Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
klixober

#676 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

belafonte wrote:Balotelli mora pauzirati 3-4 hefte, možda će morati opet na operaciju istog koljena zbog čije povrede je propustio i dobar dio sezone...

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 39,00.html

Ništa, Džeko će morati u vatru odmah zato mu je bolje "tu bi in d šejp tu hev sukces in big klab wid big ambišn"
Nadam se da će ga ovaj novi nadomjestiti, jedva čekam da vidim kako igra.
BSn

#677 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

Jos jednom se pokazalo da je Manćini najbolji menaĐer na Otoku. Ko jos moze predvidjeti koji ce se igrac povrijediti i odmah mu nabaviti zamjenu?!

Image
alcho

#678 Re: Manchester City FC

Post by alcho »

Cujem da ce biti organizovan prevoz za subotnju utakmicu. Polazak autobusa iz Sarajevu u cetvrtak u 12:00 ispred Džekine kuce :lol:
Jedinstvo_Manchester

#679 Re: Manchester City FC

Post by Jedinstvo_Manchester »

Samo da pozdravim GRADŽANE
Image
klixober

#680 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Image
Image
klixober

#681 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Image
adnan_hz

#682 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

Jedinstvo_Manchester wrote:Samo da pozdravim GRADŽANE
Image
37. od 38. postova na nasoj temi. To se zovu kompleksi :D
Jedinstvo_Manchester

#683 Re: Manchester City FC

adnan_hz wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote:Samo da pozdravim GRADŽANE
Image
37. od 38. postova na nasoj temi. To se zovu kompleksi :D
Ne, to se zove podje.avanje
Mustang1

#684 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

To nije podjebavanje ...to je cisto dokazivanje kako covjek moze da ne konta neke stvari ...iskreno meni tebe zao ..da ja imam milion maraka ja bi tebi ... dao 8-)
Jedinstvo_Manchester

#685 Re: Manchester City FC

Bubalo1 wrote:To nije podjebavanje ...to je cisto dokazivanje kako covjek moze da ne konta neke stvari ...iskreno meni tebe zao ..da ja imam milion maraka ja bi tebi ... dao 8-)
e bas steta sto nemas :( dobro bi mi dosle :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#686 Re: Manchester City FC

Post by bordo gandalf »

Ima vremena skontat ce....

valjda :skoljka:
adnan_hz

#687 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

ma sigurno mu je 13 godina. jos nije ucio to u skoli :D

joj kako nas je zajebao sa ovom slikom.. :lol: :lol:
klixober

#688 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Jedinstvo_Manchester me podsjeća na Šeru:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p2695189
Jedinstvo_Manchester

#689 Re: Manchester City FC

A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty :razz:
klixober

#690 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty :razz:
Ovo sam danas uslikao u Sarajevu(Dolac Malta).Pojedi se..
Image
BSn

#691 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

De ba ljudi, sto idete na onu njihovu temu. Pa njih nema dovoljni ni da za 3 pune godine napisu 30 stranica - lafo navijaci. Onda ovaj Jedinstveni sto pise tamo o navijanju i kako on navija za United otkako zna za televizor. Nemojte molim vas vise da oftopiciramo sa simpatizerima instant-kluba koji je najvise love sprzio tokom devedesetih na dovodjenje igraca i tako gotovo u potpunosti unistio engleski nogomet.
Mi imamo tradiciju i ugled na cijelom Ostrvu i sire i ne trebamo se spustati na njihov nivo. Jedino jos Bosanci navijaju za United, jer je poslije rata BHT prenosio jedino njih, pa nisu imali priliku da vide sta je pravi istinski klub i olicenje engleskog stila igre, nego su gledali te cirkusante koji trose slepere novca na dovodjenje igraca i poslije preprodaju istih spanskim klubovima!

CITY DO BAGRO!
Jedinstvo_Manchester

#692 Re: Manchester City FC

komeba wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty :razz:
Image
a ja na tekmi uslikao ovo
Image
klixober

#693 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

Jedinstvo_Manchester wrote:
komeba wrote:
Image
a ja na tekmi uslikao ovo
Image

Talk to the hand! :oops:
Image
adnan_hz

#694 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

joj komeba care hahahhahahahahahahahahahahh

A vec zamisljam Mancinijev akcenat kao godfather kako govori talk to the hand hahhahaha
Max Bunker

#695 Re: Manchester City FC

Post by Max Bunker »

Bravooooooo :D
Jesi razmisljao mozda da uradis MENSA testiranje kada bude u Sarajevu ? Pitam, posto vidim da imas kapaciteta, jbg..
adnan_hz

#696 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

Evo samo za Jedinstvo.

http://www.iq-testovi.com/mensa-europsk ... encije.php

Kad zavrsis objavi nam rezultate.. :lol: Nadamo se da ce biti pozitivni bar iznad 20.
Studentinjo

#697 Re: Manchester City FC

Post by Studentinjo »

Druže moj, ti pokušavaš da ne ispadneš glup, al' džaba, to je jače od tebe... :D
extraordinary

#698 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Joj, pojedina braća su me razočarala. Neko je napisao par stranica prije da su skupe ulaznice od 20 funti za utakmice naše svetinje. Pa kako nam može biti 20 funti puno dati, kad nam je City sve u životu :(
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#699 Re: Manchester City FC

Post by los merengues »

zilla_

#700 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

Za Wolfsburg sam navijao i gledao utakmice zbog Džeke a sad kad je u City-u navijam za njih i gledam svaku utakmicu koju budu igrali... Kakve veze ima ko je bio navijač a ko ne? Meni nisu bili interesantni do sada, malo sam ih pratio dok je igrao Robinho...

Ja jedva čekam subotnju utakmicu... majke mi kao da igra BiH - Španija isti mi je osjećaj...

Džeko je naš idol i svi koji vole fudbal a nije im srce puno zbog ovog uspjeha nek malo preispitaju svoj mozak... Gledam ovdje masu bolesnih komentara i ne mogu da vjerujem kakvih budala ima...
Post Reply