Pozdravcic dobrim ljudima
Manu Chao u Sarajevu???
Moderator: _BataZiv_0809
-
ena78
#1 Manu Chao u Sarajevu???
Negdje sam onako letimicno porocitala da Manu Chao gostuje u Sarajevu. Koliko se sjecam kao specijalni gost nekog festivala. Da li je SFF? Cisto sumnjam, fakat se ne sjecam! Hajde ako neko od vas zna kada i gdje, javni te molim vas! Hvala puno!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mozda si otvorila neki stari sajt pa si vidjela da su gostovali (jesu prije par godina)
No ako opet gostuju - iz tvojih usta u Bozije usi jer ce biti dobro kao i prosli put.
Ja znamk za Asian dub foundation da je negdje krajem jula
No ako opet gostuju - iz tvojih usta u Bozije usi jer ce biti dobro kao i prosli put.
- Saian
horns&drums wrote:Mozda si otvorila neki stari sajt pa si vidjela da su gostovali (jesu prije par godina)
nemoj me zajebavat horns
- horns&drums
Sajo ADF sviraju i Dubioza i jos neko, ja mislim 26 ili 27 jula. Sto, zar neces biti fakat? Kad ti dolazis inace?
-
ena78
Nisam ja to citala na netu...nego u nekim nasim novinama prije par dana...a ne mogu se sjetiti kada je ali evo barem sam se sjetila da jeste rijec o bascarsijskim
to gdje je vec i gostovao kao sto neko rece. Divotaaaa, majke mi! Samo jos datum da saznamo! Ako sam omahnula kafa svima
Pozdravcic!
Pozdravcic!
- Saian
horns&drums wrote:Sajo ADF sviraju i Dubioza i jos neko, ja mislim 26 ili 27 jula. Sto, zar neces biti fakat? Kad ti dolazis inace?
ma ja cu odvde 01.08. drito na remo pa sam onda krajem SFF u Sarajevu
- Chopper_Horrace
Inner Fear your worst enemy
aha nije to to...
aha nije to to...
- horns&drums
Puko si Horatio
:D
- Chopper_Horrace
i da puknem na dva dilahorns&drums wrote:Puko si Horatio:D
i da pitam gdi si bila
dal si za Hornom suze lila
od ludilaaa od ludilaaaaa
- horns&drums
Sta ima jarane, kad cemo se napit'? 
- Chopper_Horrace
Ja veceras u Undergroundu hajd i tihorns&drums wrote:Sta ima jarane, kad cemo se napit'?
- horns&drums
Nemoj me sjebavat' zach, pa taman se radujem kazem sebi eto necu mora vidjeti ali cu bar na koncert...
( sad cu oplakat turu
)
( sad cu oplakat turu
-
zach
i meni je sjeb bio kad sam taj mali detalj vidio...Početak prodaje ulaznica za veliki humanitarni koncert MTV EXIT u Sarajevu
Velika koncerta turneja MTV EXIT (Zaustavite iskorištavanje i trgovinu ljudima) u organizaciji MTV Europe Foundation i švedske institucije SIDA - koja radi na podizanju svjesnosti mladih žena I muškaraca o problemu trgovine ljudima kreće u Sarajevu u subotu 29.jula 2006.godine u 20:00 sati sa velikim humanitarnim koncertom na otvorenoj sceni Metalac na kojem će kao glavni izvođač nastupiti kultni britanski bend Asian Dub Foundation u svom skraćenom sastavu DJ seta Soundsystem te, trenutno na svijetskoj sceni, dva najpopularnija BH benda, Dubioza Kolektiv i Sikter.
-
bosn.om
Sto govorite u mnozini, Manu Chao je sâm. Njegova grupa je bila Mano Negra ( i dan danas najkultnija alternativna rock grupa Francuske), s kojom je prestao sredinom '90ih te se bacio na put po Juznoj Americi, Africi pod nazivom Manu Chao. nadam se da si dobro procitala, sem toga, nek mi dodje on i slicni njemu sto put prije nego ona prekodrinska turbo stoka.zmijaIzmaj wrote:black wrote:manu chao e jake li grupe...vjerujem da ce mravoJeb ichi
dobro je...i meni su bezze...nije do mene
![]()
![]()