Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izgleda Tevez ne ide nigdje ako je vjerovati stampi. Seli se familija u Manchester da mu olaksa zivot tamo .
Kako god, ja bi igrao 4-2-3-1. Dzeko u napadu sam, moze imati bilo koju trojicu iza sebe, samo da ne igra klasicnog golgetera nego onako kako smo vec vidjeli protiv Boltona malo se izvuce na ljevu stranu.
čoksa08 wrote:a glupog termina za utakmicu, pola 3. poklopilo se sa formulom 1
ma imal koje pravilo da nisu uveli u toj formuli...od najbrzeg cirkusa osta samo cirkus
OT: tesko se manciniju sad...ima 4 napadaca od kojih dva samo mogu igrat (mozda bi neko probo i sa tri igrat al mancini - samo sa tri zadnja vezna )...sezona je dovoljno duga da bi se svi mogli naigrat pogotov ako budu igrali na vise frontova ali nikome se ne sjedi na klupi po sezone i cekajuc januar da se neko(citaj dzeko ) umori...vidcemo...jednom je napadacu mjesto zagarantovano a ostala trojica nek se boru...
ma imal koje pravilo da nisu uveli u toj formuli...od najbrzeg cirkusa osta samo cirkus
OT: tesko se manciniju sad...ima 4 napadaca od kojih dva samo mogu igrat (mozda bi neko probo i sa tri igrat al mancini - samo sa tri zadnja vezna )...sezona je dovoljno duga da bi se svi mogli naigrat pogotov ako budu igrali na vise frontova ali nikome se ne sjedi na klupi po sezone i cekajuc januar da se neko(citaj dzeko ) umori...vidcemo...jednom je napadacu mjesto zagarantovano a ostala trojica nek se boru...
Pa objektivno dobra su ova trojica što se trebaju boriti za mjesto, imao bi Džeko od svih neku korist..
Ja mislim da bi danas bilo dobro da ga zamijene, em je ramazan pri kraju, em Džeko ne bi trebao rizikovati zbog naših ključnih utakmica..neka ga na klupi i neka čeka ako šta krene po zlu, pa može ući pri kraju i popraviti ono što ova dvojica useru..
Pa objektivno dobra su ova trojica što se trebaju boriti za mjesto, imao bi Džeko od svih neku korist..
Ja mislim da bi danas bilo dobro da ga zamijene, em je ramazan pri kraju, em Džeko ne bi trebao rizikovati zbog naših ključnih utakmica..neka ga na klupi i neka čeka ako šta krene po zlu, pa može ući pri kraju i popraviti ono što ova dvojica useru..
Po meni, Yaya je trebao ispast iz prvih 11. Covjek posti i ocito ne moze pruzit maximum.
Yaya je u Sitiju bezglava kokoš, totalni promašaj od igrača. Dao je više golova od Balotellija, ali to ne govori o njegovom kvalitetu, nego o Mancinijevoj nemogućnosti da ga uklopi na pravi način u ekipu. Meni je muka bila gledati protiv Swansea meč, frajer trči i šuta tri metra od gola, pa trči i šuta četiri metra od gola, pa pet, pa šest...