Nadam se da će ga ovaj novi nadomjestiti, jedva čekam da vidim kako igra.belafonte wrote:Balotelli mora pauzirati 3-4 hefte, možda će morati opet na operaciju istog koljena zbog čije povrede je propustio i dobar dio sezone...
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 39,00.html
Ništa, Džeko će morati u vatru odmah zato mu je bolje "tu bi in d šejp tu hev sukces in big klab wid big ambišn"
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klixober
#676 Re: Manchester City FC
- BSn
- alcho
#678 Re: Manchester City FC
Cujem da ce biti organizovan prevoz za subotnju utakmicu. Polazak autobusa iz Sarajevu u cetvrtak u 12:00 ispred Džekine kuce 
- Jedinstvo_Manchester
#679 Re: Manchester City FC
Samo da pozdravim GRADŽANE

-
adnan_hz
#682 Re: Manchester City FC
37. od 38. postova na nasoj temi. To se zovu kompleksiJedinstvo_Manchester wrote:Samo da pozdravim GRADŽANE
- Jedinstvo_Manchester
#683 Re: Manchester City FC
Ne, to se zove podje.avanjeadnan_hz wrote:37. od 38. postova na nasoj temi. To se zovu kompleksiJedinstvo_Manchester wrote:Samo da pozdravim GRADŽANE
-
Mustang1
#684 Re: Manchester City FC
To nije podjebavanje ...to je cisto dokazivanje kako covjek moze da ne konta neke stvari ...iskreno meni tebe zao ..da ja imam milion maraka ja bi tebi ... dao 
- Jedinstvo_Manchester
#685 Re: Manchester City FC
e bas steta sto nemasBubalo1 wrote:To nije podjebavanje ...to je cisto dokazivanje kako covjek moze da ne konta neke stvari ...iskreno meni tebe zao ..da ja imam milion maraka ja bi tebi ... dao
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#686 Re: Manchester City FC
Ima vremena skontat ce....
valjda
valjda
-
adnan_hz
#687 Re: Manchester City FC
ma sigurno mu je 13 godina. jos nije ucio to u skoli 
joj kako nas je zajebao sa ovom slikom..

joj kako nas je zajebao sa ovom slikom..
-
klixober
#688 Re: Manchester City FC
Jedinstvo_Manchester me podsjeća na Šeru:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p2695189
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p2695189
- Jedinstvo_Manchester
#689 Re: Manchester City FC
A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty 
-
klixober
#690 Re: Manchester City FC
Ovo sam danas uslikao u Sarajevu(Dolac Malta).Pojedi se..Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty

- BSn
#691 Re: Manchester City FC
De ba ljudi, sto idete na onu njihovu temu. Pa njih nema dovoljni ni da za 3 pune godine napisu 30 stranica - lafo navijaci. Onda ovaj Jedinstveni sto pise tamo o navijanju i kako on navija za United otkako zna za televizor. Nemojte molim vas vise da oftopiciramo sa simpatizerima instant-kluba koji je najvise love sprzio tokom devedesetih na dovodjenje igraca i tako gotovo u potpunosti unistio engleski nogomet.
Mi imamo tradiciju i ugled na cijelom Ostrvu i sire i ne trebamo se spustati na njihov nivo. Jedino jos Bosanci navijaju za United, jer je poslije rata BHT prenosio jedino njih, pa nisu imali priliku da vide sta je pravi istinski klub i olicenje engleskog stila igre, nego su gledali te cirkusante koji trose slepere novca na dovodjenje igraca i poslije preprodaju istih spanskim klubovima!
CITY DO BAGRO!
Mi imamo tradiciju i ugled na cijelom Ostrvu i sire i ne trebamo se spustati na njihov nivo. Jedino jos Bosanci navijaju za United, jer je poslije rata BHT prenosio jedino njih, pa nisu imali priliku da vide sta je pravi istinski klub i olicenje engleskog stila igre, nego su gledali te cirkusante koji trose slepere novca na dovodjenje igraca i poslije preprodaju istih spanskim klubovima!
CITY DO BAGRO!
- Jedinstvo_Manchester
#692 Re: Manchester City FC
a ja na tekmi uslikao ovokomeba wrote:Ovo sam danas uslikao u Sarajevu(Dolac Malta).Pojedi se..Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty

-
klixober
#693 Re: Manchester City FC
Jedinstvo_Manchester wrote:a ja na tekmi uslikao ovokomeba wrote:Ovo sam danas uslikao u Sarajevu(Dolac Malta).Pojedi se..Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty
Talk to the hand!

-
adnan_hz
#694 Re: Manchester City FC
joj komeba care hahahhahahahahahahahahahahh
A vec zamisljam Mancinijev akcenat kao godfather kako govori talk to the hand hahhahaha
A vec zamisljam Mancinijev akcenat kao godfather kako govori talk to the hand hahhahaha
-
Max Bunker
#695 Re: Manchester City FC
BravoooooooJedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty
Jesi razmisljao mozda da uradis MENSA testiranje kada bude u Sarajevu ? Pitam, posto vidim da imas kapaciteta, jbg..
-
adnan_hz
#696 Re: Manchester City FC
Evo samo za Jedinstvo.
http://www.iq-testovi.com/mensa-europsk ... encije.php
Kad zavrsis objavi nam rezultate..
Nadamo se da ce biti pozitivni bar iznad 20.
http://www.iq-testovi.com/mensa-europsk ... encije.php
Kad zavrsis objavi nam rezultate..
- Studentinjo
#697 Re: Manchester City FC
Druže moj, ti pokušavaš da ne ispadneš glup, al' džaba, to je jače od tebe...Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty
-
extraordinary
#698 Re: Manchester City FC
Joj, pojedina braća su me razočarala. Neko je napisao par stranica prije da su skupe ulaznice od 20 funti za utakmice naše svetinje. Pa kako nam može biti 20 funti puno dati, kad nam je City sve u životu 
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#699 Re: Manchester City FC
Jedinstvo_Manchester wrote:A sta ima da se skonta da se svi zajebavate na temu i da sad kao svi navijate za City jer je dosao Džeko i kao svi ste navijaci Citiya od malih nogu. Do juce niste znali ni koja im je postava, izuzev Tourea, Silve i Teveza niste znali ni ko igra za Shitty
-
zilla_
#700 Re: Manchester City FC
Za Wolfsburg sam navijao i gledao utakmice zbog Džeke a sad kad je u City-u navijam za njih i gledam svaku utakmicu koju budu igrali... Kakve veze ima ko je bio navijač a ko ne? Meni nisu bili interesantni do sada, malo sam ih pratio dok je igrao Robinho...
Ja jedva čekam subotnju utakmicu... majke mi kao da igra BiH - Španija isti mi je osjećaj...
Džeko je naš idol i svi koji vole fudbal a nije im srce puno zbog ovog uspjeha nek malo preispitaju svoj mozak... Gledam ovdje masu bolesnih komentara i ne mogu da vjerujem kakvih budala ima...
Ja jedva čekam subotnju utakmicu... majke mi kao da igra BiH - Španija isti mi je osjećaj...
Džeko je naš idol i svi koji vole fudbal a nije im srce puno zbog ovog uspjeha nek malo preispitaju svoj mozak... Gledam ovdje masu bolesnih komentara i ne mogu da vjerujem kakvih budala ima...