Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
-
brsti
#1 Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Pozdrav.
Ja imam 19, mama 42, a tata 45 godina. Nisam imao na računu i upitao mamu mogu li poslati sa njenog telefona poruku ni ne dovrših rečenicu ona kako je u kuhinji radila nešto samo mi automatski bez razmišljanja odgovori može.. ja uzmem telefon i da da kliknem na novu poruku iskoči prozor stigla nova poruka, ja greškom otvorih i iskoči mi istorijat, gomila poruka neko njoj govori da je voli, a i ona njega, nalazili se, nalaziće se opet, pričaju šta će raditi jedno drugome i da ne dužim, ja se sasjekao, šta je ovo jbt, i odjednom vidim gleda me mama iz kuhinje blijeda kao krpa ja u sekundi složih neku normalnu facu reko hvala ti poslao sam.
Mene sad izjeda crv da li ja za ovo trebam reći tati. Život mojih roditelja je normalan, mislim nikad nisu imali svađu, bar ja nisam čuo, izlaze zajedno, ljudi kažu baš su skladni, nema nekih problema. Ovo bi to sve pokvarilo.
Drug mi kaže kako ja na ovo trebam zaboraviti jer nije moja stvar, kako me možda sad izjeda crv sumnje i brige ali da bi bilo još gore da kažem, da se razvedu i sl. Ja to nikad nikad nebi htio. On kaže da pretrpim, da ćutim i da ništa ne govorim. Ali kad god pogledam mamu u glavi mi te poruke ne znam šta da radim i osjećaj da tatu laže.
Oni imaju skladan odnos, bar po onome što ja vidim, znam da bi se maksimalno sjebao da ih razdvojim odnosno da znam da sam ja započeo njihov raskid.
Zanima me da li se neko našao u sličnoj situaciji i šta bi vi uradili...hvala...
Ja imam 19, mama 42, a tata 45 godina. Nisam imao na računu i upitao mamu mogu li poslati sa njenog telefona poruku ni ne dovrših rečenicu ona kako je u kuhinji radila nešto samo mi automatski bez razmišljanja odgovori može.. ja uzmem telefon i da da kliknem na novu poruku iskoči prozor stigla nova poruka, ja greškom otvorih i iskoči mi istorijat, gomila poruka neko njoj govori da je voli, a i ona njega, nalazili se, nalaziće se opet, pričaju šta će raditi jedno drugome i da ne dužim, ja se sasjekao, šta je ovo jbt, i odjednom vidim gleda me mama iz kuhinje blijeda kao krpa ja u sekundi složih neku normalnu facu reko hvala ti poslao sam.
Mene sad izjeda crv da li ja za ovo trebam reći tati. Život mojih roditelja je normalan, mislim nikad nisu imali svađu, bar ja nisam čuo, izlaze zajedno, ljudi kažu baš su skladni, nema nekih problema. Ovo bi to sve pokvarilo.
Drug mi kaže kako ja na ovo trebam zaboraviti jer nije moja stvar, kako me možda sad izjeda crv sumnje i brige ali da bi bilo još gore da kažem, da se razvedu i sl. Ja to nikad nikad nebi htio. On kaže da pretrpim, da ćutim i da ništa ne govorim. Ali kad god pogledam mamu u glavi mi te poruke ne znam šta da radim i osjećaj da tatu laže.
Oni imaju skladan odnos, bar po onome što ja vidim, znam da bi se maksimalno sjebao da ih razdvojim odnosno da znam da sam ja započeo njihov raskid.
Zanima me da li se neko našao u sličnoj situaciji i šta bi vi uradili...hvala...
-
SVITOLINA
#2 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Poslušaj mene i otiđi kod tate i uzmi njegov mobitel. Kad vidiš istorijat, tek će ti tad bit žao mame. A tebi je druže upala kašika u med. Roditelji kad varaju osjećaju grižnju savjesti, pa bi ti lako mogao iskamčiti jedan lijep autić.

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
daj nam mamin broj
- JThomas
#4 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
prošla započeta tema - zaljubila sam se u dinu konakovića...
-
solidsnake
#5 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
evo tvoja mama ti je prva odgovorila jer je ocigledno upucena u tatinu historiju iz mobitela .. boze sacuvaj
- Capajebo
#6 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
ko o cemu...solidsnake wrote:evo tvoja mama ti je prva odgovorila jer je ocigledno upucena u tatinu historiju iz mobitela .. boze sacuvaj
- Sarajbeg
#7 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
reci onako kakva ti je mama jel dobra zenska ,plavusa,crnaka ,boja ociju itd... imal dobre sise ,guzu i to mislim nemoj pogresno shvatiti ,ali ako je dobra ,danas je rijetkost da takve zene ne saraju.
-
Kitrona
#8 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Tri stvari:
1.) Ako otac NE ZNA za to pa mu kažeš - to bi ga moglo uništit, razjebat obitelj a možda i njemu skratit život
2.) Ako otac ZNA za to pa mu kažeš - osjetit će se šonjom pred tobom jer mu žena ima drugog a dijete zna za to
3.) Ako ne kažeš - moglo bi te to dugo peći.
Prve dvije opcije sigurno vode u obiteljska sranja. Ako šutiš, dugo ćeš razmišljati o tome i vjerojatno promijenit mišljenje o roditeljima.
Tvoj izbor. Pusti nek malo vremena prođe, nek odluka o tome u tebi dovoljno sazrije.
Sa ovim godinama i znanjima ja osobno ne bih ništa govorio ali ne želim nikome ništa sugerirati.
1.) Ako otac NE ZNA za to pa mu kažeš - to bi ga moglo uništit, razjebat obitelj a možda i njemu skratit život
2.) Ako otac ZNA za to pa mu kažeš - osjetit će se šonjom pred tobom jer mu žena ima drugog a dijete zna za to
3.) Ako ne kažeš - moglo bi te to dugo peći.
Prve dvije opcije sigurno vode u obiteljska sranja. Ako šutiš, dugo ćeš razmišljati o tome i vjerojatno promijenit mišljenje o roditeljima.
Tvoj izbor. Pusti nek malo vremena prođe, nek odluka o tome u tebi dovoljno sazrije.
Sa ovim godinama i znanjima ja osobno ne bih ništa govorio ali ne želim nikome ništa sugerirati.
- animals
#9 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Ma kamatari je..
- muha_sa
- Tito_i_Partija
#11 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Joj dobrih tema u zadnje vrijeme. Nidje moderatora, k'o da smo na Farmi ocam'. 
- radiša
#12 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Nek mama uziva svoj ti poso 
- suadfor
#13 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
drug ti je sve rekao. sucena zlacena.
-
brsti
#14 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Kao prvo meni je vrlo ružno uopšte kopati po nečemu što je samo njihovo-privatno. Sumnjam da tata zna jer da zna desile bi se neke promjene raspoloženja.
Neću reći, ćutaću jer zamislite kažem, oni se razvedu ili nešto još gore i ima da sebe krivim do kraja života. Ćutaću i mislim da će ta misao moram reći moram reći vremenom proći...
Neću reći, ćutaću jer zamislite kažem, oni se razvedu ili nešto još gore i ima da sebe krivim do kraja života. Ćutaću i mislim da će ta misao moram reći moram reći vremenom proći...
Ne ja već drugarice sa faksa...JThomas wrote:prošla započeta tema - zaljubila sam se u dinu konakovića...
-
Niemand
#15 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
jes ti gledo kec mi if ju ken 
- Sephora
#16 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Je li vara ili izgleda da vara?
- zeina
#17 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
solidsnake wrote:evo tvoja mama ti je prva odgovorila jer je ocigledno upucena u tatinu historiju iz mobitela .. boze sacuvaj
- KUZNETSOV
#18 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
ucjenjuj mater za seks
naravno ako ti je to fetish
-
TheMule
#19 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Jel ti mama zgodna? Stavi sliku i zamagli lice.
- Kinaski
#20 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Ne zabadaj nos gdje ti nije mjesto 
- zeina
#21 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Jesil ti siguran da vara tvoga tatu...ili samo svoga muža? 
Last edited by zeina on 23/10/2015 23:27, edited 1 time in total.
- insomnia78
#22 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Mislis da mu mama vara tatu sa Dinom K.muha_sa wrote:kontah nešto napisah, al................![]()
http://forum.klix.ba/search.php?author_ ... 2&sr=posts
- insomnia78
- supercali
#24 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Posalji joj eksplicitnu sliku i poruku pa vidi sta ce ti odgovoriti 
- astala_vistala
#25 Re: Mama izgleda vara tatu - trebam li ja šta raditi
Haj neofirno slikaj kevu da vidimo kakva je