Malta (Madjarska) : Bosna
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kukuruz_Barbe-q
Vidim da je Sandor po nicku madjarski centarfor
[/quote]
- pirmin
Madjare u ovom stanju bi cini mi se dobila raja iz moje ulice:
http://www.youtube.com/watch?v=W9HZFNv7NIU
P.S.
Treci gol Norvezana-jeb`o sex kad ono sjedne.

P.S.
Treci gol Norvezana-jeb`o sex kad ono sjedne.
-
BECHO
Kad vidim da je Holandija u Luksemburgu pobijedila 'samo' 1:0 ili svjetski prvaci u Napulju protiv Litvanije 1:1, onda je ovaj rezultat protiv Malte i vise nego zadovoljavajuci. S druge strane sjetimo se Hrvata i njihove proslogodisnje avanture na ovom mediteranskom ostrvu!

-
parafin
haha, golman im je glavni al pretpostavljam nije uvijek ovakva taraba inace nebi bio tu gdje jestepirmin wrote:Madjare u ovom stanju bi cini mi se dobila raja iz moje ulice:
P.S.
Treci gol Norvezana-jeb`o sex kad ono sjedne.![]()
- Mahalac
Mene je utakmice protiv Malte a neko je to već dobro primjetio više zabrinula nego obradovala.
Pa dva dobra protivnička napadača mogu bukvalno rasturiti našu kompletnu odbranu :shock:a kad se primi gol pa drugi onda te nem svakako
Pa dva dobra protivnička napadača mogu bukvalno rasturiti našu kompletnu odbranu :shock:a kad se primi gol pa drugi onda te nem svakako
-
Stari
Lijepa pobjeda nasih u Valleti. Zabrinjava odbrana ...sredina terena nam igra solidno kad tu Barabarez...on izadje sa terena zajedno sa Sasom Papcem ...i defanziva nam je odmah poprilicno rastimovana. Posebno treba pohvaliti igru Hrgovica i Bartolovica...sa krila smo ih rasturili.
Ohrabruje detalj da i Madjari imaju grdnih muka sa vlastitom odbranom ...joj pogledajte onaj klip pa cete shvatiti o cemu vam pricam. Norvezani su dali jedan gol iz izradjene akcije...sve ostale su dali nakon grozomorne madjarske odbrane. Namojte napadati Hasagica zbog onog prvog gola...pogledajte sta je onaj Madzar primio...a frajer je profesionalac u Engleskoj cinimise. Obratite paznju na reakciju Norvezanina kad je vidio da lopta ode (i to kroz "dupli gard" sto ce reci i kroz ruke i kroz noge) ulazi u go. ...sega
.
Uprkos svemu mislim da madjari mogu biti opasni u srijedu.
Ohrabruje detalj da i Madjari imaju grdnih muka sa vlastitom odbranom ...joj pogledajte onaj klip pa cete shvatiti o cemu vam pricam. Norvezani su dali jedan gol iz izradjene akcije...sve ostale su dali nakon grozomorne madjarske odbrane. Namojte napadati Hasagica zbog onog prvog gola...pogledajte sta je onaj Madzar primio...a frajer je profesionalac u Engleskoj cinimise. Obratite paznju na reakciju Norvezanina kad je vidio da lopta ode (i to kroz "dupli gard" sto ce reci i kroz ruke i kroz noge) ulazi u go. ...sega
Uprkos svemu mislim da madjari mogu biti opasni u srijedu.
- ahmed&nedzad
Joj golmana ovim Mađarima, ne daj Bože nikome.

- Murat Sabanovic
zabit ces malo morgen...oni su imali los dan i nista im nije islo...*Unreal* wrote:fakat su sjajni mađaridaj da i njima zabijemo 5 golova
sa minimalnom pobjedom bio bih bio zadovoljan..
i nasi kosarkasi su mislili da ce lahko uzeti portugal,medjutim ljudi im taktiku slozili i zasluzeno pobijedili..
-
Beslija
Ako se ne uozbiljimo , bice veoma teska tekma za nas. Malta nam 2 gola zabije i fuli 2 dosta dobre prilike....to je veoma lose. Malta nije reprezentacija koja treba predstavljati probleme nasoj odbrani ali nazalost bilo je problema. Papac opet poceo kenjati , taman reko popravio se , on opet...ccc.......Haj nadam se da ce sa podrskom ova repka dobiti mađare.....ali odbrana je kljuc ove utakmice...oni igraju prljavu odbranu......sretno...!
- Murat Sabanovic
vidjet cemo veceras edine...volio bih i ja da ih razvalimo ,ali mislim da ce biti teska utakica... 1:0 za nas (bajramovic ,glavom)Edin H. wrote:Murate idemo na rutinskih 5 - 0.
Poluvrijeme 3 - 0.
Imamo puno igracapa valja im se vecini upisati