Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#9976 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ono sto me zanima je kako ce tim sutra reagovati na ono sto se desilo protiv Reala. Uobicajeno je da se jos vise naloze nakon teskih poraza, ali sad stvarno sumnjam. Mnogi predviđaju da ce iskaliti bijes na Benitezu, ali ne vjerujem da ima dovoljno vremena da se zaborave neke stvari. Zabrinut sam.
Bosanski_kralj

#9977 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

Ne dao Bog da ima više sumnjivih situacija, koje su svirane protiv Uniteda. Pa svi bi mi "povilenili" od vaše kuknjave. :roll: Sudija presudi tako kako je presudio. Da je dao žuti ne bi pogriješio, a opet i što je dao crveni ne može se reći da je pogriješio. Ipak, vi to nastojite prikazati kao urotu UEFE, FIFE i turskih nacionalista, protiv sigurnog osvajanja titule od strane nezaštićenog Uniteda.
nicaze_072

#9978 Re: Manchester United FC

Post by nicaze_072 »

Riddle wrote:Ono sto me zanima je kako ce tim sutra reagovati na ono sto se desilo protiv Reala. Uobicajeno je da se jos vise naloze nakon teskih poraza, ali sad stvarno sumnjam. Mnogi predviđaju da ce iskaliti bijes na Benitezu, ali ne vjerujem da ima dovoljno vremena da se zaborave neke stvari. Zabrinut sam.
Bice sutra teska tekma. Ali nadam se u prolaz pogotovo jer Celzi je van forme totalno. Ali i njima je ovo prilika da bar malo spase katastrofalnu sezonu.
nicaze_072

#9979 Re: Manchester United FC

Post by nicaze_072 »

Bosanski_kralj wrote:Ne dao Bog da ima više sumnjivih situacija, koje su svirane protiv Uniteda. Pa svi bi mi "povilenili" od vaše kuknjave. :roll: Sudija presudi tako kako je presudio. Da je dao žuti ne bi pogriješio, a opet i što je dao crveni ne može se reći da je pogriješio. Ipak, vi to nastojite prikazati kao urotu UEFE, FIFE i turskih nacionalista, protiv sigurnog osvajanja titule od strane nezaštićenog Uniteda.
UEFE, FIFE i debila iz Turske koji nesvjesno odradi posao...
fixer

#9980 Re: Manchester United FC

Post by fixer »

nicaze_072 wrote:
Bosanski_kralj wrote:Ne dao Bog da ima više sumnjivih situacija, koje su svirane protiv Uniteda. Pa svi bi mi "povilenili" od vaše kuknjave. :roll: Sudija presudi tako kako je presudio. Da je dao žuti ne bi pogriješio, a opet i što je dao crveni ne može se reći da je pogriješio. Ipak, vi to nastojite prikazati kao urotu UEFE, FIFE i turskih nacionalista, protiv sigurnog osvajanja titule od strane nezaštićenog Uniteda.
UEFE, FIFE i debila iz Turske koji nesvjesno odradi posao...
Ja dugo bolju odluku nekog sudije nisam vidio. Sad druga je stvar sto vi ocekujete da ce se svakom ruka zatrest kad je MU u pitanju. Onaj crveni je bio hrabar i opravdan. Prestanite lagat da je MO rekao da nije bio crveni.
Riddle

#9981 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Mogao bih se pomiriti s tim da nije vidio neke stvari koje je vrlo tesko vidjeti, ali kad direktno gledas u ono sto se desava, jasno vidis da nema nikakve lose namjere i izvuces crveni karton... Supak je sebe htio staviti u centar paznje bez ikakve potrebe. Mene ne zanima sto nije sudio penal na Evri ili sto nije dao karton Arbeloi nakon starta na Evru. Igra je brza, a i igraci cesto glume, pa je tesko procijeniti. Ali nesto ovako jasno je morao odraditi kako treba. 8.2 al' u kurcu.

Ne mogu vjerovati da su neki postavljali onu sliku gdje se porede situacije kad neki igrac đonom starta na igraca Uniteda u skoku i ono sto je Nani uradio. Na toj slici je tako ocito da igrac nedozvoljeno blokira protivnika, jer ga vidi ispred sebe, a lopta nije ni blizu njegove noge. Ocekuje se da loptu udari glavom. Nani ide na loptu i uopste ne vidi igraca koji mu dolazi sa strane. Arbeloa se zaletio u njega, a ne obrnuto. Najvise sto se moglo dosuditi je faul i moguce zuti karton zbog neoprezne igre, kako god se to definisalo. Nikako mi ne ide u glavu kako neko moze braniti ovog idiota.
fixer

#9982 Re: Manchester United FC

Post by fixer »

Riddle wrote:Mogao bih se pomiriti s tim da nije vidio neke stvari koje je vrlo tesko vidjeti, ali kad direktno gledas u ono sto se desava, jasno vidis da nema nikakve lose namjere i izvuces crveni karton... Supak je sebe htio staviti u centar paznje bez ikakve potrebe. Mene ne zanima sto nije sudio penal na Evri ili sto nije dao karton Arbeloi nakon starta na Evru. Igra je brza, a i igraci cesto glume, pa je tesko procijeniti. Ali nesto ovako jasno je morao odraditi kako treba. 8.2 al' u kurcu.

Ne mogu vjerovati da su neki postavljali onu sliku gdje se porede situacije kad neki igrac đonom starta na igraca Uniteda u skoku i ono sto je Nani uradio. Na toj slici je tako ocito da igrac nedozvoljeno blokira protivnika, jer ga vidi ispred sebe, a lopta nije ni blizu njegove noge. Ocekuje se da loptu udari glavom. Nani ide na loptu i uopste ne vidi igraca koji mu dolazi sa strane. Arbeloa se zaletio u njega, a ne obrnuto. Najvise sto se moglo dosuditi je faul i moguce zuti karton zbog neoprezne igre, kako god se to definisalo. Nikako mi ne ide u glavu kako neko moze braniti ovog idiota.
Bezobrazno je to. Udario ga krvnicki rebrima po kramponima.
Riddle

#9983 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

To care ispaljuj na nekog drugog.

Jedan igrac prati loptu i pokusava da je iskontrolise. To je jedino sto ga zanima. Drugi igrac vidi sve ispred sebe i ulazi u duel.
lethalthreat

#9984 Re: Manchester United FC

Post by lethalthreat »

Meni je opet najdraža interpretacija medija, forumaša i koga već ne da je Nani namjerno htio ozlijediti Arbelou :D Shvati logike, igraš knockout fazu LP, glave su na panju, prolaz dalje na kocki, milioni su u igri, a ti u utakmicu kao ulaziš samo da bi namjerno zaradio isključenje. E pa dođe čovjeku da se nakada stvarno zapita...
Riddle wrote:Naprotiv. Jos je teze. Isti je osjecaj kao i protiv Bayerna. Sve uradis kako treba, bolji si i onda te neki slijepac zavali. Toliko priprema, takva atmosfera i toliko novca u igri... Puf! Nestalo. Onaj Cunt sto se mene tice moze da se lagano przi u paklu i da mu svaki naredni dan bude duplo duzi od prethodnog. Ja se nikad necu pomiriti s ovom lakrdijom.
:thumbup:
Čitav život radiš da bi napravio sebi kuću, da bi ti došao ljubomorni imbecil i zapalio je, jer eto, hoće mu se. Gdje si bio - nigdje, šta si radio - ništa. Nema mirenja, samo osveta.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9985 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Da je isao namjerno - nije.
Da ga je udario - jeste, vidi se masnica na rebrima.
Da li je ikad neki igrac dobio crveni karton, a da nije isao da drugom igracu slomi nogu? Moglo se desiti da ga opuca nogom u glavu, izbije mu oko, nije namjerno, ali je opasna igra, u tome je sustina.
A ne znam kako vam vise ne dosadi ta prica, danas United igra sa Chelsea, bolje se na ta desavanja prebaciti, jer se ionako nece nista promijeniti po pitanju Nanijevog kartona.
MOSALJOZE

#9986 Re: Manchester United FC

Post by MOSALJOZE »

Tako je real je prošao zalite se vi u strazburu ako hocete,danas sa celzijem odigrati kako treba i to je to
SONY_91

#9987 Re: Manchester United FC

Post by SONY_91 »

HD Stream za današnju utakmicu možete pronaći ovdje
House

#9988 Re: Manchester United FC

Post by House »

Ne radi livetv.ru i livefootball.ws :x

ima li neko sopcast ili torrent stream link ?
Teufik

#9989 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Teufik

#9990 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

vs Chelsea:

De Gea, Rafael, Rio, Evans, Evra, Nani, Carrick, Cleverley, Kagawa,Rooney, Hernandez
Rez:Amos, van Persie, Valencia, Anderson, Vidic, Young, Welbeck
House

#9991 Re: Manchester United FC

Post by House »

missko

#9992 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ima tekma slobodna na SPORT1 bivsem DSF-u
slikarr

#9993 Re: Manchester United FC

Post by slikarr »

http://www.NetRaja.net pod sports. manchester - chelsea tu sam nasao HD slika predobra bez strekanja
Teufik

#9994 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

missko wrote:Ima tekma slobodna na SPORT1 bivsem DSF-u

Jesam li ti ikad rekao da te volim... :D

Pun mi ku... streamova!
Teufik

#9995 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

1-0! :thumbup:
missko

#9996 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Teufik wrote:
missko wrote:Ima tekma slobodna na SPORT1 bivsem DSF-u

Jesam li ti ikad rekao da te volim... :D

Pun mi ku... streamova!
Cijeli FA kup prenose svake godine :thumbup:
Ovaj Carick je prevazisao sam sebe sa ovom pas asistencijom.
Evo i Rooney
Teufik

#9997 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Tako se igra.
2-0!
missko

#9998 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Evra mora izaci ako misle da se brane
Teufik

#9999 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

missko wrote: Ovaj Carick je prevazisao sam sebe sa ovom pas asistencijom.
Image

:D
Teufik

#10000 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

2-2...mamlazi
Post Reply