MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dimu

#126 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by dimu »

Cafe Camargue wrote: Ne opravdavam ja nikakvo nasilje, al ti ako ne vidis razliku izmedju PUCNJAVE i saketanja, onda je najbolje da se suzdrzis od komentarisanja, barem u ovih par mucnih dana.
jbg jedno drugo vuce, da nema te prakse saketanja, ne bi bilo ni suzavaca, kordona, specijalaca, ograda i na kraju pucnjava... logicno jel

nema utakmice da ne bude nekih incidenata i saketanja ko sto ti kazes, a sad se tek digla frka kad je zivot izgubljen

jbg svi izgleda generali poslije bitke, ko sto se kaze u narodu
fixer

#127 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by fixer »

Momka pokopati, dostojno ga ispratiti, pocinioce procesuirati i adekvatno kazniti. Promijeniti citavu policijsku strukturu u tom kantonu, a ministra smijeniti. Sljedeci korak obuhvata donosenje strozijeg zakona, koji ce najstrozije kazniti hooligansko ponasanje. Dosta je vise da navijacke skupine budu odgojne institucije i trening centri za buduce kriminalce. Ne mali broj su ih stvorili. Ovo ibrecenje Hordi zla je krajnje licemjerno. Svi oni dobro znaju da je, s obzirom na njihov zivotni put, ovo bilo neizbjezno. Samo je cudno da neko ranije nije platio svojim zivotom.
3XL

#128 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by 3XL »

Meni nije isto jasno kako ovaj klip nigdje da se pojavi u nekim zvanicnim izvjestajima ili na pocetnoj stranici Sa-x ako nista ... Fino se vidi frajer kako puca(CELO) i poslije predaje panicno svoj pistolj , bas kao da je svijestan da je pogodio nekoga ... Pogledaj te jos jednom i obratite paznju od 0.39" pa do kraja klipa ...
Last edited by 3XL on 06/10/2009 00:57, edited 1 time in total.
Dendrlix

#129 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Dendrlix »

Idiotski izvaliti da se ne moze solidarisati sa covjekom koji ......

FUUUJ
Jel' te stid svojih rijeci? Jel te stid uplakane Vedranove majke? Ocajnog brata koji je isjekao vene nakon sto je cuo sta mu se dogodilo bratu?

FUUUUUUUUUUUUUUJ

Bil' se solidarisala sa svojim bratom koji je kriomice otisao na gostovanje? Rodjakom, koji je primjeran student, i koji se nikada, ali bas NIKADA u zivotu se nije pobio i pomislio nekome nazao? A dole je docekan flasama, pepeljarama, ciglama i kamenjem od 9mm koje leti brzinom zvuka?

Jelde, na gostovanja idu krezavi i pijani majmuni kojima je samo stalo do belaja i nereda?

Stid me je sto disem isti zrak u ovom gradu. Gradu koji je 1420 dana bio sistematski unistavan zbog onoga sto predstavlja! I ti se nadjes da se ne mozes solidarisati sa momkom koji je zivot dao samo zbog cinjenice da je rodjen u tom istom gradu!

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
bosniak.m

#130 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by bosniak.m »

Bez želje da provociram i, ne daj Bože, umanjujem ili držim da je Vedranova smrt nevažna, žalim upitati: Čemu se okupljati?! Okupljanje vas neće sigurno učiniti boljim. Eto ti vaši manijaci i horde zla, neko od njih ustvari, oko 20 momaka, večeras pred spomenikom djeci Sarajeva izudaraše nekog momka i oteše mu mobitel, pred očima ostalih hordaša i manijaka!!! I šta hoćete mijenjati? Nama ne trebaju protesti već zakon i red! :x :x :x :x :x
ARmAn1i

#131 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by ARmAn1i »

Burruchaga wrote:Molim svoju braću pitare, svoju raju Manijake, našu raju iz Mostara, Zenice, Tuzle, Maglaja, Bihaća, Travnika.....da se ne obazirete na dušmane i njihove komentare. Našeg brata Pulje više nema i nikad ga više na našoj tribini neće biti. Imajte sabura, zbog Vedrana, zbog brata našeg! Moli VAS vaš brat pitar s čaršije!
E vidite ove uvecane recenice zadaju pljusku u lice svim politicarima i svim ljudima u BiH koji zagovaraju nacionalizam, vjerske podjele...

U Sarajevu se to ne gleda, ne kontam kako neko ovo ne shvata.. nekako mi fali rijeci jos da ovo bolje iskazem, al nemam snage, stvarno.
dimu

#132 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by dimu »

dzemmo wrote: - sto nebi zivio, lijepa plata od drzave koju ne priznaje, ha ja, zadovoljavas nacionalni kljuc

- agresivan nisam, i ne podrzavam nasilje, al nekad treba stat, razmislit pa reci, znas, pametni, kulturni, branis Asanu samo da bi kontrirao.. ja njoj nisam nista lose rekao, samo kazem, ja bih se strpio..

- miran, normalan.. zao mi djeteta.. a ti, ko jarac u doba parenja.. ovda prosipas suplju a u svakom postu izjednacavas njihove ustase

- sam cin branjenja ustasa te cini istim :D ni jednom nisi nazvao tako ove dole fasiste

nemam ja puno od drzave, svega 400 KM penzije, nebitno

haj molim te kakvo izjednacavanje ? i koga branim kad se jos ne znaju svi detalji ? sacekajte i vi par dana dok se ne otkriju odgovorni za ovaj haos... a ne odmah nasli skakat po ustasama i fasistima itd... ako je vec sve tako, pa sta radimo onda na rakrsnici sarajevskoj ? ajmo svi u siroki da vidimo ko nas to mrzi i ko je odgovoran za ovo, ajmo kad smo odlucni da nesto promjenimo, zasto sjedimo na cesti i cekamo cudo ?

@-LIBERO-

a da niko nije poginuo a da ste dobili batine dole, bi li i tada blokirali cestu ? ili bi se vratili kuci kao i sa svakog drugog gostovanja na kojem bude belaja ? zasto nije bilo blokada nakon obracuna na ciglanama ? zasto nije bilo nakon one frke u lukavici ? mora neko poginuti da bi svi fol postali odlucni, ustali na noge i tazili promjene... licemjerno jako

i de mi objasni kako to funkcionira pravni sistem, da predsjednik federacije moze vaditi nekoga iz zatvora ? to sto je on uradio je njegova dobra volja ali kao covjeka, ne kao politicara, jer cisto sumnjam da njegova funkcija ima ikakve veze sa takvim ovlastenjima i obavezama

i mislim da bi on to uradio i da nije zatvorena rakrsnica, ako je vec takav covjek, sta vi mislite da se svijet mijenja ako se zatvori saobracaj, pa mogu ljudi i pjeske ili okolo...
mangup

#133 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by mangup »

RIP_PULJA.......................................................Hvala svima na iskazanoj podrsci tokom jucerasnjeg dana a i danas.
Znam da vam ,,ustase,,nije svejedno i da ste napokon shvatili da je kap prelila casu....Osjetit ce te ubrzo gnjev naroda razlicitih nacionalnosti i raznih gradova.TUZLE,MOSTARA,ZENICE,TRAVNIKA,I da VEDRANOVA prerana smrt nece biti uzaludna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tuzan sam jer sam izgubio druga kojeg znam dugo!!!!!!!!!!!!!Jedva pisem ovo ali izdrzat ce mo ja ,mnogi njegovi prijatelji,brat IGOR,Majka,Otac,ali ZABORAVIT VAM NECEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nema draga moja ustasadijo vise sepurenja po gradovima,prolaza kroz SARAJEVO,izleta,kladionica,poslovni prostora,DOSAO VAM JE KRAJ i ubrzo ce te shvatiti sve ovo sto vam napisah TUZAN,ZALOSTAN,ALi svakako ponosan na PULJU i svoj grad...................Vi koji vodite racuna o ovom forumu!!Od srca zelim da se nesto desi ovako vasem Bratu;Sestri,Roditeljima i prijateljima----KAD DOZVOLJAVATE DA SE OVAKO PLJUJE PO GRADJANIMA SARAJEVA I PO STRANICI KOJA SE ZOVE SARAJEVO-X.com.....................HZ.Apolje........................................
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/04/2015 10:13, edited 1 time in total.
Petit_Beurre

#135 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by Petit_Beurre »

Bolesnih mozgova će uvijek biti. Kao što je neko rekao, Franko davno reče pametnu...
Ali ni to više nije bitno. Momak je mrtav, brat je sam sebi prerezao vene.
Asani aferim, na njen obraz :thumbup: Živi u utopiji srećo tatina, da Bog da ti sve ruže cvale :thumbup:

Image
rado_vidjen

#136 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by rado_vidjen »

@Dimu je drot sad Dobrinje, inace - Hrvat

Neka me demantuje ako grijesim

Sta's sad, a?
dimu

#137 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by dimu »

dzemmo wrote: juce ste ti, Lincoln, Hrvoje i svi ini cjenjeni hrvati,
hahaha znaci ako se neko ne slaze sa tobom, odmah je hrvat ?

ja boga mi, musliman 1 kroz 1 a ti pricaj sta hoces... a nit sam pricao ni za pistolj ni za ovo ni za ono zato ne stavljaj mi rijeci u usta...

imam pravo na svoje misljenje, i zaboli me sto je nekim usijanim glavama nasilje i dalje na pameti, da ima drzave davno bi bili sankcionisani

i neces mi ti govoriti koga cu ja kritikovati, ja nisam upoznat sa tim ustaskim obicajima i propagandama pa i ne pricam o tome, mene nervira sto mi je grad pun majmuna kojima je nasilje hobi

nego de ti meni reci, koga da kritikujem sto je kamenovao bracu muslimane navijace celika usred sarajeva ?
rado_vidjen

#138 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by rado_vidjen »

Jel ono bjese visok 2 m ? A?

Mukni, placenice , provaljen si :wink:
ARmAn1i

#139 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by ARmAn1i »

rado_vidjen wrote:@Dimu je drot sad Dobrinje, inace - Hrvat

Neka me demantuje ako grijesim

Sta's sad, a?
:lol:
pa dobro, a Vedran ?
jaza_HZSA

#140 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by jaza_HZSA »

dimu wrote:
dzemmo wrote: juce ste ti, Lincoln, Hrvoje i svi ini cjenjeni hrvati,
hahaha znaci ako se neko ne slaze sa tobom, odmah je hrvat ?

ja boga mi, musliman 1 kroz 1 a ti pricaj sta hoces... a nit sam pricao ni za pistolj ni za ovo ni za ono zato ne stavljaj mi rijeci u usta...

imam pravo na svoje misljenje, i zaboli me sto je nekim usijanim glavama nasilje i dalje na pameti, da ima drzave davno bi bili sankcionisani

i neces mi ti govoriti koga cu ja kritikovati, ja nisam upoznat sa tim ustaskim obicajima i propagandama pa i ne pricam o tome, mene nervira sto mi je grad pun majmuna kojima je nasilje hobi

nego de ti meni reci, koga da kritikujem sto je kamenovao bracu muslimane navijace celika usred sarajeva ?
onu istu "bracu muslimane" koji su dizali tri prsta, psovali MARKALE i imaju "cuvenu" pjesmu: "svako dijete mrzi glavni grad"? ;-)
vruce pivo

#141 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by vruce pivo »

Horde Zla I Manijaci ujedinjeni protestuju zbog kriminala i nereda :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=J0rCOdqJkr4
http://www.youtube.com/watch?v=v_Y7hTxT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=cihUjcJR ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=2nGlpgcO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PsDW0HB59t8

Samo neki od snimaka gdje se vidi da je vas protest tragikomedija i licemjerje..
I smijem se kladiti da bi u ovom trenutku u slucaju da vas policija pretrese na tim protestima desetine vas zavrsila u muriji zbog drzanja oruzja i narkotika jer sam se nekad kretao u tim krugovima i znam kako stvari tu funkcionisu i o kakvim je ljudima rijec,cast izuzecima :thumbup:
I preporucio bih vam da ako zelite da nastavite proteste pustite da tramvaji normalno saobracaju jer cete izazvati kotraefekat i na kraju ce vas narod koji ide i odlazi sa posla umoran otjerati kad vec nece policija...
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
dimu

#143 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by dimu »

rado_vidjen wrote:Jel ono bjese visok 2 m ? A?

Mukni, placenice , provaljen si :wink:

da da, registrovao sam se prije toliko vremena na forum, maksuz da budem spreman za ove dogadjaje, a da ne budem ofiran ;)

mislim da su i navijaci celika placeni da sami sebe kamenuju na ciglanama , sta mislis ???
jaza_HZSA wrote:
dimu wrote:
onu istu "bracu muslimane" koji su dizali tri prsta, psovali MARKALE i imaju "cuvenu" pjesmu: "svako dijete mrzi glavni grad"? ;-)
ironija zar ne ? kakvi su to huligani, nije ni cudo da potezu za takvim potezima, a sad ti meni govoris da niko od njih nije musliman ? e vjeruj da jeste, samo mrznja prema glavnom gradu ih tjera i na takve izjave...

kad sami sebi takve stvari radimo, sto se onda cudimo da nas u hercegovini zovu balijama ?

a eto ustase opet ubise vedrana...

i koja je poenta na kraju ?

huliganstvo nema nacionalnosti !!!!!!!!!!!!!
rado_vidjen

#144 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by rado_vidjen »

@armani
Vedran isto Hrvat, ali prije svega SARAJLIJA. Ali nije to poenta.

Nego me zanima slijedece:

Jel se ti, zandare Dimu, solidarises sa kolegama po pendreku zbog kolegijalnih razloga, ili je stvar dublje, ideoloske prirode? (obzirom na obzir, jelte)

Sta kazes? Bi li i ti jebavo balijsku majku, kao tvoje kolege iz Ustaske jazbine Listica, obzirom da se ne solidarises sa 37 tvojih povrijedjenih sugradjana, od cega su 5-orica ustrijljena?

Jel to radis trecu smijenu? Koga zajebavas ovdje? Znamo tvoju biografiju :wink:
dimu

#145 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by dimu »

ako nisi pratio vijesti, taj sto je pucao izgleda uopste nije policajac, tako da prestani pricati gluposti, i nadaj se kracem banu zbog tog vrijedjanja...

de mi reci kako se zovem onda sveznalico ?

ovdje jedino tebe tvoj mozak zajebava, ako ga imas uopste

laku noc
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
rado_vidjen

#147 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by rado_vidjen »

dimu wrote:ako nisi pratio vijesti, taj sto je pucao izgleda uopste nije policajac, tako da prestani pricati gluposti, i nadaj se kracem banu zbog tog vrijedjanja...

de mi reci kako se zovem onda sveznalico ?

ovdje jedino tebe tvoj mozak zajebava, ako ga imas uopste

laku noc
Nadam se da ces ti dobit ban, jer si me upravo vrijedjao. Ali, jbg, desava se kad r_v nekog pricepi :D

Moje insinuacije glede ideologije su opravdane, a zajeb na forumu si napravio puno ranije :wink: (drot, dobrinja...)

:arrow: Predlazem ti castan uzmak, iako si vjerovatno na zadatku
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#148 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by bordo gandalf »

ecstase wrote:Horde Zla,Manijaci,Robijasi,Lesinari sta ako se zovemo tako sta???
Hordas sam srcem, dusom i tijelom ali nisam huligan,ali ako treba da branim sebe svoju bracu uvijek cu biti tu.

Sta je trebalo uraditi u Listici dok su nas kamenovali i tukli sta??? Da ih lijepo zamolimo da prestanu jel to?

Naseg brata vise nema i nista nam ga nece vratiti, sada zelimo ono jedino sto nam je ostalo zelimo pravdu,pravdu za sve nas.
zelimo sigurnost za sve navijacke skupine i ljude u bilo kojem dijelu nase drzave
slazem se sa sobom trebao sam i ja da idem ali sam kasnio sa uplatom..(sreca)..jaran mi je isao i dobro znam sta se dole desilo...napadnuti su i sta je trebalo da puste da ih kamenjaju...poceli su lupati kad je vedran ubijen i kad su vidjeli da ih policija nece zastititi vidite na slici da je vozilo citavo sve do ubistva prica da su poceli paliti lupati cim su dosli pada u vodu kad se vidi slika
Image
kreco hakija

#149 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by kreco hakija »

a u pm što se naživcira, iako sam 1000-ama kilometera od vas ...
nemogu ni zamislit kako je vama dole, pogotovu onim što su bili u toj jazbini.
jebo ovo, sranje, neće se niša promijenit sve dok nam je državu u curku.
a što je tako , znamo svi dobro.

RIP Vedrane
cukundede

#150 Re: MANIJACI I HORDE UDRUŽIMO SE...

Post by cukundede »

radovanK wrote:RISTO DJOGO JE NAJVECI CAR NA PLANETI!!!!!
a ta planeta se zove DzEHENEM ili ti Zvornicko jezero sa cijeg dna ti tvoj Risto salje maxuz sellam !
Post Reply