@Just, fakat da te ne znam na forumu i da ne znam kakve postove inace pises, mislio bi da je Kasparoav vaskrsnuo!

Covjece jel lozis ili si fakat ozbiljan sa Mancinijem?!
Fakat ne mogu da vjerujem! Evo momci prije su ti odgovorili, hajd ti meni reci s kojim protivnikom tezeg kalibra je ove sezone igrao?! Igrao je sa Tottenhamom koji je u krizi rezultata bio, ali eto necemo tu zeti u obzir, pa cu reci jeste eto, dobio je solidnog Tottenhama, dalje.., igrao je sa Bayernom, treba li ovdje sta vise reci, nisu centra presli, sakrili imloptu, igrali su sa talijanima, Napolijem, kod kuce meda nisu mogli, meda, jos poznaje italijanski fudbal...To je to od tezih protivnika, dakle od tri tekme uspio je jednu dobti, a u dvije izgubiti i to debelo te izvuci bukvalno bod na svom terenu!
Dalje, hajd mi molim te reci koji je to njegov "rukopis" u Cityu, dakle sta je "copyright by Mancini", evo recimo otkad nas Safet vodi vidi se enorman napredak u igri, tecna igra, igra po zemlji, kratki pasovi itd, Heynckes u BAyernu u odnosu na prethodnika van Gaala hara, covjek forsira posjed lopte i maksimalo drzanje lopte, izvlacenje protivnika, Guardiola, treba li tu sta reci i tako dalje, a sta je kod Mancinija, ja kod Citya vidim igru bez igre, bilo je pobjeda gdje su kantali ali o nekoj dominaciji nema ni govora, stavise na momente je to jako dosadno za gledati, klasicno italijanski samo sa mega zvijezdama u ekipi...Dakle na taktickom planu lik pada, ako ces o ovome detaljnije da pogledas pogledaj utakmicu Charity shielda izmedju Man Uniteda i Citya gdje mu je Ferguson odrzao bukvicu iz podrucja "fudbalska taktika i motivacije ekipe na poluvremenu"!
Drug ja fakat i dalje mislim da se zejabavas i da nisi ozbiljan sa ovom pricom, od Mancinija trenutno u Evropi ima najmanje 15 boljih trenera, cak i za pojedine bez angazmana, o kojima ti pricas, bi se smio zakleti da bi ga oderali takticki! Ono je diletantn i samo je imao ogromnu srecu da uletu u ovu masineriju Citya, ziv bio pa vidio sta ce sa njim biti kad i ako dobije nogu iz Manchestera, taj nece dalje od Novare ili Catanie dogurati... Trener se mjeri prema uspjesima, a on ih u Citya jako malo ima s obzirom sa kakom ekipom raspolaze i sa kojim parama, nalazi se u poziciji da zine i izusti nekog igraca da bi mu se u roku od 24h taj i nacrtao u trenerci Citya na treningu, to sto im ima jako losu politiku dovodjenja igraca i preplacivanja, to je vec njegova stvar, pogledaj transfere i njihovu "visinu" i samo ce ti se kazati!
PS A reci da je Mourinho gradio uspjeh na Mancinijevoj ekipi je smijesno, pogledaj sad Inter gdje je npr, od Mourinha su haman u slobodnom padu i sada su u totalnoj krizi, a sastav je manje-vise isti...Moutinho nije trener koji gradi uspjeh na prethodnicima, to nije radio ni u Portu ni u Interu ni u Chelseau pa ni sad u Realu, to je covjek koji skuplja oko sebe igrace koji njemu odgovaraju i njegovoj filozofiji, pravi tim, napravi ga i onda ode...