Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
''Oduševljen sam načinom na koji sam primljen u Engleskoj. Neke igrače Cityja upoznao sam ranije, a najviše vremena provodim u razgovoru sa Aleksandrom Kolarovim. Govorimo istim jezikom, pa je to i logično. On mi može dati neke korisne savjete'', rekao je Džeko.
Dzeko se trebao konsultovati sa bosanskim lingvistima prije davanja ove izjave
Sta ce stranci pomisliti
''Oduševljen sam načinom na koji sam primljen u Engleskoj. Neke igrače Cityja upoznao sam ranije, a najviše vremena provodim u razgovoru sa Aleksandrom Kolarovim. Govorimo istim jezikom, pa je to i logično. On mi može dati neke korisne savjete'', rekao je Džeko.
Dzeko se trebao konsultovati sa bosanskim lingvistima prije davanja ove izjave
Sta ce stranci pomisliti
Znao sam ja da on nije pravi patriota cim se nije pojavio u Atlanti.
L00d wrote:Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley
Wembley, Wembley,
Wembley, Wembley,
L00d wrote:Pa haj ti onda lagano na Dzekinu temu ... stash ovdje .
kralju cim li su tebe patili u djetinjstvu pa zar ste tolko optereceni da dolazite ovde pisat gluposti de ba pusti ljude da razgovaraju o nama najdrazem klubu i on ce nam biti najdrazi dok Dzeko ne ode negdje. Nego idi nadji svog brata jedinstvo i svrsavajte zajedno.
L00d wrote:Pa haj ti onda lagano na Dzekinu temu ... stash ovdje .
kralju cim li su tebe patili u djetinjstvu pa zar ste tolko optereceni da dolazite ovde pisat gluposti de ba pusti ljude da razgovaraju o nama najdrazem klubu i on ce nam biti najdrazi dok Dzeko ne ode negdje. Nego idi nadji svog brata jedinstvo i svrsavajte zajedno.
Javljam se ovdje zato sto ovi Shitijevci konstantno provociraju bez razloga na temi Uniteda.
Ja ovaj put imam razlog, haha .
I molim vas, jel vam to glavno pitanje, koliko nam je godina ? cccc
jeza u ledja wrote:Za ove navijace Junajteda sto se javljaju ovdje pa likuju..... Mislim, koliko je vama godina? Jel vi razumijete zasto uopste postoji ova tema?
jeza u ledja wrote:Za ove navijace Junajteda sto se javljaju ovdje pa likuju..... Mislim, koliko je vama godina? Jel vi razumijete zasto uopste postoji ova tema?
Fakat 90% njihovih "fanova" ovdje sama djeca
ultima_palabra... i tebe brate ima svugdje
sto jest jest, ehehhe