Manchester United

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Hakala

#1 Manchester United

Post by Hakala »

evo ga 8) topic o man unitedu.
ima li odje navijaca drugog najveceg kluba na dunjaluku(prvi je pogadjate :D )

sta reci,za Man U navijam otkako je struja dosla :D ..klub bogate proslosti i jos bogatije buducnosti :-D

maj 99a ahhhhhh... kad se sjetim...zamal luster nisam slomio koliko sam skocio poslije izjednacenja :-D ...o drugom golu da ne govorim

slab start :oops: ..po belaju i rooney je u autu 3 mj. :sad: bogme muka,ali idemo dalje,valjda ce to SAF posloziti.

inache smatram da SAF samo priprema ekipu za gospodina Roya Keana,ikonu kluba :) koji ce nadam se u skorijoj buducnosti zasjesti na klupu Man.u-a
mislim da ce kean (koji dolazi siguran sam)donijeti titulu LP.dok se ova omladina malo uigra pod palicom SAF-a.
glavni krivac sto ona nije dosla na O.T vec ove god.jeste upravo SAF(njegova pacerska *primiti gol manje* taktika u revansu protiv zabara :-? )
naravno,drzim da bi gospoda iz UEFE trebala tu titulu administrativnim putem proslijediti Man.U-u :oops:... jerbo je poznato kako je Milan na dobro poznati,mafijaski nacin, uopste dosao u LP (umjesto Empolija:roll: )

treba reci,da je prva titula vec uzeta(suprekup)protiv mourinhovih levata :D

bice ovo vesela tema :D ,prilika da mi se revansiraju oni kojima ja pocesto kenjam(navijaci milana,juvea,bayerna i ostalih :oops:)

MILAN.JUVE,BAYERN,SARAJEVO=POKER SUPAKA..8) eto,ako nista,sarajevo je na ovaj nacin medju velikima :lol:
ExarKun

Post by ExarKun »

Ma ja za njih navijam od 97 kad izgubise od Borussie. Imali su sve: srce, igru, dresove, pa mi se svidise, ali lopta nehtjede da udje i dzaba. Inace sam propustio tu noc 99 :oops:

Post by location »

Ja navijam za Man U samo kada im igraci lome noge. Tada sam najsretniji. Hajmo ronaldo, sjebi koljeno pa da te nema i na EURO da Bosna ima neku sansu ako slucajno naleti na Portugal :). Scholes i Gigs vi ste stari lesevi ili u Ameriku pa zagrijavajte stative kao Beckham ili u grob, izaberite. Sir Alex, dabogda pregrizao jezik dok zvaces onu zvaku. Ferdinand budi ono sto jesi, levat u odbrani.

Ipak ce oni opet biti sampioni, dajem im respect, ali ih opet mrzim iz dna duse.

Post by location »

Pa kojim je putem Milan dosao do UEFE?
karanana

Post by karanana »

Od nedjelje ih mrzim. Povalili su me 200 maraka a ascare se vidi da im je naredjeno da odigraju nerijseno sa Readingom. Da su pobijedili bili bi isplaceni milioni eura u dobitcima jer su svi "veliki" favoriti pobijedili tog vikenda i njihova je tekma bila posljednja od onih velikih (bayern, chelsea, arsenal...) i onda je kladionicarski lobi okrenuo njihovog gazdu, isplatio odredjenu sumu (mnogo manju nego sto bi isplatio da su pobijedili), i odigrase nerijeseno.

Post by location »

karanana wrote:Od nedjelje ih mrzim. Povalili su me 200 maraka a ascare se vidi da im je naredjeno da odigraju nerijseno sa Readingom. Da su pobijedili bili bi isplaceni milioni eura u dobitcima jer su svi "veliki" favoriti pobijedili tog vikenda i njihova je tekma bila posljednja od onih velikih (bayern, chelsea, arsenal...) i onda je kladionicarski lobi okrenuo njihovog gazdu, isplatio odredjenu sumu (mnogo manju nego sto bi isplatio da su pobijedili), i odigrase nerijeseno.
Uffffff dobra je tebi ta drvena filozofija. To sve sto si ti napisao pas sa maslom nebi pojeo.
Neelix

Post by Neelix »

:oops: manu mi je drag, odmah poslije sarajeva i milana....al samo zato sto si supak odbijam ucestvovati na temi :oops:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Neelix wrote::oops: manu mi je drag, odmah poslije sarajeva i milana....al samo zato sto si supak odbijam ucestvovati na temi :oops:
Potpis!
shana_majka

Post by shana_majka »

@Hakala,ne moj se ti obazirat na njih.Nego ti,blago meni, napishi(njima)kako je TVOJ M.U.pobijedio NJIHOVO SARAJEVO. :-)
Eto vam sad pitari, ispali ste od M.U. :P
zazumza

#10 ...

Post by zazumza »

hahaha. manu klub bogate proslosti, a sta reci onda za hajduka koji je prije 30g taj klub bogate proslosti razvalijo sa 6-o, da dobro ste vidili 6-0...
zazumza

#11 ...

Post by zazumza »

P.S.
27.siječanj 1980.
Hajduk - Manchester United 6:0
30.000 gledatelja
strijelci: Primorac 22 i 58 (oba s 11m), Krstičević 33, Mužinić 40, Zlatko Vujović 57, Bogdanović 81
sastav: Budinčević, Primorac, Krstičević, Luketin, Zoran Vujović, Rožić, Zlatko Vujović (Mamić), Mužinić, Cukrov, Đorđević (Bogdanović), Šurjak.

hehe...kakav manchester united :lol: ...a i u buduce im se tako pise
LSD

Post by LSD »

Ima li Arsenal svoju temu?Vidim da je to sad u folu.Hoce li neko otvoriti temu o Boltonu i Sedanu?Mislim,red bi bio. 8-)
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Jesu jaki u pm :roll:
Nemogu Reading-u zabit gola, i to su zadnjih 20 minuta igrali sa igracem više. :shock:
Jedino što valja su im ovi novi dresovi, sa onom bijelom cizom po sredini ledja. :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

odkad znam za fudbal, znam za i MUFC, veliki sam navijač ovog kluba
znam skoro sve o ovom klubu, imao sam milion bekamovih sedmica
pored F.K.S. samo za njega još istinski navijam
Sezam

Post by Sezam »

Mrzim Man Utd!

Oduvijek su me podsjecali na Crvenu Zv(ij)ezdu, sudije ih vole, stalno im sviraju penale, a protiv njih nikad ne sviraju penal, narocito ne na Old Traffordu...

To su najveci smradovi u Engleskoj uz Chelsea.

Kad se samo sjetim kako ih je Rotor Volgograd ska@@o 95e u kupu kupova :D

PS/

Anagram od Sir Alex Ferguson je...Oral sex is fun, Reg! :D:D:D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Sezam wrote:Mrzim Man Utd!

Oduvijek su me podsjecali na Crvenu Zv(ij)ezdu, sudije ih vole, stalno im sviraju penale, a protiv njih nikad ne sviraju penal, narocito ne na Old Traffordu...

PS/

molim te reci nam za koga to ti navijaš u engleskoj ili u evropi
Better Man

Post by Better Man »

Man Utd. je jedan od največih klubova u Evropi i navija za njih 20 i kusur godina! Kada se ovi mladići uigraju ima da haraju Evropom!
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

MUFC je najveći klub na svijetu
Hakala

Post by Hakala »

Rooney out for two months

United have confirmed that Wayne Rooney will be sidelined for two months after suffering a hairline fracture of his left foot against Reading on Sunday.

The 21-year-old Reds striker was forced off at half-time after clashing with Michael Duberry shortly before the break whilst stretching to reach Michael Carrick's cross.

The forward was sent for a scan after the match which confirmed the fracture, and an early-season blow for the Reds.

At a press conference to unveil Anderson and the player likely to step in for Rooney, Carlos Tevez, Sir Alex Ferguson revealed the hammer blow which will see United lose Rooney until October, but alluded to a slight possibility that Rooney could return sooner than expected.

However, metatarsal injuries, as Wayne is well aware, make it difficult to predict specific comeback dates.

"We're putting it down to two months," confirmed the manager. "But you never know with these kind of fractures, hopefully it will be sooner, but that's the timescale we're putting on it at the moment.

" He should be back in training by that time but I can't put an exact date on when he will be back playing. It is a bad blow, not just for us, but obviously for England as well."

The boss also confirmed that he will not dip into the transfer market to find extra cover, having already added Carlos Tevez to his striking ranks last week.

"That should be it," he added. "We've got a good squad and we have alternatives to compensate for Wayne's loss."
dobro ipak nisu 3 mjeseca kako su prve prognoze govorile.uzimajuci u obzir da ce i reprezentacije igrati u septembru,nece previse utakmica izostati. :roll:
@neelix ko ruzio :oops: ?...ti na jednoj temi kazes da bi volio da Zeljo ispadne,i onda meni prebacujes da sam supak :roll: ..bogme si ti supak
:oops:

@ostali

hajmo noga :zzzz: ne odgovaram na gluposti tipa
zazumza Upisano: 14/08/2007 14:48
bla,bla
hehe...kakav manchester united Laughing ...a i u buduce im se tako pise
:? :lol: dobraaa
Neelix

Post by Neelix »

da postignemo kompromis...shupak je h.... znas vec na koga mislim, necu ban opet :D
supersonic

#21 Re: ...

Post by supersonic »

zazumza wrote:P.S.
27.siječanj 1980.
Hajduk - Manchester United 6:0
30.000 gledatelja
strijelci: Primorac 22 i 58 (oba s 11m), Krstičević 33, Mužinić 40, Zlatko Vujović 57, Bogdanović 81
sastav: Budinčević, Primorac, Krstičević, Luketin, Zoran Vujović, Rožić, Zlatko Vujović (Mamić), Mužinić, Cukrov, Đorđević (Bogdanović), Šurjak.

hehe...kakav manchester united :lol: ...a i u buduce im se tako pise
i koliko se ljudi u evropi sjeca te pobjede, a koliko ljudi u svijetu uopste zna za NK Hajduk??
Hakala

Post by Hakala »

a najbolje mu je ono *i ubuduce im se isto sprema* :D ...valjda misli da ce Man.U igrati hrvatsku ligu,da ce se engleska i hrvatska liga stopiti,kako li :?
ne vidim druge prilike da se ta dva tima opet sretnu

sranje ceveras,vec smo na -4 od gl.konkurenta

@neelix

razumimo se :mrgreen:
zazumza

#23 ..

Post by zazumza »

da da..upravo to, ubuduce im se isto sprema, kao sta smo im repku izbacili sa eura u austriji, tako cemo i njih derat vrlo skoro...a za hajduk zna cili svit...:)...procitaj malo pojest baluna, pa ces se malo educirat tko je tko u euro okvirima, i koji su to veliki klubovi...:))...manu je na euro sceni ima 20g, i to mi je veliki klub hehehehhe
Hakala

Post by Hakala »

dobro ciko...jaduk je gigant tik do reala :)
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Sezam wrote:Mrzim Man Utd!

PS/

jel ovo meni smrdi na luku u liverpulu ili na arseanal?
Post Reply