Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
iSwagga

#6476 Re: Manchester City FC

Post by iSwagga »

Comrad wrote:
carlos acosta wrote:nije to samo na forumu, to je svugdje, pa dzeko je vrsta bozanstva
svaka dzeki cast, odlican igrac, nas je, drag nam je svima, al de malo

sad ti opet mozes reci da se ja pravim lud, velika vecina ljudi dzeku a i nasu reprezentaciju gleda kao neku velesilu
a do prije 2 godina nismo meda mogli, zato smo cudan narod
Jarane ti si cudan.

Sta je to cudno sto je ljudima drago sto imaju napadaca u jednoj premier ligi, koji usput razvaljuje u istoj. Pa normalno da ce ga uzdizati u nebesa. Sta je cudno sto je narodu drago sto smo razvalili francuze u parizu. I sad se dizemo...sta je tu cudno?

I necu nimalo, Dzeko je za mene najbolji napadac i tacka. Jest, eto zato sto je bosanac i sta sad. I onom iz argentine je mesi, onom iz portugala je kristijano, onom iz engleske runi..meni je Dzeko. Tebi ako nije, pa brate fino gledaj na tv-u mesija i bali...jedino nama je svako bolji osim samih nasih igraca...
Nazalost, ali istinito :sad:
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#6477 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

Comrad wrote:
carlos acosta wrote:nije to samo na forumu, to je svugdje, pa dzeko je vrsta bozanstva
svaka dzeki cast, odlican igrac, nas je, drag nam je svima, al de malo

sad ti opet mozes reci da se ja pravim lud, velika vecina ljudi dzeku a i nasu reprezentaciju gleda kao neku velesilu
a do prije 2 godina nismo meda mogli, zato smo cudan narod
Jarane ti si cudan.

Sta je to cudno sto je ljudima drago sto imaju napadaca u jednoj premier ligi, koji usput razvaljuje u istoj. Pa normalno da ce ga uzdizati u nebesa. Sta je cudno sto je narodu drago sto smo razvalili francuze u parizu. I sad se dizemo...sta je tu cudno?

I necu nimalo, Dzeko je za mene najbolji napadac i tacka. Jest, eto zato sto je bosanac i sta sad. I onom iz argentine je mesi, onom iz portugala je kristijano, onom iz engleske runi..meni je Dzeko. Tebi ako nije, pa brate fino gledaj na tv-u mesija i bali...jedino nama je svako bolji osim samih nasih igraca...

cudno je kako nije cudno
ovdje ako kazes bilo sta drugacije odmah ispadnes neko ko mrzi nase igrace, reprezentaciju a i zemlju
to nije tako, gotivim sve nase igrace, ali ispada da je dzeko najbolji u univerzumu a nije
i kad ne igra dobro uvijek su krivi svi osim njega, kriv mancini, krivi baloteli, tevez i aguero, jer nece da mu dodaju, krivi silva i nasri, pa jel ikad on sam kriv

a ovo sve pisem jer ce nas upravo to sjebati da ikad napravimo iskorak i odemo na neko takmicenje, ta nasa zaljubljenost u sebe i euforija, po mnogima ispade da smo sad bolji i od portugala :-) :-)

naravno da imamo sanse da prodjemo i to solidne, ali govoriti da smo bolji ili ravnopravni portugalu je glupo
Pismonosa

#6478 Re: Manchester City FC

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 09:23, edited 1 time in total.
Pismonosa

#6479 Re: Manchester City FC

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:37, edited 1 time in total.
Edin H.

#6480 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Manchiniju je vrijeme da ide :dance: jer je klosaru vaznije da bude prvi u Premiershipu, neko da Dzeko bude strijelac prvenstva :x

Manchini odlazi :dance:
Jeff Bingham

#6481 Re: Manchester City FC

Post by Jeff Bingham »

carlos acosta wrote: i kad ne igra dobro uvijek su krivi svi osim njega, kriv mancini, krivi baloteli, tevez i aguero, jer nece da mu dodaju, krivi silva i nasri, pa jel ikad on sam kriv
:thumbup:

volim dzeku i postujem ga, da ne bude zabune, ali ovo me strasno nervira.
carlos acosta

#6482 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

Pismonosa wrote:
carlos acosta wrote:tacno ono sto sam rekao, klekni, podudlaj ga dzeki i dobar si, inace...
Ne mora da znači. Eto, npr, ti i kad ga podudlaš Džeki, opet za mene nećeš biti dobar. Nije ti to baš neko mjerilo.

potreslo me sto tebi necu biti dobar, vise nista nema smisla
ajde jos duhovitosti, danas ste mi bas u elementu, valjda ovo sunce pa raspolozeni
Pismonosa

#6483 Re: Manchester City FC

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:37, edited 1 time in total.
carlos acosta

#6484 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

vrlo si bukvalan lik, to se zove stilska figura, ne moras ga fakat popusiti dzeki, to se samo tako kaze, a ako si dosad to radio a godi ti nastavi dalje
gotivim i ja dzeku, samo treba biti realan, sto vecina ovdje nije, ajd sto niste realni, to me ne dotice, ali problem je sto se ne dozvoljava drugo misljenje, jer odmah pocinju uvrede
nice job :wink:
splend

#6485 Re: Manchester City FC

Post by splend »

ovaj carlos je 99 % onaj 'sabit' sto je baovan :mrgreen:

i inace za dzeku, naravno da su svi krivi kad on odigra lose. on da profula 3-4 sanse, svi bi rekli da je on kriv, ali on to nikada nije uradio. ako je vezni red slab, i on odigra slabo, naravno da on nije kriv. i sta tu ima cudno?
Pismonosa

#6486 Re: Manchester City FC

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:36, edited 1 time in total.
carlos acosta

#6487 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

splend wrote:ovaj carlos je 99 % onaj 'sabit' sto je baovan :mrgreen:

i inace za dzeku, naravno da su svi krivi kad on odigra lose. on da profula 3-4 sanse, svi bi rekli da je on kriv, ali on to nikada nije uradio. ako je vezni red slab, i on odigra slabo, naravno da on nije kriv. i sta tu ima cudno?

kakav crni sabit, valjda bi moderacija vidjela preko ip adrese
profula on cesto 3-4 sanse i opet nije kriv, vec je kriv valjda golman protivnicke ekipe koji je odbranio
kako je moguce da koji god igrac dodje u man city ne valja jer eto nece da doda dzeki, pa ne valja ni nasri, ni aguero, tevez nikad nije ni valjo???
aguero koji odigra fenomenalno pocetak sezone isto ne valja, covjek dao 8 golova u isto toliko utakmica, a nas dzeko dao 2 gola u citavoj polusezoni pa opet valja
Pismonosa

#6488 Re: Manchester City FC

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:35, edited 1 time in total.
carlos acosta

#6489 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

Pismonosa wrote:
carlos acosta wrote:vrlo si bukvalan lik, to se zove stilska figura, ne moras ga fakat popusiti dzeki, to se samo tako kaze, a ako si dosad to radio a godi ti nastavi dalje
gotivim i ja dzeku, samo treba biti realan, sto vecina ovdje nije, ajd sto niste realni, to me ne dotice, ali problem je sto se ne dozvoljava drugo misljenje, jer odmah pocinju uvrede
nice job :wink:
I u čemu to sad ja nisam realan? Hajde nađi mi jedan moj post u kome veličam Džeku :roll: Samo isto tako kontam ni da bezglavo konstantno pljuvanje ne spada pod "realno". A ti očigledno to radiš. Skakućeš sa teme na temu i trolaš. :roll: I mani me tih svojih gej opsesija više, Allaha ti :D

sama cinjenica da ne mozes uputiti nikakvu kritiku prema dzeki, opravdanu ili neopravdanu koja nece biti docekana na noz od strane vecine forumasa, pa evo i tebe dovoljno govori
ovo je prvi put da pisem na temi fudbal i ne vidim tu konstantno pljuvanje, ako je potrebno da velicam dzeku i kad odigra ocajno, da bi mogao na miru pisati na ovoj temi, radije necu nikako
pisem samo na dvije teme o fudbalu i to da ne bi trolao na ovoj temi o reprezentaciji
i sta imas protiv gej populacije i oni su ljudi
carlos acosta

#6490 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

Pismonosa wrote:
carlos acosta wrote:
splend wrote:ovaj carlos je 99 % onaj 'sabit' sto je baovan :mrgreen:

kakav crni sabit, valjda bi moderacija vidjela preko ip adrese
profula on cesto 3-4 sanse i opet nije kriv, vec je kriv valjda golman protivnicke ekipe koji je odbranio
kako je moguce da koji god igrac dodje u man city ne valja jer eto nece da doda dzeki, pa ne valja ni nasri, ni aguero, tevez nikad nije ni valjo???
aguero koji odigra fenomenalno pocetak sezone isto ne valja, covjek dao 8 golova u isto toliko utakmica, a nas dzeko dao 2 gola u citavoj polusezoni pa opet valja
I da, Spahić je kloc i mesar, da ne zaboravimo :D

pa komentari i argumentacija je vecini na tom nivou, cast izuzecima
Charuga
Globalni moderator

#6491 Re: Manchester City FC

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje sugovornika”
» carlos acosta
» Pismonosa
14 dana
k3ngur

#6492 Re: Manchester City FC

Post by k3ngur »

Nadam se da ce Dzeko veceras igrat, nece valjda opet biti rotacija...
ortega

#6493 Re: Manchester City FC

Post by ortega »

ima li gdje prenos citya?
campa_xxx

#6494 Re: Manchester City FC

Post by campa_xxx »

Image
FnatiC

#6495 Re: Manchester City FC

Post by FnatiC »

Linkasi de nas obradujte :D
alphonse kauders

#6496 Re: Manchester City FC

Post by alphonse kauders »

Ovo ja nikako ne kontam kod Mancini-a - ne igra ti tip koji je u sve zadnje 4 utakmice koje je igrao dao gol. Mislim, drago mi je što Edin igra, ali nikako mi nije jasna ova rotacija igrača koji su u formi.
Sa_u_srcu

#6497 Re: Manchester City FC

Post by Sa_u_srcu »

Bem ti Komentatora...prebacujem, ne mogu ovo gledati
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#6498 Re: Manchester City FC

Post by Entropio »

Sa_u_srcu wrote:Bem ti Komentatora...prebacujem, ne mogu ovo gledati
:lol:

Boris Bilić!
candy_Man

#6499 Re: Manchester City FC

Post by candy_Man »

alphonse kauders wrote:Ovo ja nikako ne kontam kod Mancini-a - ne igra ti tip koji je u sve zadnje 4 utakmice koje je igrao dao gol. Mislim, drago mi je što Edin igra, ali nikako mi nije jasna ova rotacija igrača koji su u formi.
pa da citas temu znao bi da je balo pod suspenzijom
T4h

#6500 Re: Manchester City FC

Post by T4h »

Nista, mora se ton ugasiti :D jel rece Dzeko "u vrsku" napada ili mi se ucinilo :-) Haj Edine nek je sa srecom.
Post Reply