Maltezer mješanac

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
cherrydubz

#1 Maltezer mješanac

Post by cherrydubz »

Zdravo,

za 7 dana treba da udomim štene koje je mješanac(otac maltezer, majka mješanac maltezer-pudla). Ne pišem da bi kritikovali što je mješanac i što je križan. Rođen je takav,ne kažem da podržavam križanje, samo želim da ga udomim. Interesuje me ima li neko baš ovakvu vrstu. Pripremila sam sve, ali ipak bi mi još savjeta dobro došlo.
febo_acm

#2 Re: Maltezer mješanac

Post by febo_acm »

Mora da salis?! Zelis da udomis mjesanca?!!!? Pa to je grozno.

Nego sad da budemo ozbiljni :) Ako ne trollas, radis sjajnu stvar. Udomiti jednog takvog stvora je sjajno. "Najbolja drugarica" od mog stafforda je udomljeni mjesanac i sjajan je pas, nista drugaciji od mog. To dodje kao 75% maltezer i 25% pudla koja je super inteligentna i sigurno ce biti jedno divno slatko pametno cupavo stvorenje. Nema tu nekih savjeta posebnih. Samo mnogo, mnogo, mnogo truda i rada i sve ce se desetostruko vratiti :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
cherrydubz

#3 Re: Maltezer mješanac

Post by cherrydubz »

Zhìxin wrote:Mora da salis?! Zelis da udomis mjesanca?!!!? Pa to je grozno.

Nego sad da budemo ozbiljni :) Ako ne trollas, radis sjajnu stvar. Udomiti jednog takvog stvora je sjajno. "Najbolja drugarica" od mog stafforda je udomljeni mjesanac i sjajan je pas, nista drugaciji od mog. To dodje kao 75% maltezer i 25% pudla koja je super inteligentna i sigurno ce biti jedno divno slatko pametno cupavo stvorenje. Nema tu nekih savjeta posebnih. Samo mnogo, mnogo, mnogo truda i rada i sve ce se desetostruko vratiti :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Drago mi je što tako misliš :) . I hvala na odgovoru .
Post Reply