Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lethalthreat wrote:Groznih 80 i odjednom vrhunskih 10 minuta. Plus nestanak struje na jednom stadionu sa licencom za igranje utakmica Lige prvaka. Ja se ne sjećam čudnije utakmice
Ipak moram sam sebe da demantujem
Ali stvarno je thread mrtav i nezanimljiv kada nema Scholesa u sastavu
Jučerašnja utakmica. Ne znam da li sam ikada odgledao onakvo poluvrijeme. Milion preokreta, glupih reakcija kod golova, lijepih akcija, itd. Svaka čast i jednim i drugim.
Šta promaši van Persie u drugom poluvremenu, prazan gol i opet fuli.
Ono sto se desilo Andersonu se moglo vidjeti na kilometre. Nista me u vezi ovog tima ne moze iznervirati kao njegove povrede. Rade kao sat. Vazda na vrijeme.
Ni veceras ne ocekujem nesto spektakularno. Mozda drugi sastav. Mozda nerjeseno, mozda izgube ...a mozda i pobjede, sve je moguce. Ipak je bitnija utakmica za vikend
Ovo prespavah. Nevazno, ali problem je sto sam se probudio uz vijest da je Cleverley povrijeđen. Ovo je odavno prestalo biti slucajnost. Trenutno nisam nimalo optimistican sto se tice nastavka sezone. Oba prva izbora u veznom redu nece igrati nekoliko sedmica, a to je najgusci raspored u sezoni.
Nemam pojma sta ocekivati u ovom derbiju. Oba tima relativno lose igraju i povremeno su cak i ocajni. Ne bih se iznenadio da bude remi. Sa 2 autogola.
nije se moglo odbraniti ...ali boljom reakcijom odbrane se moglo sprijeciti . Odavno Unitedu pored sredine treba jedan stabilan u odbrani ... Kao sto je Vidic nekad bio .
Odnosi se na mit, koji navijači Cityja prodaju strancima, da City ima više navijača u gradu od Uniteda.
Ovo se posebno ističe:
Between 1946 and 1949 United played at Maine Road whilst reconstruction work was being done on Old Trafford after the bombings in the war, yet still more fans came to watch United.
In the first season, when City won the league, United had an average attendance of 4,662 more than City at their own stadium. In the second season, United had an average attendance of 12,165 more than City at their own stadium. In the third season, United had an average attendance of 10,109 more than City at their own stadium.
Znači na istom stadionu i to Cityjevom, United je imao veću posjećenost od Cityja.
Ma ta prica o City-evim navijacima je vise nego komicna. Od toga prave sprdanciju u Engleskoj, a ovi nasi se uhvatili toga ko biva City je carsijska ekipa zbog City u nazivu. A za United samo seljaci navijaju... kakvi debiliteti...
snaga_znanja wrote:Ma ta prica o City-evim navijacima je vise nego komicna. Od toga prave sprdanciju u Engleskoj, a ovi nasi se uhvatili toga ko biva City je carsijska ekipa zbog City u nazivu. A za United samo seljaci navijaju... kakvi debiliteti...
Sir Alex Ferguson has ruled Antonio Valencia out of the Manchester derby, revealing the United winger will be out of action "for a few weeks."
The boss also says Sunday's match at the Etihad Stadium has come too soon for Nemanja Vidic and Shinji Kagawa, who are now set to return against Sunderland, while Nani is still sidelined.
Tom Cleverley will today have a scan on the calf injury sustained against CFR Cluj on Wednesday and, as a result, is definitely unavailable to face Roberto Mancini's title rivals.
“On the injury front, Tom Cleverley will have a scan this morning and we'll see what he's like. It's his calf, which is always a worry, but we'll see,” Sir Alex told during his Friday press conference.
“I thought Kagawa may have done enough to make the bench on Wednesday but no, he’s well short. But I don't think he'll be available until the Sunderland game. Vidic has certainly been doing well in training and it suits his own confidence to play but I think the game on Sunday is a bit soon for him. I think he'll be ready for Sunderland.
“I know we've got a few injuries at the moment but we've got a big strong squad of players. Nani and Valencia are still out. It will be a few weeks with them.”
Znači Vidić, Anderson, Cleverley, Kagawa, Valencia i Nani out. Sjajno, nema šta