Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa jebo ga svetac,poludio sam u ovom prvom poluvremenu,gledam utakmice preko livescorehunter i to toliko steka da samo ton mogu slusat,preko cega vi gledate utakmicu,pomagajte ljudi...
bic wrote:Pa jebo ga svetac,poludio sam u ovom prvom poluvremenu,gledam utakmice preko livescorehunter i to toliko steka da samo ton mogu slusat,preko cega vi gledate utakmicu,pomagajte ljudi...
bic wrote:Pa jebo ga svetac,poludio sam u ovom prvom poluvremenu,gledam utakmice preko livescorehunter i to toliko steka da samo ton mogu slusat,preko cega vi gledate utakmicu,pomagajte ljudi...
Ko bi rekao da će City igrati lijep fudbal Još Mancini treba objasniti Agueru da je fudbal timska igra, da ne bi stasao u novog Teveza... a pravog Teveza moraju prodati jer će imati belaj u svlačionici.
ultima_palabra wrote:Ko bi rekao da će City igrati lijep fudbal Još Mancini treba objasniti Agueru da je fudbal timska igra, da ne bi stasao u novog Teveza... a pravog Teveza moraju prodati jer će imati belaj u svlačionici.
Ako nece niko da ga plati neka ga poklone. Neka halali te milione, imat ce vece sanse za titulu ..