imas ovo jarane u Sarajevu kupit, ali ne u "radnji cipela". Imas u Sarajevu svega, i Guccija i Fendi tasnica i Louisa Vuittona, samo moras prosetat i potrazit dobro
Mango
-
basta sljezove boje
[quote="Better Man"]Ovakve pele nečete nači nikada u Batti ili uopće u nekoj radnji cipela u Sarajevu.
imas ovo jarane u Sarajevu kupit, ali ne u "radnji cipela". Imas u Sarajevu svega, i Guccija i Fendi tasnica i Louisa Vuittona, samo moras prosetat i potrazit dobro
- Better Man
Ima, ali sve sami dupljaci. Ove pele sam nabavil vani.basta sljezove boje wrote:Better Man wrote:Ovakve pele nečete nači nikada u Batti ili uopće u nekoj radnji cipela u Sarajevu.
- flora.sa
#130 Re: Mango
i haj`mo sad komentari na Mango...ima dugo da se otvorio...
Meni licno razocaravajuce...prvo brojevi tj. nema brojeva tj. ima brojeva, ali nisu po JUS-u
...pa je njihov broj 40 ili 42 mali...
kvalitet...nisam kupovala ove malo "skuplje" stvari a la Penelope Cruz, ali Mango Basic - bezze...slab kvalitet...
sve u svemu, mene su razocarali...

Meni licno razocaravajuce...prvo brojevi tj. nema brojeva tj. ima brojeva, ali nisu po JUS-u
kvalitet...nisam kupovala ove malo "skuplje" stvari a la Penelope Cruz, ali Mango Basic - bezze...slab kvalitet...
sve u svemu, mene su razocarali...
-
saangel21
#131 Re: Mango
Mene nikada nisu ni privlacili. I sva ona euforija oko otvaranja Manga mi je bila smijesna i vise nego smijesna 
- Dori
#132 Re: Mango
Slazem se.....ja sam otvorila temu, bila euforicna, a usla sam tamo samo 2-3 puta.......flora.sa wrote:i haj`mo sad komentari na Mango...ima dugo da se otvorio...![]()
Meni licno razocaravajuce...prvo brojevi tj. nema brojeva tj. ima brojeva, ali nisu po JUS-u...pa je njihov broj 40 ili 42 mali...
sve u svemu, mene su razocarali...![]()
Nista posebno
-
debela
#134 Re: Mango
nasla sam par puta finih i sto je najbitnije jednostavnih stvari. naravno na snizenju kad su cijene razumne.
- alica.k
#135 Re: Mango
mango isti kvalitet ko i tally weijl. bljak.
- nebojeplavo
#136 Re: Mango
U Mangu snizenje do 50% 
- Luke Perry
#137 Re: Mango
Maloprije na BBC world-u Abu Hamza i Mango
Kazu BiH izabrala evropski put 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#138 Re: Mango
pfuj
usla nekoliko puta al da sam bar jednom nasla valjan komad odjece pa hajd...al jok.
Sve neke majice ko paucina 60,70 km...
Preskupi za ono sto nude, isto ko Tally ...
A meni se cini da sam vec jednom spominjala da mi je rodbina iz dijaspore bila sokirana kada su vidjeli prvo sta nama prodaju u ovim trendi buticima, a drugo s cijenama.
Sve ove marke su u Ojropi i opcenito svijetu zklj kategorija, tugo moja

usla nekoliko puta al da sam bar jednom nasla valjan komad odjece pa hajd...al jok.
Sve neke majice ko paucina 60,70 km...
Preskupi za ono sto nude, isto ko Tally ...
A meni se cini da sam vec jednom spominjala da mi je rodbina iz dijaspore bila sokirana kada su vidjeli prvo sta nama prodaju u ovim trendi buticima, a drugo s cijenama.
Sve ove marke su u Ojropi i opcenito svijetu zklj kategorija, tugo moja
- fantom slobode
#139 Re: Mango
Moja rodbina iz dijaspore se samo oblaci u velikim gradovima i uz pomoc vrhunskih kreatora.