Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali drago mi je sto DDG ne ide. Vrijedi vise na golu jednu sezonu nego ona crkavica koju je Real nudio. Ne bi me sad iznenadilo i da pocnu pregovori o produzenju ugovora. Nisu se bas polomili u Realu da ga dovedu.
ultima_palabra wrote:Druže, ja više ne prepoznajem kompletan fudbal kao igru. Ovo je samo priča dana, bit će toga još...
Ma znam care, ali ja konkretno govorim o ovom klubu. Meni je United uvijek djelovao drugaciji od ostalih. Nisu ovako kupovali, cini se nasumicno, vec kad bi istresli veliku lovu, to je pretezno bio neki vrhunski igrac... Rooney, Ferdinand, Ronaldo (najskuplji tinejdzer tada), RVN, Cole, Keane... Da ne nabrajam dalje u proslost. Sto znaci da je to bilo relativno rijetko. Druge stvari su ih cinile uspjesnim, ne samo kupovine. Ovo sad mi nema nikakvog smisla. LVG sad doduse ne moze reci da nije podrzan u svemu. Ako sranje bude ove sezone, njegova je glava na panju.
Herr Flick wrote:Mozda ce se mnogi smijat ali ja mislim da je Roberto Martinez is Evertona pravi manager za United...
Mah i Moyes je bio pravi. Kakve sam sve argumente slusao za njega, a i sam sam neke dao. Nisam ja vise za ove neprovjerene na vrhu, dosta je bila ona jedna godina uzasa.
Niko nikad neće moći zamijeniti Fergusona,pa lik je od većinom ostrvskih antitalenata i poluigrača napravio ekipu koja je harala ligom 2 decenije,em su i u Evropi bili poprilično konkurentni...jedan je rumeni antipatični Ferguson i čisto sumnjam da će takvog ijedan klub na svijetu ikad imati a kamoli United.
Šibicar wrote:Niko nikad neće moći zamijeniti Fergusona,pa lik je od većinom ostrvskih antitalenata i poluigrača napravio ekipu koja je harala ligom 2 decenije,em su i u Evropi bili poprilično konkurentni...jedan je rumeni antipatični Ferguson i čisto sumnjam da će takvog ijedan klub na svijetu ikad imati a kamoli United.
ejmen bradr
Gledam neki dan sastav protiv Wolfsburga u Ligi šampiona prije nekoliko godina...
Miševi poletili predstaviti transfer Martial kao svjetsko čudo, dok je isti manje-više fino struktuisan:
£21 million upfront + 4 payments of £3.6 million.
€5 million each time Martial is the top scorer in the Premier League, to a maximum of € 15 million.
Another € 5 million will be due if Martial wins Golden Boy.
The final € 10m will be paid if Martial won the Balon D'or career in Manchester.
Znači ako isplate 80 miliona, to će biti igrač u rangu Messija.
seoBIH wrote:Miševi poletili predstaviti transfer Martial kao svjetsko čudo, dok je isti manje-više fino struktuisan:
£21 million upfront + 4 payments of £3.6 million.
€5 million each time Martial is the top scorer in the Premier League, to a maximum of € 15 million.
Another € 5 million will be due if Martial wins Golden Boy.
The final € 10m will be paid if Martial won the Balon D'or career in Manchester.
Znači ako isplate 80 miliona, to će biti igrač u rangu Messija.
Da, to sam htio pisati isto. Ja bih rado da United plati dodatnih 10 miliona za njegov Balon D'or
5 0 5 wrote:koliko vidim, monaco je podigao cijenu za 15m u zadnjem momentu, jer su znali da ga united mora kupiti, posto su ovi ostali samo sa runijem.
+ ispali iz lige prvaka to znaci da mali moze igrati tamo sto mu je dodatno povecalo cijenu
TheMule wrote:Kad ce te pisati otvoreno pismo Fergusonu da se vrati?
Nebi ovo ni Ferguson mogao preokrenuti tako lako. Kad skontas kolike pare ulazu rivali. Nije se on morao nositi sa ovim Citijem koji svake godine dovodi skupe igrace.
Sa timovima kao sto je Chelsea i City, tesko bi se opet moglo ponoviti da jedan tim kao United dominira. Jos oni imaju velik brend, i dosta love ali nece ni to dugo ako nastavi ovako, bez znacajnih rezultata. Oni su krenuli putem AC Milana.
Marcos Rojo's long-term future with Manchester United has been plunged into doubt after he had a serious bust-up with Louis van Gaal.
The Argentine defender, who cost £16million when he arrived at the club 12 months ago from Sporting Lisbon, has not figured in the squad once this season as Van Gaal has preferred to use Daley Blind alongside Chris Smalling.
He enraged Van Gaal earlier this summer and was fined £140,000, which amounts to two weeks' wages, after he failed to join up with United for their pre-season tour of North America because of passport issues.