Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zilla_

#3151 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

Ajd vi pametnjakovići navedite mi bar jedan drugi razlog zašto volite i navijate za city? Ako nije zbog džeke zbog čega je onda? Ne vidim kako neko može voljeti i navijati za onu kamaru smeća...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3152 Re: Manchester City FC

Post by Chmoljo »

zilla_ wrote:Ajd vi pametnjakovići navedite mi bar jedan drugi razlog zašto volite i navijate za city? Ako nije zbog džeke zbog čega je onda? Ne vidim kako neko može voljeti i navijati za onu kamaru smeća...
:D

kralju, ironija, smajlići, sarkazam, zajebancija... smijeh... i tako to :mrgreen:
mrtva kokoš

#3153 Re: Manchester City FC

Post by mrtva kokoš »

Chmoljo wrote:
zilla_ wrote:Ajd vi pametnjakovići navedite mi bar jedan drugi razlog zašto volite i navijate za city? Ako nije zbog džeke zbog čega je onda? Ne vidim kako neko može voljeti i navijati za onu kamaru smeća...

kralju, ironija, smajlići, sarkazam, zajebancija... smijeh... i tako to :mrgreen:
nemoj da vrijedjas, city nije zajebancija :mrgreen:
quasar

#3154 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Zar treba opet dokazivati da smo navijaci jos od 1910? Mislim da je to odavno jasno.
Poznata je cuvena sevdalinka "blue hat ou grany" koja je kasnije prepjevana na bosanski.
neo7

#3155 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

:lol: :lol: :lol: sreca nema onog krojika da spama :P Dobi covjek opet ban na 14 dana :D
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#3156 Re: Manchester City FC

Post by Privatna poruka »

Ko dovodi u pitanje vjernost prema ovom klubu neka se vrati na pocetak ove teme...i neka skonta da ste vi Dzekoljubci i ostali prolazni a mi smo vjecni... :D

BLUE HAT OU GRANNY since 1910
Jack Be Nimble

#3157 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Nadam se da ce Dzeko od prve minute protiv Chelzija. Dzeko vs Terry
Abacija

#3158 Re: Manchester City FC

Post by Abacija »

smoki_choko wrote:kolarov ne treba da izvodi kornere i slobodne udarce. da je dzeko sam u sesnaestercu ne bi ga znao pogoditi u glavu :roll:
Kolarov ne zna pogoditi sesnaesterac a kamoli nekoga u njemu. Ili pogodi prvog covjeka na bocnoj liniji sesnaesterca ili prebaci sesnaesterac sa jedno 10 metara. :-)
dadoka84

#3159 Re: Manchester City FC

Post by dadoka84 »

Frajer svaki korner izvodi na prvu stativu i to po zemlji :D
zilla_

#3160 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

Ne znam dali je slučajnost ili to namjerno radi ali kad god je džeko na prvoj lopta ide na drugu stativu ili ako je na drugoj lopta ide na prvu i to često po zemlji... čim džeke nema u igri korneri idu uobičajno... čudno pravo...
sinkaspud

#3161 Re: Manchester City FC

Post by sinkaspud »

Argentinsko-cetnicka zavjera ba, poznato je da Argentina nije izrucivala fasiste koji su pobjegli iz Evrope nakon sramotnih poraza to se kuje od vajkada.
ReyHan

#3162 Re: Manchester City FC

Post by ReyHan »

kada mancini dobije otkaz, dode novi trener, i ostavi dzeku na klupi koji cete izgovor naci?
ili cete pogledati istini u oci i reci da dzeko grije klupu zato sto igra slabo, i ni priblizno ne opravda 32 miliona koja su ulozena? do sada je zabijao protiv banana ekipa, a u utakmicama premier lige nije pokazao nista narocito.
smak

#3163 Re: Manchester City FC

Post by smak »

formacija protiv Chelsea ce biti 4-6 stim da ce tevez biti najistureniji :D
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#3164 Re: Manchester City FC

ReyHan wrote:kada mancini dobije otkaz, dode novi trener, i ostavi dzeku na klupi koji cete izgovor naci?
ili cete pogledati istini u oci i reci da dzeko grije klupu zato sto igra slabo, i ni priblizno ne opravda 32 miliona koja su ulozena? do sada je zabijao protiv banana ekipa, a u utakmicama premier lige nije pokazao nista narocito.
Ti ocigledno ne pratis sta raja ovdje pise tj. koliko se trudi da gleda objektivno na Dzeku.
Cinjenica je da Dzeko ne pokazuje ono sto smo navikli od njega, ali je i cinjenica da kad dobije priliku iskoristi je kao sto je cinjenica da su na terenu razmazene balerine a Dzeko je strasan igrac ali ipak nije tip igraca koji ce uzeti loptu proci cijelu odbranu i zabiti. City nema igre i nema trenera, Dzeko nije u svojoj formi ali nije ni sekundu (cak naprotiv trenutno je bolji od mnogih) slabiji od onih koji dobijaju prilike a on grije klupu. Za to je kriv samo trener.
ReyHan

#3165 Re: Manchester City FC

Post by ReyHan »

Privatna poruka wrote:
ReyHan wrote:kada mancini dobije otkaz, dode novi trener, i ostavi dzeku na klupi koji cete izgovor naci?
Ti ocigledno ne pratis sta raja ovdje pise tj. koliko se trudi da gleda objektivno na Dzeku.
Cinjenica je da Dzeko ne pokazuje ono sto smo navikli od njega, ali je i cinjenica da kad dobije priliku iskoristi je kao sto je cinjenica da su na terenu razmazene balerine a Dzeko je strasan igrac ali ipak nije tip igraca koji ce uzeti loptu proci cijelu odbranu i zabiti. City nema igre i nema trenera, Dzeko nije u svojoj formi ali nije ni sekundu (cak naprotiv trenutno je bolji od mnogih) slabiji od onih koji dobijaju prilike a on grije klupu. Za to je kriv samo trener.
ko god se trudi da bude objektivan prinznace da mu je mjesto na klupi. pa lakse je ostaviti dzeku na klupi, nego pola igraca koji ne zele namjerno dodati loptu dzeki, jer ga mrze iz nekog razloga. a de ti meni reci koji to tip igraca (sem mozda messija) prolazi cijelu odbranu i zabija. dzeko dok je igrao u wolfu je cesto znao uzeti loptu, proci jednog-dvojicu igraca stvoriti sebi pozicju za sut, dok u cityu to nije u stanju uraditi. sta vise pravi neke elementarne greske kod primanja lopte (na prsa pogotovo), i kod malo duzih pasova (koji mi nekako djeluju napamet).
dzeko je sigurno medu najboljim centarforima, ali igre u cityu su ispod ocekivanja. sada ce ocigledno dobijati priliku ispred balotelija, ali imam neki osjecaj da ce sutra opet na klupu, jer ce mancini formaciju 4-2-3-1 sa tevezom najisturenijim
Privatna poruka

#3166 Re: Manchester City FC

ReyHan wrote:
Privatna poruka wrote:
ko god se trudi da bude objektivan prinznace da mu je mjesto na klupi. pa lakse je ostaviti dzeku na klupi, nego pola igraca koji ne zele namjerno dodati loptu dzeki, jer ga mrze iz nekog razloga. a de ti meni reci koji to tip igraca (sem mozda messija) prolazi cijelu odbranu i zabija. dzeko dok je igrao u wolfu je cesto znao uzeti loptu, proci jednog-dvojicu igraca stvoriti sebi pozicju za sut, dok u cityu to nije u stanju uraditi. sta vise pravi neke elementarne greske kod primanja lopte (na prsa pogotovo), i kod malo duzih pasova (koji mi nekako djeluju napamet).
dzeko je sigurno medu najboljim centarforima, ali igre u cityu su ispod ocekivanja. sada ce ocigledno dobijati priliku ispred balotelija, ali imam neki osjecaj da ce sutra opet na klupu, jer ce mancini formaciju 4-2-3-1 sa tevezom najisturenijim
Aha ipak nije sve do Dzeke.
Abacija

#3167 Re: Manchester City FC

Post by Abacija »

ReyHan wrote: ko god se trudi da bude objektivan prinznace da mu je mjesto na klupi. pa lakse je ostaviti dzeku na klupi, nego pola igraca koji ne zele namjerno dodati loptu dzeki, jer ga mrze iz nekog razloga. a de ti meni reci koji to tip igraca (sem mozda messija) prolazi cijelu odbranu i zabija. dzeko dok je igrao u wolfu je cesto znao uzeti loptu, proci jednog-dvojicu igraca stvoriti sebi pozicju za sut, dok u cityu to nije u stanju uraditi. sta vise pravi neke elementarne greske kod primanja lopte (na prsa pogotovo), i kod malo duzih pasova (koji mi nekako djeluju napamet).
Bas je kod primanja na prsa i dugih dodavanja dobar. Slabosti koje ja primjecujem su da se slabo otkriva, slabo trci u kontru, ne puca dovoljno iz daljine, i kao najveci problem suvise je spor kada mu lopta sa prsa padne na nogu. Sporo se u tom trenutku okrece i reaguje i to je ono sto je i Osim primjetio. Dok se on natenani eto ti trojice da ga blokiraju.
Abacija

#3168 Re: Manchester City FC

Post by Abacija »

Zaboravio sam Dzekinu najvecu gresku. A to je njegova nada da ce mu neko nabaciti loptu sa krila. Sto bi rekao Lord Owen: "Don't, don't, don't live under this dream that your teammates are going to come and sort this problem out"! :twisted:
zilla_

#3169 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

Bas je kod primanja na prsa i dugih dodavanja dobar. Slabosti koje ja primjecujem su da se slabo otkriva, slabo trci u kontru, ne puca dovoljno iz daljine, i kao najveci problem suvise je spor kada mu lopta sa prsa padne na nogu. Sporo se u tom trenutku okrece i reaguje i to je ono sto je i Osim primjetio. Dok se on natenani eto ti trojice da ga blokiraju.
to je to :thumbup: slažem se s tobom...

gledam ponekad tevez bi mu i dodao loptu al on umjesto da utrčava u prazno stoji ispred trojice i čeka nebil mu dodao (tu ga ne kontam nikako)... onda često zaganja loptu po centru pa u kontrama nema snage da istrči (to je manćinijeva krivica)...

on treba da čeka u napadu i u 90 minuta nema šanse da ne dođe bar jedna iskoristiva lopta... to je radio u wf pa je zabijao bar svaku drugu tekmu... u city-u nek ga stavi od prve minute u naredne tri tekme s striktnim instrukcijama da je on centarfor i da se ponaša tako, garantujem da će zabiti bar 3 gola...

ne može on s klupe zabijati golove i onda kad uđe 20 minuta nezagrijan kako treba...
splend

#3170 Re: Manchester City FC

Post by splend »

Chmoljo wrote:

mozda je nekima ironija i zajebancija, al' ima nas koji dugo navijamo za city :mrgreen:
ultima_palabra

#3171 Re: Manchester City FC

Post by ultima_palabra »

Kakav god je, bolji je od Balotellija koji je kao tempirana bomba... a Tevez kad igra sam u špicu najbolji rezultat koji mogu izvući je 0:0.
neo7

#3172 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

Pa i Berbatov sjedi na klupi a najbolji strijelac lige
qay

#3173 Re: Manchester City FC

Post by qay »

Koji GENIJALAC :shock: :shock: :shock: :-) :-) :lol:
ala7

#3174 Re: Manchester City FC

Post by ala7 »

qay wrote: