jesamcHupjahalic@ wrote:la`ko mi je za tebe anaisanais_nin wrote:![]()
imala sam i ja jednu takvu
mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te"
![]()
, ti si "dobra"
a kod mene je suprotno.
![]()
da mi nije @danas i njenog harema, ne bi me ni bilo.![]()
![]()
Mamini sinovi!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- fantom slobode
Predbracni se pravi prije braka, tako da bi im pomogao, vidis da su se klali i u braku.Nisu se valjda klali i prije braka, mozda se i to ispostavi.anais_nin wrote:ti si rekao "iscrpila volju za daljim ljubavnim vezama"fantom slobode wrote: Brkanju redoslijeda je posljedica toga sto ti napisa da se za to pobrinula njegova zena sto on nema daljih ljubavnih iskustava.A eto nije, ti si mu onda bila zadnja.Ili se mozda covjek ne hvali, ima dvoje djece, pa mu konspirativa vise odgovara.No, nije ni bitno, eto imala si prilike da vidis kakva klanja mogu nastati nakon brakova bez predbracnih ugovora.I kako djeca ispastaju.Sreca, pa si ti pomogla djeci, makar izvjesno vrijeme.
Znaci mrvicu mamin sin!To vjerovatno nije predstavljalo problem.Kako mogu zakljuciti iz tvojih komentara.ja sam bila osvjezavanje stare (ne tokom braka, nego nekad davno prije)
![]()
i na gajim iluzije da on zivi zivotom svecenika (mozda losh izbor rijec s moje strane), sigurna sam da svako malo omasti brk, ali mu "veze" ne idu od ruke
a u ovom slucaju, ni predbracni ne bi puno pomogao
oni su se i tokom braka klali, pa razvod nije bio tako velika promjena
![]()
i ne, njegov odnos nije predstavljao problem ni najmanje...meni
bivsoj jeste
i te kako
ali kao sto Bosanac rece nije joj nimalo predstavljalo problem da njena mama njemu krv pije
niti da kaze da je bolje da jedno vrijeme zive s njenim starcima, da bi joj mama pomogla oko djece
![]()
Mozda mu se ne prave te veze, voli covjek slobodan zivot.A eto tih mama opet u akciji.Sada sa njene ili njegove strane, sasvim svejedno.Mamini sinovi i kceri.
Za kraj, evo koji od smjehuljaka, pa neka ih rasporede po sopstvenom nahodjenju,zbog slikovitosti prikaza
- cHupjahalic@
dostaanais_nin wrote:jesamu dushi
- fantom slobode
ma ta ti je odlicna, neka se bave svojim zivotom.Mame-zdravo.Evo jos par onih, valjda potrebnih za nekeanais_nin wrote:i to sto kazescHupjahalic@ wrote:dostaanais_nin wrote:jesamu dushi
.
![]()
@fantom, pa zato ja kazem to vrijedi za obadvije strane....ako ja ne dam da se moja petlja, e onda ne moze ni njegova![]()
-
Leonid Breznjev
izgleda da cu se i ja upetljati u ovu diskusiju!

-
_BosanaC
Zadnji put nije htjela pricati sa mnom, poveo ja hanumu i pasa mi u mene malo na planinarenje, pa su hodali za mnom nekih 35km u cuguanais_nin wrote:mama ti je legenda_BosanaC wrote:Sad nesto kontam - pa moja mama je kriva sto sam ja 'vaki naopakSto me budio sat a ne ona, sto sam sam sebi postavljao ako vec ofulam termin za dorucak/rucak/veceru koji je prihvatljiv ostalima, sto me pustala da odluke o svom zivotu sam donosim... Jeste da joj nije pravo kada da nekakav savjet a ja ga cisto uzmem k znanju a uradim onako kako sam smatram da treba, ali opet nesto posebno ni ne drobi...
A da ne spominjemo to sto je sva njena prica o izboru mog buduceg zivotnog partnera bila tipa "Tebi je zivjeti s tom osobom a ne mene" a malo cesce "Jadno to dijete, k'o da ociju nema..."![]()
![]()
imala sam i ja jednu takvu
mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te"
![]()
I dosli do mojih, kaze stara hajd znam koliki je on konj, al' sto ti jadno dijete... A tek kad je cuku vidjela, zaspao a nije stigao ni u kucu uci
Kasnije me propitivala jel' ja to namjerno
- Amazonka27
-
_BosanaC
Cek, pokusavam se sjetiti kad sam to zadnji put cuoobuca wrote:idi sine jedi nasikiraci se pa ce mi pritisak skocit. a i čOrape obuci_BosanaC wrote:Nisam jos, al' je cuko na vrijeme nahranjenobuca wrote:_Bosanac jesil jeo![]()
![]()
zbog radi prehlade
Al' ne ide
-
_BosanaC
Joj tebeAmazonka27 wrote:![]()
krenuli ja i moj momak(ex x 16) na more...pakuje i njegova stara kofere...trajali smo jos punih 7 dana.
![]()
Prica od haverke: Sjedi kod momka, otvorio on frizider, mlijeko pokvareno...MAMAAAAA VALJAL OVO MLIJEKOOOOOOOO...brizna majka odgovara: VALJAAAAA SINE SAMO TI POPIJ... i on popi...
![]()
3896ctu ukldjiovnhgolkogbm90qrov fjivb 7t4vc 0bs !!!
Prosle godine, januar, minus 20 vani, ja i jos jedan levat izveli cuke u 10h navece, a ne znas ko vise cvokoce... Kontam hocel' se neko sjetit da nazove cisto da pita kako duram, kad zvoni mobitel
Cao sine sta radis... Nista, evo cuku izveo... Pa picka ti materina blesava jel hoces da se pas razboli, pa znas li ti koliko je njemu tek (cetiri mjeseca), pa hoces da fasuje kakvu bolescuru, pa ako tebi covjek ne moze nista dokazati nemoj njega patiti itd itd... I tu ti se mi razidjemo...
- Amazonka27
- Amazonka27
-
_BosanaC
Pa ti fakat otisla s njima na more?Amazonka27 wrote:tebi smjesno...trebal napomenut da je fakat sa nama isla na more..s nama bila na plazi..u 8 ujutro lupala na vrata: KAFAAAA, KAFFA...i da je bila soba do nashe (jos se pitam kako nam je i to dopustila)...kad hoces da se okrenes na krevetu, ustanes okrense se i lagano se spustis da krevet nebi zaskripo i da ne pomisli da smo nesto radili_BosanaC wrote:Joj tebeAmazonka27 wrote:![]()
krenuli ja i moj momak(ex x 16) na more...pakuje i njegova stara kofere...trajali smo jos punih 7 dana.
![]()
Prica od haverke: Sjedi kod momka, otvorio on frizider, mlijeko pokvareno...MAMAAAAA VALJAL OVO MLIJEKOOOOOOOO...brizna majka odgovara: VALJAAAAA SINE SAMO TI POPIJ... i on popi...
![]()
3896ctu ukldjiovnhgolkogbm90qrov fjivb 7t4vc 0bs !!!![]()
![]()
![]()
Prosle godine, januar, minus 20 vani, ja i jos jedan levat izveli cuke u 10h navece, a ne znas ko vise cvokoce... Kontam hocel' se neko sjetit da nazove cisto da pita kako duram, kad zvoni mobitelMama
Cao sine sta radis... Nista, evo cuku izveo... Pa picka ti materina blesava jel hoces da se pas razboli, pa znas li ti koliko je njemu tek (cetiri mjeseca), pa hoces da fasuje kakvu bolescuru, pa ako tebi covjek ne moze nista dokazati nemoj njega patiti itd itd... I tu ti se mi razidjemo...
- Amazonka27
- Amazonka27
- anais_nin
taman i ja to podjoh reci_BosanaC wrote:Pa ti fakat otisla s njima na more?Amazonka27 wrote:tebi smjesno...trebal napomenut da je fakat sa nama isla na more..s nama bila na plazi..u 8 ujutro lupala na vrata: KAFAAAA, KAFFA...i da je bila soba do nashe (jos se pitam kako nam je i to dopustila)...kad hoces da se okrenes na krevetu, ustanes okrense se i lagano se spustis da krevet nebi zaskripo i da ne pomisli da smo nesto radili_BosanaC wrote: Joj tebe![]()
![]()
![]()
Prosle godine, januar, minus 20 vani, ja i jos jedan levat izveli cuke u 10h navece, a ne znas ko vise cvokoce... Kontam hocel' se neko sjetit da nazove cisto da pita kako duram, kad zvoni mobitelMama
Cao sine sta radis... Nista, evo cuku izveo... Pa picka ti materina blesava jel hoces da se pas razboli, pa znas li ti koliko je njemu tek (cetiri mjeseca), pa hoces da fasuje kakvu bolescuru, pa ako tebi covjek ne moze nista dokazati nemoj njega patiti itd itd... I tu ti se mi razidjemo...![]()