MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
ZUKLJOZUKLJIC

#1 MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by ZUKLJOZUKLJIC »

Mala ženkica 3 mjeseca stara traži lijep i siguran dom. Veterinarski zbrinuta, veoma živahna i razdgrana, za potencijalne udomitelje info. da neće puno narasti jer je mješanka s manjim psom, za sve ostale detalje molim kontaktiraje moju mail adresu [email protected]

Srdačan pozdrav
LM

Image
Image
Image
Baby

#2 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by Baby »

Ovo je Žućkina(Killy) sestra :shock: Sve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail ;)
ZUKLJOZUKLJIC

#3 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by ZUKLJOZUKLJIC »

Baby wrote:Ovo je Žućkina(Killy) sestra :shock: Sve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail ;)
Joj super vijest baš si me obradovala, samo pitanje da znam šta ti je ta skraćenica NJLT? Držim fige nadam se da će mala naći sretnog udomitelja :dance:
Baby

#4 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by Baby »

ZUKLJOZUKLJIC wrote:
Baby wrote:Ovo je Žućkina(Killy) sestra :shock: Sve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail ;)
Joj super vijest baš si me obradovala, samo pitanje da znam šta ti je ta skraćenica NJLT? Držim fige nadam se da će mala naći sretnog udomitelja :dance:
Njemački Lovni Terijer,živahni,vjerni i sve rade kroz igru ;) Ja svoju obožavam,jučer je sa nama bila na vodopadu Skakavac ,i sve mi se nešto čini da je taj vodopad dobio ime po njoj :lol: Pravi je skakavac :-D
I da ,nemoj je udomljavati kod lovaca,kriza je kako se brinu o njima :(
ZUKLJOZUKLJIC

#5 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by ZUKLJOZUKLJIC »

Baby wrote:
ZUKLJOZUKLJIC wrote:
Njemački Lovni Terijer,živahni,vjerni i sve rade kroz igru ;) Ja svoju obožavam,jučer je sa nama bila na vodopadu Skakavac ,i sve mi se nešto čini da je taj vodopad dobio ime po njoj :lol: Pravi je skakavac :-D
I da ,nemoj je udomljavati kod lovaca,kriza je kako se brinu o njima :(
Hvala ti na odgovoru i savjetu. Izvini što te stalno nešto pitam, ali već kada si spomenula gdje se nalaze ti vodopadi Skakavac? Stalno mislim da odem, ali neznam njihovu lokaciju.
Baby

#6 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by Baby »

Ti živiš na breci? Ovako dakle,prvo prođeš pionirsku dolinu,i ideš prema Nahorevu ne možeš fulati :D ,onda dođeš do užasnog makadama ,i ideš pravo,proći ćeš autom kroz šumu i pored neke livade ( ako odlučiš da ideš i dalje kroz makadam) , i auto zaustaviš kod neke kolibe ,ali tu će ispred biti i rampa tako da znaš gdje da staneš. Dalje slobodno možeš šetati,a ako budeš vodila pse ,pusti ih sa uzice ,nema puno ljudi.
ZUKLJOZUKLJIC

#7 Re: MALO ŠTENE TRAŽI DOM

Post by ZUKLJOZUKLJIC »

Baš si srce puno ti hvala!
Post Reply