Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BSn

#2126 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

komeba wrote:
Ovo je kad je Šibicar imao problema s drogom pa poželio da bude crnac i da svrgne Sadamov režim.Nisam ga mogao pustiti samog
Citav tekst dominira, al ovo je posebno! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

#2127 Re: Manchester City FC

Post by Murat Sabanovic »

i mene je neko ppokusavao provaliti u profil ...i nije uspio ,mislim !
proof

#2128 Re: Manchester City FC

Post by proof »

on d anderkaver mishn
Image
oduvijek je prepisivo u skoli
luckylaka

#2129 Re: Manchester City FC

Post by luckylaka »

Ode i ova tema u qrac.Jebo ti nas. :D
Mustang1

#2130 Re: Manchester City FC

Post by Mustang1 »

Ova tema je otisla u qrac prije nego je otvorena..Cim je Dzeko presao u City ... :oops:
Point.

#2131 Re: Manchester City FC

Post by Point. »

Nego da se vratimo temi. Koliko autobusa je spremno iz BiH na put do Old Trafforda? Cuo sam da je citav kontigent autobusa Centrotransa i Autoprevoz Banjaluka i Mostar zakupljen od strane Bosnian Blue Citizensa? Da li ce se oboriti rekord od 694 autobusa, koji su dovezli nase vjerne i odane blue navijace na premijeru onog malog sa Grbavice?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2132 Re: Manchester City FC

Post by JoseMujica »

ako će u opticaju biti onog kajmaka od prošli put računajte i na mene :dance:
quasar

#2133 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Samo se moramo paziti da nam se Jedinstvo manchester ne prošvercuje u bus, sve će nam pojesti...
Max Bunker

#2134 Re: Manchester City FC

Post by Max Bunker »

Murat Sabanovic wrote:
extraordinary wrote:Dokle više ovo pitarsko - štrumfovsko sranje? Jadovi jedni, a obraćam se svima onima koji ga gledaju kroz prizmu toga u kom je klubu počeo karijeru ( dakle obje strane, ne nekoj pojedinačno ), tema je Edin Džeko, član Manchester City-a i reprezentacije BiH, koji je miljama daleko od Premier Lige BiH.
pa zbog toga oni i pljuju po salihamdzicu,jer nije iz sarajevskih klubova ... nego "seljacic" iz jablanice ..
Golemo grijesis. Ni Hibic, ni Topic, ni Konjic, ni Music, ni Papac ( pa ni Barbarez ), nisu bili iz sarajevskih klubova ali su bili voljeni. Zasto ? Zato sto su bili muskarci, imali su muda i uvijek su srcem i bez kalkulisanja igrali za reprezentaciju. Salihamidzic mi nicim ali ni jednim jedinim potezom, nije pokazao i dokazao ovo sto su imali gore nabrojani.
Tako, molim te, nista licno ali te price da mi iz Sarajeva ne volimo nesta sto ne dolazi nize od Marin Dvora ili visocije od Vratnika je glupost.

P.S.
Izvinjavam se sto sam ovo morao napisati na temi o nasoj svetinji ali ne mogu stvarno sutiti dok neko pljuje i prica gluposti o mome gradu.
Alkos

#2135 Re: Manchester City FC

Post by Alkos »

Max Bunker wrote:
Murat Sabanovic wrote:
extraordinary wrote:Dokle više ovo pitarsko - štrumfovsko sranje? Jadovi jedni, a obraćam se svima onima koji ga gledaju kroz prizmu toga u kom je klubu počeo karijeru ( dakle obje strane, ne nekoj pojedinačno ), tema je Edin Džeko, član Manchester City-a i reprezentacije BiH, koji je miljama daleko od Premier Lige BiH.
pa zbog toga oni i pljuju po salihamdzicu,jer nije iz sarajevskih klubova ... nego "seljacic" iz jablanice ..
Golemo grijesis. Ni Hibic, ni Topic, ni Konjic, ni Music, ni Papac ( pa ni Barbarez ), nisu bili iz sarajevskih klubova ali su bili voljeni. Zasto ? Zato sto su bili muskarci, imali su muda i uvijek su srcem i bez kalkulisanja igrali za reprezentaciju. Salihamidzic mi nicim ali ni jednim jedinim potezom, nije pokazao i dokazao ovo sto su imali gore nabrojani.
Tako, molim te, nista licno ali te price da mi iz Sarajeva ne volimo nesta sto ne dolazi nize od Marin Dvora ili visocije od Vratnika je glupost.

P.S.
Izvinjavam se sto sam ovo morao napisati na temi o nasoj svetinji ali ne mogu stvarno sutiti dok neko pljuje i prica gluposti o mome gradu.
:thumbup:
JoseMujica

#2136 Re: Manchester City FC

Post by JoseMujica »

ma to se kratko i jasno kaže

Tok tu de hend
Image
Korisnicko ime

#2137 Re: Manchester City FC

Post by Korisnicko ime »

Max Bunker wrote:Salihamidzic mi nicim ali ni jednim jedinim potezom, nije pokazao i dokazao ovo sto su imali gore nabrojani.
A time sto je odabrao da igra za BiH iako mu je jedna Njemacka (odigrao bi tokom karijere sva evropska i svjetska prvenstva, na mnogima igrao i polufinala i finala) nudila da igra za njih?

Ni prema kojem igracu se N/FS, selektori i navijaci nisu ogrijesili kao prema njemu...
Skoro svi celnici saveza i selektori su htjeli izgraditi svoje ime i autoritet preko njegovih ledja trenirajuci strogocu prema njemu...

Kad si iz njegovih usta cuo i jednu jedinu negativnu izjavu? Bilo prema reprezentaciji, bilo prema selektorima...
JoseMujica

#2138 Re: Manchester City FC

Post by JoseMujica »

Korisnicko ime wrote:
Max Bunker wrote:Salihamidzic mi nicim ali ni jednim jedinim potezom, nije pokazao i dokazao ovo sto su imali gore nabrojani.
A time sto je odabrao da igra za BiH iako mu je jedna Njemacka (odigrao bi tokom karijere sva evropska i svjetska prvenstva, na mnogima igrao i polufinala i finala) nudila da igra za njih?

Ni prema kojem igracu se N/FS, selektori i navijaci nisu ogrijesili kao prema njemu...
Skoro svi celnici saveza i selektori su htjeli izgraditi svoje ime i autoritet preko njegovih ledja trenirajuci strogocu prema njemu...

Kad si iz njegovih usta cuo i jednu jedinu negativnu izjavu? Bilo prema reprezentaciji, bilo prema selektorima...
Tok tu de hend
Image
neo7

#2139 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

Naravno, cim nemamo argumenata idemo davati komantare kao JoseMujica... :D
Antifriz

#2140 Re: Manchester City FC

Post by Antifriz »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110207119

:D :D :D :D

Kako sam glasao pod imenom Sam Williams iz Manchestera, pitam se ko ce Dzeki uruciti nagradu? A mozda stvarno i imam imenjaka u Manchesteru? :mrgreen: :mrgreen: :run:
burek_in_space

#2141 Re: Manchester City FC

Post by burek_in_space »

:lol:
Sezam

#2142 Re: Manchester City FC

Post by Sezam »

Sad postaje jasno da Dzeko nema ni mrvu sanse da uspije u Engleskoj, ovo biranje za igraca mjeseca je teska blamaza, mi Bosanci cemo ga ukopati tamo sa nasom opsesijom Dzekom... :cry:
Šibicar

#2143 Re: Manchester City FC

Post by Šibicar »

Sezam wrote:Sad postaje jasno da Dzeko nema ni mrvu sanse da uspije u Engleskoj, ovo biranje za igraca mjeseca je teska blamaza, mi Bosanci cemo ga ukopati tamo sa nasom opsesijom Dzekom... :cry:
Tek mu sad Tevez neće dodati ni jedne lopte. :mrgreen:
kkbosna_90

#2144 Re: Manchester City FC

Post by kkbosna_90 »

Šibicar wrote:
Sezam wrote:Sad postaje jasno da Dzeko nema ni mrvu sanse da uspije u Engleskoj, ovo biranje za igraca mjeseca je teska blamaza, mi Bosanci cemo ga ukopati tamo sa nasom opsesijom Dzekom... :cry:
Tek mu sad Tevez neće dodati ni jedne lopte. :mrgreen:
hahahhahahah, kako ce mu bit krivo :dance:
smoki_choko

#2145 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

If you were at the match on Saturday, you might remember 'Grandma'. We want to track her down to interview her on citytv. Anyone know who she might be, let us know!

blue hat grandma, oooooooooo grandma
hhahahaa :lol: :lol:
Sezam

#2146 Re: Manchester City FC

Post by Sezam »

Just a big mockery of this award, really is....

Fans my ass.... just patriotic Bosnians who will follow Dzeko wherever he go.

People get ready... next month, april, may, june, july, august and the rest of his time here: Dzeko will be player of the month

koja blamaza, de ljudi prestanite mu pomagati :-)
neo7

#2147 Re: Manchester City FC

Post by neo7 »

'Voted for by fans'? The facebook page is full of Bosnians, that could be why.
:lol: :lol:
smoki_choko

#2148 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

pa nek porede kolko je engleza a kolko bosanaca
Edin H.

#2149 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Antifriz wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110207119

:D :D :D :D

Kako sam glasao pod imenom Sam Williams iz Manchestera, pitam se ko ce Dzeki uruciti nagradu? A mozda stvarno i imam imenjaka u Manchesteru? :mrgreen: :mrgreen: :run:
Bravo Dzeko majstore :skoljka: :D

Kada se opet glasa :D
Antifriz

#2150 Re: Manchester City FC

Post by Antifriz »

Niko njemu ne pomaze... ljudi u Manchesteru su sigurno gledali prenos turnira u Splitu gdje je Dzeko bio najbolji strijelac i zbog toga su i glasali za njega :mrgreen: :mrgreen: .... zao mi samo Williamsa sto ce se jadan obradovati kad ga zovnu na telefon da uruci nagradu a on ce misliti da mu se javila musterija da kupi neki artikal sa ebay.co.uk :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply