Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burek_in_space wrote:Jedinstveni kako si krenuo, dabogda da jutro dochekash s nama.
Što, nije politicka tema pa da se vrijeđamo, zajebancija brate, ako ste pravi sajt onda necete banovati nalog zbog sitnih zamjerki ili je Džeko i Manchester City postao vitalni nacionalni interes pa nekoga vrijeđa navijanje za United. A ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio. Mislim i tema je nekako na zajebanciju i sprdnju iskreno.
rashtiman wrote:Ima jedna novija sa gostovanja kad smo imali problem sa murijom (a kad to nismo imali problema sa njima)
U koja je ovo frka bila...evo mene, ovaj dole celavi u prvom redu u crnoj majici ( kako me drot opalio pendrekom po ledjima, boli i danas kada se sjetim ). Ali Allaha mi i Boga, sta sam ja njemu nakon utakmice uradio
Nego, de recite, sta mislite o nazivu Nice City Fellas ( Fina Gradska Raja )
rashtiman wrote:Ima jedna novija sa gostovanja kad smo imali problem sa murijom (a kad to nismo imali problema sa njima)
U koja je ovo frka bila...evo mene, ovaj dole celavi u prvom redu u crnoj majici ( kako me drot opalio pendrekom po ledjima, boli i danas kada se sjetim ). Ali Allaha mi i Boga, sta sam ja njemu nakon utakmice uradio
Nego, de recite, sta mislite o nazivu Nice City Fellas ( Fina Gradska Raja )
Još od 1916. djeluje navijačka grupa "Bosnian citizens" osnovana od bh imigranata sa obale rijeke Irwell.
Dajte koji vam je klinac vieše sa ovim fotkama, oćete da me sad ubije nostalgija
K'o da je juče ovo bilo. Stari me poveo na moju prvu utakmicu u životu (šta sam mogao imati tad, neke 33 - 34 godine.)
Evo nas prosle godine. Zbog transa nas zaganjala murija, a mali Nurko je pao i prenocio u Strangewaysu (man. zatvor i to u dijelu grada gdje su scumovci). Poslije je im'o na ledjima cize u nasim tradicionalnim bojama kluba.