malo o Ovnovima!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

energie_girl

#1 malo o Ovnovima!!!

Post by energie_girl »

Simbol: Ovan
Vladar: Mars
Kvalitet: Kardinalni
Element: Vatra
Kuca: Prva

Karakter: Znak Ovna je mjesto gdje se Sunce dobro osjeca i gde je njegov uticaj veoma izrazen. Ovnovi su vatreni i strastveni; vecina njihovih poteza obojena je euforijom i odusevljenjem. Iako izdrzljivost i vitalnost obezbjeduje pripadnicima ovog znaka uspjeh, zbog nedostatka organizacije mnogi projekti ostaju nedovrseni.

Vazan zadatak za sve Ovnove je da nauce kako da ovladaju svojim kolericnim temperamentom. Razum je uvijek u drugom planu a diplomatija je rijec cije je znacenje gotovo nepoznato. Sa Ovnovima ste nacisto - oni ce Vam uvijek reci ono sto misle ma koliko Vas to zaboljelo.

Ovan nema vremena za premisljanja i tesko je pratiti ga ukorak. Izvjesna doza adrenalina neophodna je Ovnovima i ne treba im je uskracivati. Imaju smisla za humor i mogu biti veoma sarmantni ali nemojte ocekivati od njih preteran osjecaj za mjeru. Ma koliko ugladeno djelovao Ovan se pretvara u "sirovinu" kad u njegovoj glavi zatrubi znak za juris.

Posao: Mars vlada ovim znakom pa nije rijetko da se Ovnovi cesto odlucuju za vojni poziv ili sportsku karijeru u cemu im pomaze borbenost i fanatizam koji posjeduju. Ako su naglaseni aspekti koji eliminisu povrsnost i daju istrajnost dobri su kao pronalazaci i hirurzi. Zbog prodornosti i otvorenog nastupa dobri su kao glumci, menadzeri i agenti.

Osetljive tacke: glava, lice, cesto pate od migrena, imaju osjetljive bubrege a moguci su problemi sa nosom, usima i anemijom.

Ljubav:

Muskarci Ovnovi su tipicni maco osvajaci. Suprotnu stranu uvijek dozivljavaju kao "plijen" ali ma koliko mu bili zanimljivi nece se dati u potjeru za Vama. Klasicna igra zavodenja njima je dosadna i na nju pristaju ako podlegnu savjetima okoline. Pokusace da Vas osvoji na brzinu a potrudice se samo ako ste mu bas zapeli za oko. Kad ste mu vec dopali saka ne sputavajte ga i ne zamarajte detaljima (osim ako to nisu hvalospjevi o njegovoj muskosti, uspesima i slicno). Morate biti zauzeta osoba (za slucaj kada je preokupiran poslom ili nekim od svojih hobija), uspjesna i nezavisna (da ne bi pomislio da ce nekad morati da Vas "slepa" kroz zivot) i - uvek na raspolaganju za burne provode i neumorni kada je seks u pitanju.

Slicno je i sa zenama Ovnovima. Ona ce Vam odmah pokazati ko je musko u vezi (uglavnom - ona) ali ako ostavite utisak zestoke osobe rado ce Vam dopustiti da mislite kako je upravo suprotno. Zena Ovan je sujetna i kad se govori o njenim sposobnostima ne smijete to ciniti s potcjenjivanjem. U seksu morate biti izdrzljivi, spremni da cujete svaki komentar sa njene strane. Svoje primjedbe zadrzite za sebe ili pronadite odgovarajuci trenutak da joj to saopstite.

Ukoliko se dosaduju u vezi Ovnovi odlaze bez mnogo objasnjenja ali ako bilo sta ugrozava "posjed" do kojeg im je stalo ne stide se da pokazu svoju ljubomoru i smatraju rat obljavljenim.

Ovnovima odgovaraju uglavnom Vage, Strijelci i rijetko Ovnovi, u zrelijem dobu moguca je uspjesna veza sa Vodolijom. Neodoljivo ih privlace Skorpije i ponekad Rakovi (ali se takvi spojevi ne preporucuju osim u slucajevima kada su uzajamni aspekti ostalih planeta povoljni).
Tisina

Post by Tisina »

i jos kazu da su lavovi egojisti? bas me zanima koji ce slijedeci znak da bude u naslovu :P
Romanov

Post by Romanov »

Ja sam ovan. Ima istine u tome sto si napisala Energie. Iako ne vjerujem u horoskop. :) A i ti si ovan zar ne? :D
energie_girl

Post by energie_girl »

pa eto tako ti je kad si prvi znak... :D
energie_girl

Post by energie_girl »

jesam , ovan sam :) (u podznaku vaga, isto kao i deen cccc)

sto se mene tice ovaj opis o karakteru ovna je poprilicno tacan...

sta je s tobom horny? pronalazis li se ti u svemu ovome ili ?!?!
Romanov

Post by Romanov »

jao ono o ljubavi je totalna fula. Kao i za bubrege i anemiju. :-) :D
energie_girl

Post by energie_girl »

haha e to za anemiju i bubrege nije tacno al eto ne mogu sve bas pogodit

ah tebe... :-)
Romanov

Post by Romanov »

Fula je i sport. Otakad mi iskoci casica ja na teren vise ne smijem ni u snu izaci. :-) :D
Romanov

Post by Romanov »

Ima ima istine.... :-) ....yeben sam igrac sto jes jes.... :roll: :D
breskvica

Post by breskvica »

pa romanov da razbacimo na male :D
Romanov

Post by Romanov »

Moze, ja cu na gol. 8) :-)

Sigurnije je. :shock: :roll:
breskvica

Post by breskvica »

dobro ja cu zabijat :D
Lace

Post by Lace »

astrolog: zarko gambioza :D
Pooll

Post by Pooll »

Djesi Romi, druze :D
Pooll

Post by Pooll »

Evo vec smo zadali, tri gola u 23:15 :D
breskvica

Post by breskvica »

:roll: rekao je da je jeben igrac
a primi tri u minuti :D
kad nesto razmislim i jeste,ne znam nikog da mu je to uspjelo :lol:
Romanov

Post by Romanov »

:oops:
pametnica

#18 Re: malo o Ovnovima!!!

Post by pametnica »

[quote="energie_girl"]
Ljubav:

Muskarci Ovnovi su tipicni maco osvajaci. Suprotnu stranu uvijek dozivljavaju kao "plijen" ali ma koliko mu bili zanimljivi nece se dati u potjeru za Vama. Klasicna igra zavodenja njima je dosadna i na nju pristaju ako podlegnu savjetima okoline. Pokusace da Vas osvoji na brzinu a potrudice se samo ako ste mu bas zapeli za oko. Kad ste mu vec dopali saka ne sputavajte ga i ne zamarajte detaljima (osim ako to nisu hvalospjevi o njegovoj muskosti, uspesima i slicno). Morate biti zauzeta osoba (za slucaj kada je preokupiran poslom ili nekim od svojih hobija), uspjesna i nezavisna (da ne bi pomislio da ce nekad morati da Vas "slepa" kroz zivot) i - uvek na raspolaganju za burne provode i neumorni kada je seks u pitanju.quote]

ajde muski forumasi ovnovi javite se i recite da je ovo 100% tacno :D jesu jake licnosti a i posebni
"uvuku" se kofol spontano-a to od pocetka zele i nastoje
sve mora biti po njihovom-makar i naopako
ma neka nama ovnova 8)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dobar dan, ima nas malo na forumu ali smo opaki do srzi :D

energie, uh, cuj pronalazim li se...

Napisem i ja nesto, samo da uhvatim vremena

p.s. hvala na temi za nas :)
horns&drums

#20 Re: malo o Ovnovima!!!

Post by horns&drums »

[quote="pametnica"]uvek na raspolaganju za burne provode i neumorni kada je seks u pitanju.quote]

Ovo je 100% tocno :mrgreen:
havetinja

Post by havetinja »

evo i mene, da oborim statistiku...napola :D
13

Post by 13 »

tus-pas mene i svih ovnova sto ima .....

neka vala i nas malo da se pusemo ..... a i prvi smo na rang listi prema tome .....
a usput bila je jedna davno tema koja je imala svoj kutak za dnevni pa cak nekad i mjesecni horoskop gdje su se svi mogli naci .....
ispada da se na ovom forumu samo vrtimo u krug .....
jen` dva tri .... oko lopte svi .... :D

adjjjuuuuu
horns&drums

Post by horns&drums »

I za nas, "spretne" :lol: :lol:

Koliko je Ovnova potrebno da bi se promenila jedna sijalica?
Samo jedan, ali je potrebno mnogo sijalica (jer su Ovnovi nespretni i grubijani i slome sve sto im dodje u ruke).
sicky

Post by sicky »

ko prizna jos mu se doda :-)

po tvojim sijalicama blizanci su najpametniji
manijak1

Post by manijak1 »

:D A najkonkretniji :D ?
Post Reply