakmici dok se je vidjala sa Fedorov, hokejasom Detroit Red Wing-sa koji ju je navedno ozenio tajno al su se razveli.
zezas pa zar nije ona bila sa Enrike? Dobro sto mi rece, jer Enrike je bas moj broj ... da mu se nabacim
Inace u Pokeru (Texas Hold' Em) postoji termin AK = Ana Kourinkova, kad imas keca i kralja. I poznat je po tome sto "izgleda dobro al' nikad ne pobjeduje".... kao Ana Kourinkova...