Mamini sinovi!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
anais_nin wrote::D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
la`ko mi je za tebe anais :roll: , ti si "dobra" :D a kod mene je suprotno. :-? :D
da mi nije @danas i njenog harema, ne bi me ni bilo. :sad: :sad: :D
jesam :oops: u dushi :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
fantom slobode wrote: Brkanju redoslijeda je posljedica toga sto ti napisa da se za to pobrinula njegova zena sto on nema daljih ljubavnih iskustava.A eto nije, ti si mu onda bila zadnja.Ili se mozda covjek ne hvali, ima dvoje djece, pa mu konspirativa vise odgovara.No, nije ni bitno, eto imala si prilike da vidis kakva klanja mogu nastati nakon brakova bez predbracnih ugovora.I kako djeca ispastaju.Sreca, pa si ti pomogla djeci, makar izvjesno vrijeme.
Znaci mrvicu mamin sin!To vjerovatno nije predstavljalo problem.Kako mogu zakljuciti iz tvojih komentara.
ti si rekao "iscrpila volju za daljim ljubavnim vezama" :D ja sam bila osvjezavanje stare (ne tokom braka, nego nekad davno prije) :lol: :D i na gajim iluzije da on zivi zivotom svecenika (mozda losh izbor rijec s moje strane), sigurna sam da svako malo omasti brk, ali mu "veze" ne idu od ruke :D a u ovom slucaju, ni predbracni ne bi puno pomogao :D oni su se i tokom braka klali, pa razvod nije bio tako velika promjena :roll:

i ne, njegov odnos nije predstavljao problem ni najmanje :oops: ...meni :D bivsoj jeste :roll: i te kako :oops: ali kao sto Bosanac rece nije joj nimalo predstavljalo problem da njena mama njemu krv pije :oops: niti da kaze da je bolje da jedno vrijeme zive s njenim starcima, da bi joj mama pomogla oko djece :roll: :-?
Predbracni se pravi prije braka, tako da bi im pomogao, vidis da su se klali i u braku.Nisu se valjda klali i prije braka, mozda se i to ispostavi.
Mozda mu se ne prave te veze, voli covjek slobodan zivot.A eto tih mama opet u akciji.Sada sa njene ili njegove strane, sasvim svejedno.Mamini sinovi i kceri.
Za kraj, evo koji od smjehuljaka, pa neka ih rasporede po sopstvenom nahodjenju,zbog slikovitosti prikaza :-D :D :-) :roll: :-D :D :? :zzzz: Naravno bez onih agresivnih.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:jesam :oops: u dushi :D
dosta :oops: . :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
i to sto kazes :D

@fantom, pa zato ja kazem to vrijedi za obadvije strane....ako ja ne dam da se moja petlja, e onda ne moze ni njegova :oops: :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
cHupjahalic@ wrote:
i to sto kazes :D

@fantom, pa zato ja kazem to vrijedi za obadvije strane....ako ja ne dam da se moja petlja, e onda ne moze ni njegova :oops: :D
ma ta ti je odlicna, neka se bave svojim zivotom.Mame-zdravo.Evo jos par onih, valjda potrebnih za neke :-) :D :roll: :-D :? 8-)
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

izgleda da cu se i ja upetljati u ovu diskusiju! :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:
Arslan wrote:izgleda da cu se i ja upetljati u ovu diskusiju! :D :D
Sto?
I ti mamin sin ili i tebi treba crtat :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :D
Vertigo

Post by Vertigo »

Dirty Harry wrote: Meni moja u zadnje vrijeme samo kaže: "Pazi šta radiš, nemoj da kakvu bolest pokupiš ..." :shock: (Šta žena misli o meni ...) :lol:
:lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

anais_nin wrote:
_BosanaC wrote:Sad nesto kontam - pa moja mama je kriva sto sam ja 'vaki naopak :x Sto me budio sat a ne ona, sto sam sam sebi postavljao ako vec ofulam termin za dorucak/rucak/veceru koji je prihvatljiv ostalima, sto me pustala da odluke o svom zivotu sam donosim... Jeste da joj nije pravo kada da nekakav savjet a ja ga cisto uzmem k znanju a uradim onako kako sam smatram da treba, ali opet nesto posebno ni ne drobi...

A da ne spominjemo to sto je sva njena prica o izboru mog buduceg zivotnog partnera bila tipa "Tebi je zivjeti s tom osobom a ne mene" a malo cesce "Jadno to dijete, k'o da ociju nema..." :roll: :D
mama ti je legenda :D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
Zadnji put nije htjela pricati sa mnom, poveo ja hanumu i pasa mi u mene malo na planinarenje, pa su hodali za mnom nekih 35km u cugu :D

I dosli do mojih, kaze stara hajd znam koliki je on konj, al' sto ti jadno dijete... A tek kad je cuku vidjela, zaspao a nije stigao ni u kucu uci :lol: :lol:

Kasnije me propitivala jel' ja to namjerno :lol:
obuca

Post by obuca »

_Bosanac jesil jeo :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

obuca wrote:_Bosanac jesil jeo :lol: :lol:
Nisam jos, al' je cuko na vrijeme nahranjen :D
obuca

Post by obuca »

_BosanaC wrote:
idi sine jedi nasikiraci se pa ce mi pritisak skocit. a i čOrape obuci :lol: :lol: zbog radi prehlade
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:08, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

obuca wrote:
_BosanaC wrote:
idi sine jedi nasikiraci se pa ce mi pritisak skocit. a i čOrape obuci :lol: :lol: zbog radi prehlade
Cek, pokusavam se sjetiti kad sam to zadnji put cuo :lol: :lol: :lol:

Al' ne ide :oops:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Amazonka27 wrote::x

krenuli ja i moj momak(ex x 16) na more...pakuje i njegova stara kofere... :x trajali smo jos punih 7 dana.

:x

Prica od haverke: Sjedi kod momka, otvorio on frizider, mlijeko pokvareno...MAMAAAAA VALJAL OVO MLIJEKOOOOOOOO...brizna majka odgovara: VALJAAAAA SINE SAMO TI POPIJ... i on popi...

3896ctu ukldjiovnhgolkogbm90qrov fjivb 7t4vc 0bs !!! :x
Joj tebe :lol: :lol: :lol:

Prosle godine, januar, minus 20 vani, ja i jos jedan levat izveli cuke u 10h navece, a ne znas ko vise cvokoce... Kontam hocel' se neko sjetit da nazove cisto da pita kako duram, kad zvoni mobitel :D Mama :D

Cao sine sta radis... Nista, evo cuku izveo... Pa picka ti materina blesava jel hoces da se pas razboli, pa znas li ti koliko je njemu tek (cetiri mjeseca), pa hoces da fasuje kakvu bolescuru, pa ako tebi covjek ne moze nista dokazati nemoj njega patiti itd itd... I tu ti se mi razidjemo... :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:24, edited 1 time in total.
obuca

Post by obuca »

oooooooo nesreco nek si ga nogirala. :lol: :lol: :lol:
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:23, edited 2 times in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Amazonka27 wrote:
_BosanaC wrote:
Amazonka27 wrote::x

krenuli ja i moj momak(ex x 16) na more...pakuje i njegova stara kofere... :x trajali smo jos punih 7 dana.

Prica od haverke: Sjedi kod momka, otvorio on frizider, mlijeko pokvareno...MAMAAAAA VALJAL OVO MLIJEKOOOOOOOO...brizna majka odgovara: VALJAAAAA SINE SAMO TI POPIJ... i on popi...

3896ctu ukldjiovnhgolkogbm90qrov fjivb 7t4vc 0bs !!! :x
Joj tebe :lol: :lol: :lol:

Prosle godine, januar, minus 20 vani, ja i jos jedan levat izveli cuke u 10h navece, a ne znas ko vise cvokoce... Kontam hocel' se neko sjetit da nazove cisto da pita kako duram, kad zvoni mobitel :D Mama :D

Cao sine sta radis... Nista, evo cuku izveo... Pa picka ti materina blesava jel hoces da se pas razboli, pa znas li ti koliko je njemu tek (cetiri mjeseca), pa hoces da fasuje kakvu bolescuru, pa ako tebi covjek ne moze nista dokazati nemoj njega patiti itd itd... I tu ti se mi razidjemo... :D
tebi smjesno...trebal napomenut da je fakat sa nama isla na more..s nama bila na plazi..u 8 ujutro lupala na vrata: KAFAAAA, KAFFA...i da je bila soba do nashe (jos se pitam kako nam je i to dopustila)...kad hoces da se okrenes na krevetu, ustanes okrense se i lagano se spustis da krevet nebi zaskripo i da ne pomisli da smo nesto radili :x
Pa ti fakat otisla s njima na more? :? :sad:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ma pusti je vidiš da je amazonka :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:23, edited 2 times in total.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:22, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

_BosanaC wrote:
Amazonka27 wrote:
_BosanaC wrote: Joj tebe :lol: :lol: :lol:

tebi smjesno...trebal napomenut da je fakat sa nama isla na more..s nama bila na plazi..u 8 ujutro lupala na vrata: KAFAAAA, KAFFA...i da je bila soba do nashe (jos se pitam kako nam je i to dopustila)...kad hoces da se okrenes na krevetu, ustanes okrense se i lagano se spustis da krevet nebi zaskripo i da ne pomisli da smo nesto radili :x
Pa ti fakat otisla s njima na more? :? :sad:
taman i ja to podjoh reci :lol: :lol: :lol: :D kod mene bil bilo "haj ti brato s mamom na more, ja odoh svojim putem" :D Amazonka svaka cast na strpljenju....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Amazonka27 wrote:
komi wrote:ma pusti je vidiš da je amazonka :D
i to bi trebalo da znachi sta? :D
zar sve mora imati neki smisao :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Post Reply