Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- guber90
#32101 Re: Manchester City FC
Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.
-
5 0 5
#32102 Re: Manchester City FC
kako ne govori. pogledaj aguerovu statistiku. pa covjek je igrao cijelo poluvrijeme. jedno precizno dodavanje na centru. ona dva neprecizna su isto u tom krugu. njemu je pelegrini dao povjerenje da postigne ta dva gola zaostatka. kako mi pokazujes, usporedjujuci golmana i napadaca u broju suteva? ukljuci malo mozak. ne svidja ti se statistika. pogledaj onda broj postignutih golova. mozda tamo bolje izgleda za city.guber90 wrote:Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.
- guber90
#32103 Re: Manchester City FC
U Barcinom stilu igre i stativa kada bi mogla se mrdnuti bi imala tih 13 pasova, o tome ti ja pricam, a napadac ne mora imati niti jednog jedinog pasa, a moze natovariti kamion golova. Pa eno ti onaj panj Gomez dok je igrao u Bayernu, ne znam da je za sezonu 100 pasova sastavio, ali jeste zato natovario kamaru golova.505sCrtom wrote:kako ne govori. pogledaj aguerovu statistiku. pa covjek je igrao cijelo poluvrijeme. jedno precizno dodavanje na centru. ona dva neprecizna su isto u tom krugu. njemu je pelegrini dao povjerenje da postigne ta dva gola zaostatka. kako mi pokazujes, usporedjujuci golmana i napadaca u broju suteva? ukljuci malo mozak. ne svidja ti se statistika. pogledaj onda broj postignutih golova. mozda tamo bolje izgleda za city.guber90 wrote:Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.
- mO k3
#32104 Re: Manchester City FC
Pa ako niste ne govori statistika , koji če onda qu....???guber90 wrote:Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.
- guber90
#32105 Re: Manchester City FC
Cisto da bude tumO k3 wrote:Pa ako niste ne govori statistika , koji če onda qu....???guber90 wrote:Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.![]()
- mO k3
#32106 Re: Manchester City FC
Da daguber90 wrote:Cisto da bude tumO k3 wrote:Pa ako niste ne govori statistika , koji če onda qu....???guber90 wrote:Samo ti pokazujem koliko je glupo se pozivati na neki statisticki podatak, jer ti isti nista ne govori.![]()
.
- Idemedosumom
#32107 Re: Manchester City FC
Nazalost, ponovo su sudijske greske bile glavna atrakcija jedne utakmice u LP.
Stil suđenja je bio bas onakav kakav godi Barcinim glumcima. Svaki mini kontakt se svira, u korist Barce naravno. Umjesto da Dzeko dobije faul jer ga Pique vuce za dres, sudija svira kontra faul. Iz slijedece akcije Messi daje gol.
Dzeko ocito fauliran u kaznenom, ali umjesto penala za City, Zabaleta dobija drugi zuti, i to zbog prigovora
Naravno, sudija je i Barcu ostetio u prvom poluvremenu.
Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Ali cinjenica je da ovakva Barca moze dalje u LP jedino preko Olympiacosa
Barca fanovi, slobodno preskocite moj post, nemam namjeru raspravljati s vama.
Stil suđenja je bio bas onakav kakav godi Barcinim glumcima. Svaki mini kontakt se svira, u korist Barce naravno. Umjesto da Dzeko dobije faul jer ga Pique vuce za dres, sudija svira kontra faul. Iz slijedece akcije Messi daje gol.
Dzeko ocito fauliran u kaznenom, ali umjesto penala za City, Zabaleta dobija drugi zuti, i to zbog prigovora
Naravno, sudija je i Barcu ostetio u prvom poluvremenu.
Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Ali cinjenica je da ovakva Barca moze dalje u LP jedino preko Olympiacosa
Barca fanovi, slobodno preskocite moj post, nemam namjeru raspravljati s vama.
- plagijator1975
#32108 Re: Manchester City FC
Odera će njih Real ili Bayern 100%, ako na njih nalete

Nexus⁴ 

-
5 0 5
#32109 Re: Manchester City FC
O tom potom. Ali na temi o ligi šampiona, gdje Barcelona jos uvijek igra.ernadr wrote:Odera će njih Real ili Bayern 100%, ako na njih nalete
Nexus⁴
http://j.mp/128fkPs
- ljevoruki
#32110 Re: Manchester City FC
Sve je ovo ostavstina Rotacije.Idemedosumom wrote:Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Doveo je i preplatio igrace poput Rodwell, Garcia, Clichy, Nasri, Milner...itd i trebace vremena Pelegriniju da to sve poslozi i rasproda ukoliko mu seik Menso ne da nogu prije toga.
Iako je i on imao fula, npr. Navas nije igrac za ovaj nivo ali je i doveo par dobrih faca - Negredo i Fernandinho.
Ja se samo nadam da ce Dzeko na ljeto otici iz ove ublehe od ekipe i preci negdje gdje ce biti prvi napadac.
On je timski igrac i puno radi za tim sto mu je u City samo hendikep.
- drug_profi
#32111 Re: Manchester City FC
NAdam se Arsenalu, ali iskreno. Mislim da bi mogao obiljeziti sezonu tamo.
- ultima_palabra
#32112 Re: Manchester City FC
Pelle je doveo Demichelisa i on bi ga mogao koštati posla.ljevoruki wrote:Sve je ovo ostavstina Rotacije.Idemedosumom wrote:Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Doveo je i preplatio igrace poput Rodwell, Garcia, Clichy, Nasri, Milner...itd i trebace vremena Pelegriniju da to sve poslozi i rasproda ukoliko mu seik Menso ne da nogu prije toga.
Iako je i on imao fula, npr. Navas nije igrac za ovaj nivo ali je i doveo par dobrih faca - Negredo i Fernandinho.
Ja se samo nadam da ce Dzeko na ljeto otici iz ove ublehe od ekipe i preci negdje gdje ce biti prvi napadac.
-
palermo
#32113 Re: Manchester City FC
Valjda sve ima svoje i zašto. Pa i sumnje u pellegrinija kao trenera koji je više za male klubove a mnogo manje za velike klubove koji imaju i velike ambicije.ljevoruki wrote:Sve je ovo ostavstina Rotacije.Idemedosumom wrote:Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Imao je fula, Demichelis, loše taktičke proudbe u utakmicama sa Barcelonom.....dugo je plovio na valu fantastične forme Aguera.....i moram dodati da je i Negredo se uspio na taj val (Aguerove forme) ukrcati pa je izgledao bolji igrač nego što on objektivno jeste.
- Mali_Vuk
#32114 Re: Manchester City FC
drugi profil wrote:NAdam se Arsenalu, ali iskreno. Mislim da bi mogao obiljeziti sezonu tamo.
-
palermo
#32115 Re: Manchester City FC
Ne vjerujem,. Žirou je prilično konstantan ove sezone, a mislim da ideja o tome da borba dva već afirmisan igrača za jedno mjesto je već u mnogo slučajeva doživjela debakl. Ljudi se trebaju osjećati sigurno za mjesto da bi pružali najbolje od sebe.Mali_Vuk wrote:drugi profil wrote:NAdam se Arsenalu, ali iskreno. Mislim da bi mogao obiljeziti sezonu tamo.Uh, da mi je to dočekati.
Druga je stvar da se tu radi o mladim igračima željnima afirmacije.Dakle, pored toga što ne vjerujem , nisam siguran da bih i volio.
Najviše bih ga volio vidjeti u Chelziju ali mislim da tamo Falcao ili Diego Costa dolaze. A ne zvući mi loše ni Inter ili Atletico Madrid.
- ljevoruki
#32116 Re: Manchester City FC
ultima_palabra wrote:Pelle je doveo Demichelisa i on bi ga mogao koštati posla.ljevoruki wrote:Sve je ovo ostavstina Rotacije.Idemedosumom wrote:Sve u svemu se moze zakljuciti da je City je jos uvijek jedna nezrela ekipa. I kada se izuzmu greske sudija, ipak je Barca bila nesto bolja u ovom dvomecu.
Znam da sam nekoga zaboravio. Chupo legenda male raje.
- Tito_i_Partija
#32117 Re: Manchester City FC
Dace Bogdom. Tako i treba kad dovodis igraca kao prijatelja a ne kao ojacanje ekipe.ultima_palabra wrote:
Pelle je doveo Demichelisa i on bi ga mogao koštati posla.
- Kal El
#32118 Re: Manchester City FC
Da hoce bilo ko doci na klupu Citya,samo da nije Latino ili zabar...
Sent from my LT26i using Tapatalk
-
todd_smith
#32119 Re: Manchester City FC
Naci cemo mi njemu manu ko god da je ne brini seKal El wrote:Da hoce bilo ko doci na klupu Citya,samo da nije Latino ili zabar...
-
5 0 5
#32120 Re: Manchester City FC
avb?Kal El wrote:Da hoce bilo ko doci na klupu Citya,samo da nije Latino ili zabar...
- ljevoruki
#32121 Re: Manchester City FC
On bi bio jos gori - nije dao Adebayoru da igra, ne voli covjek klipane od dva metra.505sCrtom wrote:avb?Kal El wrote:Da hoce bilo ko doci na klupu Citya,samo da nije Latino ili zabar...
A jos je i Portugalac.
-
miki.ba
#32122 Re: Manchester City FC
Mozda bi za njega bilo najbolje da ode u Inter, jer bi mu to garantovalo konstantno igranje do 33-34 godine, bar ja tako mislim.
I vjerovatno bi bio vise cijenjen nego u Eng.
- hodža
#32123 Re: Manchester City FC
Sigurno je samo da ga nece prodati konkurentima u Engleskoj, a pitanje je kol'ko se njemu ide iz Premiershipa 
- insaneinthebrain
#32124 Re: Manchester City FC
sta ce u propalom interu. da cami godinama i nista ne osvaja. dzaba mu da igra svaku 90 minutamiki.ba wrote:Mozda bi za njega bilo najbolje da ode u Inter, jer bi mu to garantovalo konstantno igranje do 33-34 godine, bar ja tako mislim.
- drug_profi
#32125 Re: Manchester City FC
Sta ga briga. Moze sjediti jos jednu sezonu pa onda odabrati klub ko gospodin.
Morace igrati jer Siti nece moci bez njega, ocigledno. Koliko god pokusavaju da ga marginalirziraju, opet na kraju ispadne (jedan od) kljucni igrac.
Morace igrati jer Siti nece moci bez njega, ocigledno. Koliko god pokusavaju da ga marginalirziraju, opet na kraju ispadne (jedan od) kljucni igrac.