Srdačan pozdrav
LM

Moderator: anex

Joj super vijest baš si me obradovala, samo pitanje da znam šta ti je ta skraćenica NJLT? Držim fige nadam se da će mala naći sretnog udomiteljaBaby wrote:Ovo je Žućkina(Killy) sestraSve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail
Njemački Lovni Terijer,živahni,vjerni i sve rade kroz igruZUKLJOZUKLJIC wrote:Joj super vijest baš si me obradovala, samo pitanje da znam šta ti je ta skraćenica NJLT? Držim fige nadam se da će mala naći sretnog udomiteljaBaby wrote:Ovo je Žućkina(Killy) sestraSve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail
Hvala ti na odgovoru i savjetu. Izvini što te stalno nešto pitam, ali već kada si spomenula gdje se nalaze ti vodopadi Skakavac? Stalno mislim da odem, ali neznam njihovu lokaciju.Baby wrote:Njemački Lovni Terijer,živahni,vjerni i sve rade kroz igruZUKLJOZUKLJIC wrote:Joj super vijest baš si me obradovala, samo pitanje da znam šta ti je ta skraćenica NJLT? Držim fige nadam se da će mala naći sretnog udomiteljaBaby wrote:Ovo je Žućkina(Killy) sestraSve što si opisala odgovara njoj,samo što je Žuća stara 4 mjeseca(moguće da je i taj pas isto),i obje imaju oko 80% kratkodlakog NJLT.Usput meni ljudi traže istog psa poput moje,pa ću im proslijediti tvoj mail
Ja svoju obožavam,jučer je sa nama bila na vodopadu Skakavac ,i sve mi se nešto čini da je taj vodopad dobio ime po njoj
Pravi je skakavac
![]()
I da ,nemoj je udomljavati kod lovaca,kriza je kako se brinu o njima