Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#6051 Re: Manchester City FC
Morati će Mancini aĆept da nema nikoga drugog poslati na piĆ osim Džeke. Tevez je gotov, Baloteli pod suspenzijom šta konta igrat samo sa Aguerom. AĆept Mancini aĆept Džeko is the best on the piĆ. 
-
donidzek
#6052 Re: Manchester City FC
Mozda su to novinari i izmislili, al u dobru svrhu, da se otjera ovaj Mancini.komeba wrote:Engleski novinari pišu da je poslije Džekine izmjene, kad je ovaj ljutito reagovao, Mancini rekao "fuck off back to Bosnia!". Nadam se da nije istina jer bi ovim i definitivno potvrdio da je nedorastao voditi City.
Mozda dizu hajku na njega jer i navijaci i svi strucnjaci ga kritikuju, pogotovo nakon ove tekme u Minhenu.
A ako je to stvarno reko, utoliko gore po njega...
- fatality
#6053 Re: Manchester City FC
samko1974 wrote:Entropio wrote:Otvorite oči ba.
Aguero, Silva i Nasri će izbaciti ili proći 2-3 igrača i zabiti gol, Džeko neće. Završena priča. Zato je on izašao iz igre, a ne jedan od ta tri igrača.
Pa de ti meni otvori oci i pokazi mi takav gol da je postigao jedan od pomenute trojke u dresu manchester citya, gdje su nanizali 2-3 igraca i zabili.Eto de da vidim takav gol.Kako mozes samo takve pretpostavke praviti bez ikakvog argumenta kroz price rekla kazala, a nijedan od njih pogotovo nasri(jer covjek se nije niti upisao u listu strjelaca)nije postigao gol na takav nacin kako ti opisujes.Niti je ( da ja jos dodam) nijedan od njih zabio golove kakve je Dzeko vec zabio sa distance protiv uniteda il totenhama, nijedan od pomenute trojke to nije ucinio a dzeko jest i onda logicna dzekina izmjena?????WTFkakva lupetanja covjek ovdje cini, nevjerovatno.ne branim dzeku al mrzim kad neko ovako ne argumentovano pokusava pametovati samo da bi opravdao nesto sto NEMA opravdanja , a to je dzekina izmjena.Ko god je od strucnjaka sinoc gledao il komentarisao tekmu ( iz bilo koje drzave svjeta) nije shvatio zasto mjenja Dzeku samo eto ti si i jos par njih bosanaca i hercegovaca.svaka vam cast , strucnjaci.
- Riddle
#6054 Re: Manchester City FC
Mirrorfootball
Smirite se, lazna uzbuna.
Smirite se, lazna uzbuna.
- ganjeta
#6055 Re: Manchester City FC
Ko je ovdje lud? Ovaj nabroji Silvu, Nasrija i Aguera kao da mogu predriblati 3-4 i zabiti, a onda ovaj postavi gol Tevezafatality wrote:samko1974 wrote:Entropio wrote:Otvorite oči ba.
Aguero, Silva i Nasri će izbaciti ili proći 2-3 igrača i zabiti gol, Džeko neće. Završena priča. Zato je on izašao iz igre, a ne jedan od ta tri igrača.
Pa de ti meni otvori oci i pokazi mi takav gol da je postigao jedan od pomenute trojke u dresu manchester citya, gdje su nanizali 2-3 igraca i zabili.Eto de da vidim takav gol.Kako mozes samo takve pretpostavke praviti bez ikakvog argumenta kroz price rekla kazala, a nijedan od njih pogotovo nasri(jer covjek se nije niti upisao u listu strjelaca)nije postigao gol na takav nacin kako ti opisujes.Niti je ( da ja jos dodam) nijedan od njih zabio golove kakve je Dzeko vec zabio sa distance protiv uniteda il totenhama, nijedan od pomenute trojke to nije ucinio a dzeko jest i onda logicna dzekina izmjena?????WTFkakva lupetanja covjek ovdje cini, nevjerovatno.ne branim dzeku al mrzim kad neko ovako ne argumentovano pokusava pametovati samo da bi opravdao nesto sto NEMA opravdanja , a to je dzekina izmjena.Ko god je od strucnjaka sinoc gledao il komentarisao tekmu ( iz bilo koje drzave svjeta) nije shvatio zasto mjenja Dzeku samo eto ti si i jos par njih bosanaca i hercegovaca.svaka vam cast , strucnjaci.
E jbg
-
Mustang1
#6056 Re: Manchester City FC
Pa nije ni seik siso veslo .. valjda ce mu na sedzdi Allah dati znak da treba napucat Mancinija
Valjda ima neko da mu to kaze nece ni on dovoditi igrace a i budala vidi da ovaj mamlaz na klupi nema pojma
- M.Laktasenko
#6057 Re: Manchester City FC
Neznam sta su ocekivali, Tevez je (bez zajebancije) mentalno zaosto i to svi u Argentini znaju. Mislim da je cak i isao u skolu za djecu sa posebnim potrebama. On da nije fudbaler on bi vec u 19. godini dobio pemziju. I Mancini njemu daje kapitensku traku 
- splend
-
HomeArt
#6059 Re: Manchester City FC
Meni nije jasno odakle icace talijan da vodi engleski klub!? To mi je isto kao da svedjanin bosancu pravi burekBubalo1 wrote:Pa nije ni seik siso veslo .. valjda ce mu na sedzdi Allah dati znak da treba napucat MancinijaValjda ima neko da mu to kaze nece ni on dovoditi igrace a i budala vidi da ovaj mamlaz na klupi nema pojma
-
Mustang1
#6060 Re: Manchester City FC
Kad moze ovaj moze i seik vala
Ista situacija apsolutno .. Samo sto je Mancini do sada recimo imao kakve takve rezultate i taj jedan pehar i nastup u ligi prvaka ali dalje ne moze
http://sportsport.ba/ino_fudbal/anzi-sm ... ieva/65263

http://sportsport.ba/ino_fudbal/anzi-sm ... ieva/65263
To stoji ali vidis da gubi kontrolu nad timom ? Oni po igrackom kadru trebaju vec da su osvojili sve trofeje
-
nihoniho
#6061 Re: Manchester City FC
nije toliko bitno kako trenutno stoje na tabeli, pitanje je sta kada stvari krenu lose, a krenule su i vidjelo se?
umjesto pozitivne konkurencije, gomilanjem zvijezda u napadu, i to u najboljim godinama, dobio je frustraciju koja se mora negativno odraziti na tim. tevez ili dzeko su morali biti prodani ljetos, a doveden neki mladi perspektivan napadac kojem ce sjedenje na klupi biti motivirajuce. treba vidjeti kako rade ferguson, guardiola, pa i mourinho, nema gomilanja zvijezda na jednoj poziciji, narocito ne egocentricnih, konfliktnih tipova poput teveza ili balotelija.
prosle sezone, city je napravio rezultat zahvaljujuci tevezu koji je bio prva violina , igrao bez pritiska i ,prakticno sam postigao skoro pola golova, ove godine je drugacije, svi igraju u grcu jer se boje gubitka pozicije.
umjesto pozitivne konkurencije, gomilanjem zvijezda u napadu, i to u najboljim godinama, dobio je frustraciju koja se mora negativno odraziti na tim. tevez ili dzeko su morali biti prodani ljetos, a doveden neki mladi perspektivan napadac kojem ce sjedenje na klupi biti motivirajuce. treba vidjeti kako rade ferguson, guardiola, pa i mourinho, nema gomilanja zvijezda na jednoj poziciji, narocito ne egocentricnih, konfliktnih tipova poput teveza ili balotelija.
prosle sezone, city je napravio rezultat zahvaljujuci tevezu koji je bio prva violina , igrao bez pritiska i ,prakticno sam postigao skoro pola golova, ove godine je drugacije, svi igraju u grcu jer se boje gubitka pozicije.
- Jeff Bingham
#6062 Re: Manchester City FC
sine, italija je osvojila 4 svjetska prvenstva, a engleska jednoHomeArt wrote:Meni nije jasno odakle icace talijan da vodi engleski klub!? To mi je isto kao da svedjanin bosancu pravi burekBubalo1 wrote:Pa nije ni seik siso veslo .. valjda ce mu na sedzdi Allah dati znak da treba napucat MancinijaValjda ima neko da mu to kaze nece ni on dovoditi igrace a i budala vidi da ovaj mamlaz na klupi nema pojma
- Bosanski_kralj
#6063 Re: Manchester City FC
Jesi našao poređenja, halal ti pita.HomeArt wrote:Meni nije jasno odakle icace talijan da vodi engleski klub!? To mi je isto kao da svedjanin bosancu pravi burekBubalo1 wrote:Pa nije ni seik siso veslo .. valjda ce mu na sedzdi Allah dati znak da treba napucat MancinijaValjda ima neko da mu to kaze nece ni on dovoditi igrace a i budala vidi da ovaj mamlaz na klupi nema pojma
Talijani su za Engleze izmislili nogomet.
- ultima_palabra
#6064 Re: Manchester City FC
Đe si @neelixe, kućo staraJeff Bingham wrote:sine, italija je osvojila 4 svjetska prvenstva, a engleska jedno
- Riddle
#6066 Re: Manchester City FC
Jeff Bingham wrote:?
- ultima_palabra
#6067 Re: Manchester City FC
Jesi i ti isto pomislio?Riddle wrote:Jeff Bingham wrote:?
- Jeff Bingham
#6068 Re: Manchester City FC
Sjecam se nekog nelixa, al ga nema odavno na forumu, pretpostavljam da si pomislio da sam to ja
razocaracu te, citam vas jako dugo, ali sam se tek nedavno registrovao 
-
Lucas Leiva
#6069 Re: Manchester City FC
Like I said before.... ne ubacivanje Ovena Hargrivsa, covjeka koji zna tajnu mannschafta, bio je potez ravan samoubistvu Roberta Mancinija!
I dalje tvrdim da je Mancini perspektivan trener, uci na svojim greskama, a City je idealan klub za ucenje trenerskom zanatu! Mali klub, Golf 2 na kome se uci voziti auto!
I dalje tvrdim da je Mancini perspektivan trener, uci na svojim greskama, a City je idealan klub za ucenje trenerskom zanatu! Mali klub, Golf 2 na kome se uci voziti auto!
- ultima_palabra
#6070 Re: Manchester City FC
Gotivio Milan i Sarajevo, veličao Talijane naspram Engleza itdJeff Bingham wrote:Sjecam se nekog nelixa, al ga nema odavno na forumu, pretpostavljam da si pomislio da sam to jarazocaracu te, citam vas jako dugo, ali sam se tek nedavno registrovao
- Riddle
#6071 Re: Manchester City FC
Da.ultima_palabra wrote:Jesi i ti isto pomislio?
Doduse bicu siguran u to tek kad pocne NBA.
- Jeff Bingham
#6072 Re: Manchester City FC
ultima_palabra wrote:Gotivio Milan i Sarajevo, veličao Talijane naspram Engleza itdJeff Bingham wrote:Sjecam se nekog nelixa, al ga nema odavno na forumu, pretpostavljam da si pomislio da sam to jarazocaracu te, citam vas jako dugo, ali sam se tek nedavno registrovao
Sorry ako je greška
nego, tema nisam ja
evo jednog zanimljivog teksta:
What now for Carlos Tevez? The five clubs who could give him a path out of Manchester City
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... d-give-him
kaze Anzhi, Corinthians, Al Wasl, Juventus i PSG
-
Glanzer
#6073 Re: Manchester City FC
Nije ni ovaj Tevez glup ko sto izgleda,sad ga moraju prodati bud zasto,nema vise zatezanja.
- quasar
#6074 Re: Manchester City FC
Meni nikad nije bilo jasno zasto se sprijecava odlazak igraca koji zarko zele otici? Kao da imas nesto od njega kad ostane. Ni Dzeko nije bio ni pola dobar prosle godine kad ga je Wolfsburg na silu zadrzao. Igrao samo da otalja. Da je imao konkurenciju, vjerovatno bi mu bilo isto kao sad u MC i klinac bi ga iko platio koliko su trazili. I ovako je luda sreca da se nasao ludi arapin.
- jeza u ledja
#6075 Re: Manchester City FC
Pa zato sto je placen trista milijardi dukata. Ti platis za transfer igraca citavo bogatstvo, a on nakon dvije sezone hoce da se ispari. Ne mozes ga tek tako pustiti za sicu kad znas koliko vrijedi.quasar wrote:Meni nikad nije bilo jasno zasto se sprijecava odlazak igraca koji zarko zele otici? Kao da imas nesto od njega kad ostane. Ni Dzeko nije bio ni pola dobar prosle godine kad ga je Wolfsburg na silu zadrzao. Igrao samo da otalja. Da je imao konkurenciju, vjerovatno bi mu bilo isto kao sad u MC i klinac bi ga iko platio koliko su trazili. I ovako je luda sreca da se nasao ludi arapin.