dzemmo wrote:
- sto nebi zivio, lijepa plata od drzave koju ne priznaje, ha ja, zadovoljavas nacionalni kljuc
- agresivan nisam, i ne podrzavam nasilje, al nekad treba stat, razmislit pa reci, znas, pametni, kulturni, branis Asanu samo da bi kontrirao.. ja njoj nisam nista lose rekao, samo kazem, ja bih se strpio..
- miran, normalan.. zao mi djeteta.. a ti, ko jarac u doba parenja.. ovda prosipas suplju a u svakom postu izjednacavas njihove ustase
- sam cin branjenja ustasa te cini istim

ni jednom nisi nazvao tako ove dole fasiste
nemam ja puno od drzave, svega 400 KM penzije, nebitno
haj molim te kakvo izjednacavanje ? i koga branim kad se jos ne znaju svi detalji ? sacekajte i vi par dana dok se ne otkriju odgovorni za ovaj haos... a ne odmah nasli skakat po ustasama i fasistima itd... ako je vec sve tako, pa sta radimo onda na rakrsnici sarajevskoj ? ajmo svi u siroki da vidimo ko nas to mrzi i ko je odgovoran za ovo, ajmo kad smo odlucni da nesto promjenimo, zasto sjedimo na cesti i cekamo cudo ?
@-LIBERO-
a da niko nije poginuo a da ste dobili batine dole, bi li i tada blokirali cestu ? ili bi se vratili kuci kao i sa svakog drugog gostovanja na kojem bude belaja ? zasto nije bilo blokada nakon obracuna na ciglanama ? zasto nije bilo nakon one frke u lukavici ? mora neko poginuti da bi svi fol postali odlucni, ustali na noge i tazili promjene... licemjerno jako
i de mi objasni kako to funkcionira pravni sistem, da predsjednik federacije moze vaditi nekoga iz zatvora ? to sto je on uradio je njegova dobra volja ali kao covjeka, ne kao politicara, jer cisto sumnjam da njegova funkcija ima ikakve veze sa takvim ovlastenjima i obavezama
i mislim da bi on to uradio i da nije zatvorena rakrsnica, ako je vec takav covjek, sta vi mislite da se svijet mijenja ako se zatvori saobracaj, pa mogu ljudi i pjeske ili okolo...