Ne znam. Manćini ima neke čudne taktičke postavke, selekciju igrača. Priča je nevezana za Džeku. Ima veze s njim al nije sve u vezi njega.
Vrlo je nelogično ostaviti na klupi igrača koji utakmicu prije zabije 4 gola. Jeste bila pauza zbog reprezentacija al nema logike. Po meni, barem.
Još nelogičnije je ubaciti Kolo Turea, koji nije igrao vijek, kao startera protiv Bayerna. Čovjek nema nijednog nastupa u PL

Bayern je zabio dva smiješna gola koja se ne bi smjela dešavati "ozbiljnim ekipama". Prvi gol su zabili nakon trećeg uzastopnog šuta iste akcije a drugi gol su zabili nakon drugog šuta. Hart je odbranio tri teška udarca a onda primio golove iz pripucavanja sa par metara. Isto streljana. Amaterski.
Nelogično je postaviti Ričardsa na beka kontra Riberija. Ako već ne ide, a vidjelo se od početka, mijenjaj nešto. Logično, valjda. Ipak nije. Tu ih je Bayern uništio, Riberi&Lam vs Ričards&Ture;
Dalje, Manćini je izbacio ofanzivnu formaciju protiv Bayerna. Hrabro da ne može hrabrije. Džeko, Aguero, Nasri, Silva. Jah. Bayern ih je pretrčao blago rečeno. Osim hrabre formacije, Manćini nema klasne krilne igrače. AKo ne može kroz sredinu, belaj. Čovjek misli ako već nemaju klasne krilne igrače barem imaju klasne bekove koji mogu napraviti razliku. Ričards&Kliši. Pa, hmh, ne bih rekao da su klasni. Ručards je ofanzivno loš. Kliši je bolji ali nedovoljno.
Također, meni je potpuno nejasna Barijeva uloga u ekipi. Nit je kakav kreativac, nit je dobar defanzivac. Trčkaralo sa nikakvim učinkom. Ponekad asistira petom, igraču Napolija
Onda pogledaš klupu Sitija, ekipe u koju je uloženo bruku para i shvatiš da im na klupi sjede: De Jong, Milner, Kolarov, Zabaleta, Leskot i Tevez. Zadnji vezni, pokušaj igrača, dva beka, štoper i lik koji neće da igra.
Na kraju se zapitaš gdje i na šta sjebaše silne pare.
U suštini je sve rečeno. Isto tako, lako je biti general poslije bitke al meni štošta ne funkcioniše u Sitiju. Sumnjam da mogu proći grupnu fazu LŠ. Isto tako nisam baš ubijeđen da mogu uzeti titulu u Engleskoj. Nema hemije u ekipi, previše sebičnosti.