Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#32976 Re: Manchester City FC

Post by I am Happy »

Kao sto mu rece onaj lik na klixu :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Deschamps je garant citao ovu temu i poslusao forumske strucnjake :)

Kad' smo mi govorili da je Nasri 0 i da je sebicnjak.... :D :D
Paranoid

#32977 Re: Manchester City FC

Post by Paranoid »

Image
drug_profi

#32978 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

A jbg. meni je zao. Volio bih da ide, ali sta cu mu sad. Dechamps valjda shvata da ce mu biti ekspresna noga prije nego se vrate iz Brazila u slucaju da ispadnu prije cetvrtfinala.
To cemo mi odraditi za Samira. :D
Muhamed Đakmić

#32979 Re: Manchester City FC

Post by Muhamed Đakmić »

drugi profil wrote:A jbg. meni je zao. Volio bih da ide, ali sta cu mu sad. Dechamps valjda shvata da ce mu biti ekspresna noga prije nego se vrate iz Brazila u slucaju da ispadnu prije cetvrtfinala.
Četvrtfinale ne mogu ni teoretski izboriti, s obzirom da se križaju sa našom grupom. Misliš da mogu izbaciti Argentinu ili nas?
missko

#32980 Re: Manchester City FC

Post by missko »

Libo me taki za Nasrija, prevarom nas je izbacio sa EP i pravda u konacnici zadovoljena, on kuci a mi u Brazilu

Gesendet von meinem SM-N9005
Mustang1

#32981 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

missko wrote:Libo me taki za Nasrija, prevarom nas je izbacio sa EP i pravda u konacnici zadovoljena, on kuci a mi u Brazilu

Nikakva to pravda nije .. Da se Francuska nije nikako nije plasirala onda bi bila pravda :D
drug_profi

#32982 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

Muhamed Đakmić wrote:
drugi profil wrote:A jbg. meni je zao. Volio bih da ide, ali sta cu mu sad. Dechamps valjda shvata da ce mu biti ekspresna noga prije nego se vrate iz Brazila u slucaju da ispadnu prije cetvrtfinala.
Četvrtfinale ne mogu ni teoretski izboriti, s obzirom da se križaju sa našom grupom. Misliš da mogu izbaciti Argentinu ili nas?
Koncentriši se. :D
Muhamed Đakmić

#32983 Re: Manchester City FC

Post by Muhamed Đakmić »

drugi profil wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Koncentriši se. :D
Dobar :D
Tyke

#32984 Re: Manchester City FC

Post by Tyke »

Pa opet recite da je Susic najgori. :roll: Nasrija nema cak ni na prosirenom spisku, tragikomicno. Ma Susic i Hadzic bolji od Nasrija, dokazano direktnim odlaskom u Brazil, Lol.

Francuska sa onakvim igracima ako ce se zadovoljiti cetvrtfinalom, onda bolje neka odmah prepuste prolazak nekome drugom.
Last edited by Tyke on 14/05/2014 15:01, edited 1 time in total.
drug_profi

#32985 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

Nece se zadovoljiti jer uvijek idu na finale, ali bi im sve ispod cetvrtfinala bio debakl. Mada je ocigledno da imaju manjak kvaliteta u odnosu na ambiciju.
cindrlimindrli

#32986 Re: Manchester City FC

Post by cindrlimindrli »

drugi profil wrote:Nece se zadovoljiti jer uvijek idu na finale, ali bi im sve ispod cetvrtfinala bio debakl. Mada je ocigledno da imaju manjak kvaliteta u odnosu na ambiciju.
Imaju oni kvalitet, samo one naturalizovane Alzirce, Marokance i ostale boli djon za Francuskom. Ne bih ni ja trcao
da sam na njihovom mjestu. :D
drug_profi

#32987 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

cindrlimindrli wrote:
drugi profil wrote:Nece se zadovoljiti jer uvijek idu na finale, ali bi im sve ispod cetvrtfinala bio debakl. Mada je ocigledno da imaju manjak kvaliteta u odnosu na ambiciju.
Imaju oni kvalitet, samo one naturalizovane Alzirce, Marokance i ostale boli djon za Francuskom. Ne bih ni ja trcao
Kvalitet za 4 ili 8 najboljih na svijetu?
cindrlimindrli

#32988 Re: Manchester City FC

Post by cindrlimindrli »

drugi profil wrote:
cindrlimindrli wrote:
Kvalitet za 4 ili 8 najboljih na svijetu?
A jbg, eto de sastav tih 4 ili 8 najbolji na svijetu pa uporedi.
drug_profi

#32989 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

Evo na prvu mislim da bi francuze glatko dobili u dvije od tri utakmice: spanci, njemci, holandjani, Brazil, Argentina, Portugal, vrlo moguce i Belgija, Urugvaj, Italija... mozda i Hrvatska, Rusija, Obala Slonovace...
cindrlimindrli

#32990 Re: Manchester City FC

Post by cindrlimindrli »

Ma i da ih dobiju, to bi bilo sve samo ne glat. U biti, oni svaku od tih reprezentaciju mogu pobijediti, a mogu od svake
i zijaniti.
drug_profi

#32991 Re: Manchester City FC

Post by drug_profi »

cindrlimindrli wrote:Ma i da ih dobiju, to bi bilo sve samo ne glat. U biti, oni svaku od tih reprezentaciju mogu pobijediti, a mogu od svake
i zijaniti.
Dobro to nek nije glat, ali bi dvije od tri zijanili, glat ili ne glat.... medju 8 tesko da pripadaju.
missko

#32992 Re: AW: Manchester City FC

Post by missko »

cindrlimindrli wrote:
Pa kako ne boli djon naturalizovane poljake i turke za Njemackom ili komplet naturalizovane Belgijance za Belgijom

Havatar

#32993 Re: Manchester City FC

Post by Havatar »

Dobra su oni ekipa ali nemaju vodju i zbog toga imaju slabe rezultate. To u vezi naturalizovanih igraca je glupost posto se kao glavni razlog sto Spanci prije nisu mogli dalje od cetvrtfinala navodilo to sto imaju dosta igraca iz Baskije i Katalonije a sada je ista situacija pa su opet osvojili sve sto su mogli.
cindrlimindrli

#32994 Re: AW: Manchester City FC

Post by cindrlimindrli »

missko wrote:
cindrlimindrli wrote:
Pa kako ne boli djon naturalizovane poljake i turke za Njemackom ili komplet naturalizovane Belgijance za Belgijom

Ne znam.
SSemir

#32996 Re: Manchester City FC

Post by SSemir »

cindrlimindrli wrote:
glupost pises. ako ga boli briga za francusku, zasto je onda dosao da igra ? aha, da bi se bolje prodao i postigao bolji ugovor...hmmm, ako ce to uspjeti? pa tako sto ce se truditi da igra sto bolje! :)
samo_ponekad

#32997 Re: Manchester City FC

Post by samo_ponekad »

evo, mozemo objektivno glasati za najboljeg, a ko je to znamo, u sezoni 2013-2014:
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 6&start=60
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#32998 Re: Manchester City FC

Post by I am Happy »

samo_ponekad wrote:evo, mozemo objektivno glasati za najboljeg, a ko je to znamo, u sezoni 2013-2014:
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 6&start=60
Vala ga se ja ne registrovao :D ionako ce Yaya to uzeti :-D
Tito_i_Partija

#32999 Re: Manchester City FC

Post by Tito_i_Partija »

Silvu prodat' i dovest' kakvog igraca sto voli i zna dodat' loptu. Nekad mi je bio drag, al' sad mi je mrzak samo tako. Nasri isto. City nece nikad imat' sanse u CL dok ovako pojedinci igraju.

Yaya je king.
MOSALJOZE

#33000 Re: Manchester City FC

Post by MOSALJOZE »

Nek dovedu Isca
Post Reply