Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a ti mojne koristiti trusha ako ne znash kako. jeni se on utioshu, samo se oporavlja od basje
a za slaviju cemo lako. naime sve su to timovi koji zasjaju jednu sezonu a nakon 3 godine se malo ko i sjeca da su ikada postojali. a zeljo, zeljo je jedan. a nakih sloga, slavija, rudara, i inih racaqu lacapa mai na hiljade
Lisac wrote:a ti mojne koristiti trusha ako ne znash kako. jeni se on utioshu, samo se oporavlja od basje
a za slaviju cemo lako. naime sve su to timovi koji zasjaju jednu sezonu a nakon 3 godine se malo ko i sjeca da su ikada postojali. a zeljo, zeljo je jedan. a nakih sloga, slavija, rudara, i inih racaqu lacapa mai na hiljade
magnifico wrote:eto poslije mnogo praznih prijetnji, slavija odlazi neporazena sa grbavice
nas kolega, sa najvise postova, se oporavlja uz apaurine i ostalu hemiju
dobre zelje uz brz oporavak i povratak
jel ono zrinjski preuzeo stafetu
maNJifiko, kasnis par dana sa tom informacijom za nerijeseni rezultat....a i zeljo i sarajevo su igrali nerijeseno, i garant ce i sutra imati slabe partije jer se cuvaju za derbi....
mIRCerka wrote:maNJifiko, kasnis par dana sa tom informacijom za nerijeseni rezultat....a i zeljo i sarajevo su igrali nerijeseno, i garant ce i sutra imati slabe partije jer se cuvaju za derbi....
naravno da kasnim, kad sam ocekivao da manijak to saopci,
tj da nam opise kako je zeljo uspio da izvuce bod od slavije
Jednostavno je Željo izvukao bod od Slavije - traži pa ćeš naći priopćenje utišanog i vidjećeš da će Slavija nazad u ligu svoju . Ići ću u Lukavicu , ako se šta ne desi neplanirano , kad upeknu vrućine.Hoš' ti Sokole ??????