Rooney ne radi ništa, a ne da nešto sam radi. Pa gleda li iko utakmice Uniteda i vidi li koliko taj čovjek griješi, koliko uspori svaki napad i koliko pogrešnih odluka donese?todd_smith wrote:
jarane ne moze ni on sve sam
ovo je bilo za 3-3, ja da sam trener ovo je reakcija koju bih zelio da vidim od svog kapitena i od ostalih igraca kada su vec zajebali
Gledaj ih, niko ni habera, Blind ne jebe zivu silu, jedini Rooney dolazi i govori im da se saberu, da gledaju sta rade
Ako pogledas gol za 3-3, svaki igrac u zadnjoj liniji je rukom pokazao na jedno dok je gledao drugo, u istom trenu. Tu nema odgovornosti, svi svoje znaci igraju. Ali eto on je kriv sto je izgubio loptu, ali 5-6 njih nisu krivi sto su pustili 1 igraca da im se usunja onako
On je izgubio loptu kod tog gola, a naprijed nije napravio ništa. A problem je što on jako često gubi lopte. Naravno da nije on samo kriv, ali njegov manjak doprinosa igri ne bi mu smio dozvoljavati da išta govori.
Kapiten treba davati i doprinos ekipi, a Rooney ga ne daje, ali je popularan, pa ljudi uglavnom misle da je genij nekakav, a on daleko od toga (svaka čast onom starom Rooneyju prije ponovljene povrede, ono je bila zvijer od igrača, ali sada.....).
Hajde, barem je LVG rekao da nije ni sa njim zadovoljan.