Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#8701 Re: Manchester United FC

Post by Baltazar_khan »

robin poludio :shock:
Laki 007

#8702 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

Koji idiot williams... ooo

PS: dobit ce on kaznu nakon pregleda snimka...
Teufik

#8703 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Mogli bi zijaniti....ne ide nesto.
Nece da uleti...mamu joj.
Muhamed Đakmić

#8704 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

Ne mogu da vjerujem da navijam za United, ali fakat će mi biti pravo žao ako danas ne dobiju jer mi je mister Rotacija ogadio fudbal.
MyTao

#8705 Re: Manchester United FC

Post by MyTao »

Ovaj Williams je jedan veliki supak... siguran sam da je ovo namjerno uradio. Mada nevjerujem da ce biti kaznjen...
Mali_Vuk

#8706 Re: Manchester United FC

Post by Mali_Vuk »

Al se kvalitetno ispromašivaše Runjo i Perso... Žvaka je poludio načisto :lol:

Zaslužio je ovdje Junajted 3 boda, realno.
Laki 007

#8707 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

ono je crveni karton za onog pedera bio ..a sudija popolovi na 2 zuta :lol:
Mali_Vuk

#8708 Re: Manchester United FC

Post by Mali_Vuk »

Dobro ovo, ulazi mlađahni Giggs, pa onda Scholes, samo čekam još da u igru uđu Cantona i Bobby Charlton :dance:

Sad se već bezze bacaju u 16-tercu i traže penal, ovo ne priliči velikim igračima.
Laki 007

#8709 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

Mlađahni Giggs odradi 3-4 odlicna pasa... od 4 pasa , 3 gol sanse :)
Mali_Vuk

#8710 Re: Manchester United FC

Post by Mali_Vuk »

Laki 007 wrote:Mlađahni Giggs odradi 3-4 odlicna pasa... od 4 pasa , 3 gol sanse :)
Ma niko to ne spori. I danas je bolji od većine tih atletičara.
Laki 007

#8711 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

E nista, bod danas .

Ekipa Swansea poprilicno prgava i sretna .
Tomahawk11
Globalni moderator

#8712 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Laki 007 wrote:E nista, bod danas .

Pah, najrealniji ishod na kraju. Odlicnu su utakmicu odigrali.
Jel ko vidio onaj korner poslije precke Van Persija :mrgreen: Osim sudije, naravno :-)
Laki 007

#8713 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

Tomahawk11 wrote:
Laki 007 wrote:E nista, bod danas .

Pah, najrealniji ishod na kraju. Odlicnu su utakmicu odigrali.
Jel ko vidio onaj korner poslije precke Van Persija :mrgreen: Osim sudije, naravno :-)
Nije brate najrealniji ... trebao je United uzeti 3 boda. Al ko im je kriv sto su svasta promasili ...
Teufik

#8714 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Steta zbog sansi,pogotovo u drugom poluvremenu.
Odose dva boda.
missko

#8715 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Kad se gleda tekma sama kao tekma pa hajd ovi su frajeri izborili bod , ali gledajuci u kompletu razlika izmedju Uniteda i Citya nije trebala spasti na 4 boda.
Cienfuegos

#8716 Re: Manchester United FC

Post by Cienfuegos »

jest se ferguson uspuhao, ode on sad spucati nesto za smirenje :D A najavio je vec titulu u Decembru, nikad to nije radio, nabio mu je City kompleks od prosle sezone. Neka, neka.. :-D

Swansea odlicna ekipa, imaju i rep i glavu, fino je to Laudrup slozio. Imali su i malo srece u drugom poluvremenu, sjevale su neke precke okolo ali sve u svemu dobro su se nosili.
Laki 007

#8717 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

Cienfuegos wrote:jest se ferguson uspuhao, ode on sad spucati nesto za smirenje :D A najavio je vec titulu u Decembru, nikad to nije radio, nabio mu je City kompleks od prosle sezone. Neka, neka.. :-D

Swansea odlicna ekipa, imaju i rep i glavu, fino je to Laudrup slozio. Imali su i malo srece u drugom poluvremenu, sjevale su neke precke okolo ali sve u svemu dobro su se nosili.
O kakvom kompleksu ti pricas? jednu titulu osvojili i kompleks. Mozda je obratno .
Nego je glupo izgubiti titulu na gol razliku .
Riddle

#8718 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Jedan od onih dana. Jebi ga, kad nece onda bas nece. Na ovu bodovnu razliku bas i ne gledam, jer ne vjerujem da ce City jos dugo drzati prikljucak. Stvarno lose izgledaju. A United ima i laksi raspored u drugom dijelu sezone.
Cienfuegos

#8719 Re: Manchester United FC

Post by Cienfuegos »

Laki 007 wrote:
Cienfuegos wrote:jest se ferguson uspuhao, ode on sad spucati nesto za smirenje :D A najavio je vec titulu u Decembru, nikad to nije radio, nabio mu je City kompleks od prosle sezone. Neka, neka.. :-D

O kakvom kompleksu ti pricas? jednu titulu osvojili i kompleks. Mozda je obratno .
Nego je glupo izgubiti titulu na gol razliku .
Kraj karijere. Titula ispred nosa otisla bukvalno u zadnjim sekundama. I to u drugi dio grada, ne u drugi dio drzave. Pricaj sta hoces, vatra mu je. Eno poceo najavljivati titule vec sad, kad je to zadnji put uradio? Malo je poludio rumenko. :D
hypko_nurko

#8720 Re: Manchester United FC

Post by hypko_nurko »

uvijek jaka swansea :dance:

Image
PrtiBeeGee

#8721 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

MICHU :D :thumbup:
Riddle

#8722 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

horion_bosona wrote:
Riddle wrote:Uvijek kazem kako mi je zao sto Real nije naletio na United tokom 2006-2009 perioda. Zasluzili su davno jedno dobro deranje. Ovaj put su poprilicno podjednaki kad se sve uzme u obzir. Nije mi bas po volji, jer ja uvijek volim kad borba nije fer (u korist Uniteda naravno), ali bar cu eto sad gledati sjajne meceve.
hoces reci kao sto ih je Liverpool podero 2009-te... :-D
trenutno su razbijena vojska i ne vjerujem da ce se stvari bitno promjeniti do februara... Mo se usro ko grlica...
Tako nesto. Ali Liverpool nema bas neku proslost s Realom koje se ja sjecam, dok United ima i zato sam poprilicno zedan krvi. Necu nikad prezaliti sto su se provukli. AC Milan naprimjer nije bio te srece, pa su strasno stradali.
PrtiBeeGee

#8723 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

Riddle wrote:
horion_bosona wrote:
Riddle wrote:Uvijek kazem kako mi je zao sto Real nije naletio na United tokom 2006-2009 perioda. Zasluzili su davno jedno dobro deranje. Ovaj put su poprilicno podjednaki kad se sve uzme u obzir. Nije mi bas po volji, jer ja uvijek volim kad borba nije fer (u korist Uniteda naravno), ali bar cu eto sad gledati sjajne meceve.
hoces reci kao sto ih je Liverpool podero 2009-te... :-D
trenutno su razbijena vojska i ne vjerujem da ce se stvari bitno promjeniti do februara... Mo se usro ko grlica...
Tako nesto. Ali Liverpool nema bas neku proslost s Realom koje se ja sjecam, dok United ima i zato sam poprilicno zedan krvi. Necu nikad prezaliti sto su se provukli. AC Milan naprimjer nije bio te srece, pa su strasno stradali.
Page last updated at 21:36 GMT, Tuesday, 10 March 2009

E-mail this to a friend Printable version
Liverpool 4-0 R Madrid (agg 5-0) ????????????????????

a ovo se ne racuna :D :D :D :D ?????
Teufik

#8724 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Cienfuegos wrote:jest se ferguson uspuhao, ode on sad spucati nesto za smirenje :D A najavio je vec titulu u Decembru,
Sta baljezgas?Haj napomeni nas kad je to rekao?
PrtiBeeGee

#8725 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

Teufik wrote:
Cienfuegos wrote:jest se ferguson uspuhao, ode on sad spucati nesto za smirenje :D A najavio je vec titulu u Decembru,
Sta baljezgas?Haj napomeni nas kad je to rekao?
Ferguson: Budemo li prvi na Novu godinu, osvojit ćemo naslov

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson poslao je poruku suparnicima. Ukoliko njegovi nogometaši na Novu godinu budu na prvom mjestu Premierlige, nitko ih više neće stići…
Počevši s ovim vikendom, pred engleskim su klubovima četiri kola Premiershipa zaključno s Novom godinom. Ferguson te utakmice smatra ključnima za rasplet prvenstva i uvjeren je da njegovi igrači neće ispustiti prednost ukoliko predstojeće ispite odrade na zadovoljavajući način.
U ovom trenutku United na vrhu ljestvice ima šest bodova više od Manchester Cityja i 13 od Chelseaja koji je odigrao utakmicu manje.
- Znamo da će biti izazova do kraja sezone, možda će i Chelsea biti u igri, ali mislim da ćemo se ipak mi i City boriti za naslov. Očekujemo izazove, ali mislim da smo dobri u takvoj situaciji. Prosinac je prilika za skupljanje ključnih bodova i za dočekivanje Nove godine na prvom mjestu. A ako budemo prvi na Novu godinu, svi naši suparnici dobro znaju da ćemo slaviti i na kraju sezone - samouvjereno je poručio škotski stručnjak.

I ti navijas za United. Prati tenis druze :D
Post Reply