Iz USA Mamdouh Habib od američkih zvaničnika traži da spriječe njegov povratak u Egipat
06 Jan 2005
Mamdouh Habib, australijanac egipatskog porijekla je, kako izvještavaju Washington Post i asutralijski list Sydney Mornig Herald, kao američki zatočenik prebačen u Egipat gdje je mučen i potom prebačen u zatvor Guantanamo Bay. U sudskim papirima stoji da je uhapšen u Pakistanu, potom predat američkim zvaničnicima koji su ga predali Egiptu u oktobru 2001. godine. Mahmoud Habib je priložio molbu na jednom američkom okružnom sudu u kojoj od američkih zvaničnika traži da spriječe njegov povratak u Egipat.
Mamdouh Habib ne zeli povratak u Egipat.
-
margareta
Uzoriti predsjednice SDA - ovnovskoga stada priznajem da mi vas nick automatski blokira potrebu citanja texta te zavrsim samo sa naslovom.Stoga bih Vam od srca pozeljela da zaplivate rijekom Nil sa krokodilima u drustvu jer nase narodno plivanje sa Vma ima isti ucinak kao da MI plivamo sa krokodilima u zemlji od koje Vi nikada necete biti sposobni naciniti drzavom.
Sa gusenjem
Margareta
Sa gusenjem
Margareta
-
Sarajevska Princeza
Ti malo prije rece da je Bosna dio Hrvatske.

-
margareta
Dakle Sulejmanbeze pri pomisli na tebe srce mi se steze. Za tvoj SDA copor moj se suprug borio cio rat ???? Nece moci Sule !
Jucer sam se jasno izjasnila da smo SVI mi ROBOVALI ali nismo unovcili
niti VISOKO ISPOLITIZIRALI svoje robijanje ! Kupite se sa POZICIJA jer ZNATE kako ste se na lopovski nacin uzdigli ! Poselami jarana Paravca jer za TEBE nema "VAZNO" to sto je on cetnik. Za mene je ISTI KAO I TI !!!!
VOZDRA SULE !
Jucer sam se jasno izjasnila da smo SVI mi ROBOVALI ali nismo unovcili
niti VISOKO ISPOLITIZIRALI svoje robijanje ! Kupite se sa POZICIJA jer ZNATE kako ste se na lopovski nacin uzdigli ! Poselami jarana Paravca jer za TEBE nema "VAZNO" to sto je on cetnik. Za mene je ISTI KAO I TI !!!!
VOZDRA SULE !