Malo o FTV-u

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Referent za ONO i DSZ

#1 Malo o FTV-u

Post by Referent za ONO i DSZ »

Sto je vise gledam vise me iritira. A jos kad pomislim da svaki mjesec placam 7KM taxe za istu :skoljka:
Navesti cu par primjera/uzoraka na osnovu kojih mozemo dobiti cijelu sliku te nase medijske kuce.
Dnevnik2, udarni dnevnik grozan bezidejan sumoran(ne mora biti bas svaku noc), ali sto me najvise nervira i sto je glavna karakteristika FTV-a a to je ignorantnost. Izvjestaj iz Kladnja, Olova...imate geografsku kartu s tackom koja obiljezava grad i tamo neko cita prilog!
U najboljem slucaju se pusti slika iz praistorijsog perioda kao da se radi o stotinama kilometara udaljenosti.
Onda, tu su karakteristicni likovi iz pojedinih sredina i naravno nezaobilazni i jedini zivuci novinar Tuzlanskog
kantona, a to je naravno Salih Brkic. Stariji ciko u nekom ulojenom odjelu i sa masnom zalizanom kosom koji istine radi napravi dobar text/prilog ali je li stvarno moguce da je on jedini zivuci novinar u Tuzli koji pokriva svaki dan-sve dogadjaje od masovnih grobnica preko ekonomije pa do nane Fate.
Da bude interesantno imamo tu i sportskih priloga kao onaj sinocnji, mislim da ga je vodio onaj Bilic koji uredno cita vijest da je nasa reprezentacija U19 igrala 2:2 protiv Poljske na Kosevu kvalifikacije ej kvalifikacije a mi usput vidjesmo samo 4 secunde slike s Koseva i to kako neko ubaci loptu iz auta!! Da ne govorim o nekom sirom izvjestaju o ucinku pojedinaca nasih mladih nada kao i o situaciji i nadanju u grupi i to u posebnoj emisiji.
Ima tu jos bisera od onog Baftica na Centralnom zatvoru kome niko nema reci da se u studio i na emisiju uzivo (ma kako neozbiljnog karaktera) mora doci uredan,oprane kose i bez tone peruti na ramenima. (za radia se ubio :roll: ) Stvarno jadno i primitvno. Onda tu je ona emisija "zabavnog karaktera" mislim da je u sklopu omladinskog programa gdje se oni tinejdzeri ubise imitirajuci Nadrealiste (vec mjeseeecima)a u sustini ispadne skoro pa uzas zivi. Ne znam treba li spminjati "najbolju" zabavnu emisiju Sov-Envera Sadinlije (ne znam vise u kom je terminu) jednog i jedinog voditelja zabavnih emisija sa svojim ubitacnim "fen kareom"
koji najvise sluzi cini mi se kao i gore pomenuti Salih Brkic da posalje poruku svim mladim da ne studiraju zurnalistiku te da se dok je njih (ma koliko neprikladno izgledaju)ne nadaju radnom mjestu. Pa mozda jedino dolazi u obzir Hazim Begagic sa svojim iskrenim osmjehom :-)
Jedinu pohvalu bi uputio emisiji 60min iza koje se vidi ogroman rad trud i usud te sve emisije Duske Jurisic.
Dakle predplata, koemercijalne usluge kao vjerovatno i povlastenost status kod emitovanja mnogih desavanja im nije dovoljno da neko vec jednom napravi nesto dostojno i vrijedno paznje. Pa barem da osjetim da se neko trudi i pokusava kao sto se to osjeti na mnogim komercijalnim televizijama.
Ovaj komentar pisem kao obicni gledaoc bez nekog obrazovanja u ovom podrucju i bez ikakvih politickih primjesa nego samo iskazujem svoje izrazito nezadovoljstvo onim sto ponekad gledam.

...jos mi smeta kad u udarnim terminima programa emituju citulje ili umrlice preminulih clanova svoje medijske kuce, sto je zaista neprincipijelno i po meni zloupotreba javnog medija i prostora. (ovim definitvno ne zelim da umanjim bilo ciji lik ili djelo). To se jednostavno nigdje ne radi, sta sad kad bi svaka firma u BiH imala priliku da priredjuje Dnevnik, (svi imaju zasluznih pojedinaca)onda bi samo gledali umrlice i citulje.
Et toliko....Dodik na tebe je red :D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#2 Re: Malo o FTV-u

Post by grunt »

Ja koji si ti namcor :lol: !
Frane-x

#3 Re: Malo o FTV-u

Post by Frane-x »

Meni je najjače ono kada se FTV dopisnik javlja uživo telefonom iz Livna ili Bihaća! :lol: :lol: A umjesto priloga "ide" zaleđena slika. :lol:
Umjetnik a

#4 Re: Malo o FTV-u

Post by Umjetnik a »

ja ne znam šta je ovo
svaka emisija pošteno kod duške i gost svetlana cenić, je li se ona tamo zaposlila, žalosni su ovi što misle da je cenićka najveći patriota BIH iz srpskog naroda
zaratustra

#5 Re: Malo o FTV-u

Post by zaratustra »

Sve su prilike da se zaposlila, koja joj je ovo emisija u novoj sezoni?? Treća?? Još malo pa k'o i Duška.
zaratustra

#6 Re: Malo o FTV-u

Post by zaratustra »

Frane-x wrote:Meni je najjače ono kada se FTV dopisnik javlja uživo telefonom iz Livna ili Bihaća! :lol: :lol: A umjesto priloga "ide" zaleđena slika. :lol:
A još kad se tome doda 24:30, ili "Down Jones"
The__Doctor

#7 Re: Malo o FTV-u

Post by The__Doctor »

Umjetnik a wrote:ja ne znam šta je ovo
svaka emisija pošteno kod duške i gost svetlana cenić, je li se ona tamo zaposlila, žalosni su ovi što misle da je cenićka najveći patriota BIH iz srpskog naroda
Pa ona je valjda gost mjeseca....
Miki123

#8 Re: Malo o FTV-u

Post by Miki123 »

e, sine, umjesto da svako jutro kad se probudiš kažeš da mi je zrnce pameti svetlane cenić.. :skoljka:
Mahalac

#9 Re: Malo o FTV-u

Post by Mahalac »

Najmanji je problem pojavljivanje Svetlane Cenic koja je veoma intelegentna i smislena te je ugodno slusati. Problem je mnogo veci bar po meni a najveci je rekao bih pojava ovog uzasnog degradirajuceg i agresivno primitivnog "projekta"
big brother...kako li ga vec zovu na FETV-i.
To je naprosto krivicno djelo prema svima nama koji placamo predplatu ovoj JAVNOJ medijskoj kuci koja se udostojila da nam priredi onakvo sto. To je sramota i za komercijalne televizije a kamoli za javni servis. Ma ko li je urednik koji je to odobrio volio bih znati,koju skolu je taj zavrsio, jel ima iko odgovoran za ovaj necuveni teror primitivizma.

Najiskrenije mislim SRAM VAS BILO bijedo ljudska sta nam servirate da gledamo, odakle vam samo pravo.

Haram vam bio svaki moj dinar. :x :x :x :x :x
amrica

#10 Re: Malo o FTV-u

Post by amrica »

Mahalac wrote:Najmanji je problem pojavljivanje Svetlane Cenic koja je veoma intelegentna i smislena te je ugodno slusati. Problem je mnogo veci bar po meni a najveci je rekao bih pojava ovog uzasnog degradirajuceg i agresivno primitivnog "projekta"
big brother...kako li ga vec zovu na FETV-i.
To je naprosto krivicno djelo prema svima nama koji placamo predplatu ovoj JAVNOJ medijskoj kuci koja se udostojila da nam priredi onakvo sto. To je sramota i za komercijalne televizije a kamoli za javni servis. Ma ko li je urednik koji je to odobrio volio bih znati,koju skolu je taj zavrsio, jel ima iko odgovoran za ovaj necuveni teror primitivizma.

Najiskrenije mislim SRAM VAS BILO bijedo ljudska sta nam servirate da gledamo, odakle vam samo pravo.

Haram vam bio svaki moj dinar. :x :x :x :x :x

:thumbup: :thumbup: :thumbup: za komentar.

Mislim da se to smece zove nekakv trijumf i ide na većini tv u regiji (osim HRT-a, ali prenosi Nov@, pa nam je još i zatamne, da ne bismo slučajno gledali...) :run: :run: :run:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: Malo o FTV-u

Post by mIRCerka »

Sto bi gledala OT na Novoj kad je pustaju na FTV? PA to je Prime Time, marketing je skupo placen.
Pride, Sve sto vam se ne gleda, daljinski u ruke i prebacite nesto drugo. A mahalac je u pravu, haram im bilo 6KM mjesecno sto mi otmu svaki mjesec NI ZA STA!
Vec sam napamet naucila Grissomove replike i na pocetku epizode znam ko je ubica. JE*le vas reprize.... :x
Banksy

#12 Re: Malo o FTV-u

Post by Banksy »

Miki123 wrote:
e, sine, umjesto da svako jutro kad se probudiš kažeš da mi je zrnce pameti svetlane cenić.. :skoljka:
Niko pametan ne bi poželio bilo kakvo zrnce Svetlane Cenić, ratne šefice kabineta Nikole Koljevića, poratnog savjetnika Dragana Čavića.
Pardon, niko pošten ... pamet je ovdje svakako relativna, ovisno iz kojeg ugla posmatraš.
Amsterdammer

#13 Re: Malo o FTV-u

Post by Amsterdammer »

Juče su imali prilog o ubijenom djetetu u Tesliću koji me podsjetio na Avaz, u najmanju ruku. Majka djeteta koja plače u ekran, otac koji takođe ne može sebi doći, skroz mučna situacija.

Zanimljiv je bio očev komentar, kaže oružje treba držati daleko od djeteta. Iako je djetetu 16 godina i može ga naći gdje god da je, ne bi mu palo na pamet da oružje ne treba držati nikako. Btw, porodica su "izbjeglice" iz Tešnja.
skojotovski

#14 Re: Malo o FTV-u

Post by skojotovski »

Premještene na Radio FBiH dok su bile na bolovanju
Datum: 02.11.2008 19:30
Nezavisne novine

SARAJEVO - Dvije zaposlenice Informativnog programa Federalne televizije (FTV) podnijeće tužbu sudu protiv menadžmenta, jer su premještene na Radio FBiH bez ikakvog obrazloženja dok su bile na bolovanju.

Dženana Zolota i Zlata Behram telefonom su obaviještene da odlukom generalnog direktora Džamala Šabića, a na prijedlog Duške Jurišić, urednice Informativnog programa, od 1. novembra prelaze na Radio FBiH.

I jedna i druga tvrde da su na bolovanju zbog stresa i mobinga kojem su izložene u redakciji, te da su im povrijeđena ljudska prava, te prekršen Zakon o radu.

Dženana Zolota kaže da je o premještaju obaviještena iz Službe za resurse samo sat nakon što je zaključila bolovanje.

Behramovu, koja je već treći mjesec na bolovanju, direktor Šabić takođe je telefonom obavijestio da će imati poziv iz Službe za resurse o premještaju na drugo radno mjesto.

Jurišićeva, pak, kaže da je sasvim normalno i legitimno da zaposlenici jedne medijske kuće prelaze iz sektora u sektor.

"U potpunosti su ispoštovani pravni propisi. Nema nikakve degradacije kada je riječ o radnim zadacima i visini ličnih dohodaka. Osobe za koje je to predloženo unaprijeđene su u odnosu na prijašnje pozicije. Sada ne mogu govoriti o imenima i pozicijama dok novi ugovori o radu ne budu potpisani", kazala je Jurišićeva.

Novi ugovori, koji su pripremljeni nakon nove sistematizacije radnih mjesta, još nisu potpisani. Zaposlenice tvrde da su prema ugovorima o radu koje imaju zaposlenice FTV, a ne RTV FBiH, te da nijedna od njih nije ni vidjela nove ugovore.

Behramova smatra da je sramotno obrazloženje da je prelazak na Radio FBiH unapređenje.

"Zašto me nisu nakon 33 godine rada i diplome koju imam isto toliko godina imenovali za direktora Radija FBiH, jer sadašnji direktor nema ni jedno ni drugo", kazala je Behramova i dodala da je zbog stanja na poslu i završila na bolovanju sa teškim zdravstvenim problemima.

Dženana Zolota kaže da je nakon iznenadne odluke o preraspodjeli pogoršano i njeno zdrvstveno stanje.
Inić: Oligarhijski pristup

Branka Inić iz Pravne službe Helsinškog komiteta za ljudska prava u BiH upozorava da ugovor nema pravno dejstvo i ne može biti primijenjen prije nego je potpisan od obje ugovorne strane.

"Vidjela sam nove ugovore za uposlenike RTV FBiH i oni imaju mnogo dobrih elemenata, ali se ne mogu primjenjivati dok ne budu potpisani, pogotovo ne na ljude koji su na bolovanju", ističe Inićeva, te dodaje da je telefonsko obavještenje o premještaju "oligarhijski pristup kojim se poslodavac postavlja kao zakonodavac".

Mirza Huskić, predsjednik Sindikata zaposlenih na javnom RTV sistemu BiH, kazao je da je kao član Kolegijuma FTV upozorio da su zaposlenice na bolovanju, te da ne može biti izmjene njihovog radno-pravnog statusa.
Skyfox

#15 Re: Malo o FTV-u

Post by Skyfox »

7KM mjesecno pretplate kao taxa za posjedovanje TV prijamnika ili tako nesto, cuh jucer. Po toj logici svi televizori bi trebali biti besplatni ili da nam plate da ih kupimo :D

al fakat to je 84 marke godisnje ili 1680 na 20g taman za dobar LCD sredne velicine :-)
Amazonka27

#16 Re: Malo o FTV-u

Post by Amazonka27 »

meni je zao sto nema kvalitetnog obrazovanog programa, nego sve kupuju sto se kupiti moze. Jeb'o ih fudbal i potplacene politicke emisije. Onog šupendera sto najavljuje dnevnik u izguzvanim pantolama i oslikanim koljenima treba ili ukloniti ili srediti...dok sjedi, rekao bi covjek da je sredjen...a kad ustane...isto kao da izvjestava sa nekog privatnog derneka...A kada ima gosta emisije...kultura dijaloga je nedostizna...ma treba oni meni da plate 7KM DNEVNO da ih gledam...
Fozgen

#17 Re: Malo o FTV-u

Post by Fozgen »

Malo je reci, ali nam i to funkcionise kao i drzava.
Placam pretplatu.
Za sta?
Za brdo serija, za Zyon, za Zatvor, za Operaciju Trijumf, 60 minuta ( Bakir postaje prenaporan sa svim negativnostima a u vecini slucajeva nevidi negativnosti koje toliko ubijaju narod, nek se okane Dodika drugi ce njega ganjati ) i naravno jedno velikooooo brdo reklama.
S kojim pravom FTV emituje reklame? Jako su iritirajuce.
Zasto se oni nebi usaglasili dali ce zivjeti od reklama ili od pretplate?
Vokri

#18 Re: Malo o FTV-u

Post by Vokri »

7 maraka mjesecno je sedam DAvaza u 30 dana, a ovdje su u tu cijenu ukljucene, ma kakve su da su: BHTV, FTV, RTRS, BH radio1, Radio Federacije: Radio 202: Radio Republike Srpske: MJESECNO:
Frustracije, koliko vidim, nisu novcanog tipa, dakle tih sedam maraka koje referent za ONO i DSZ potrosi na svoju omiljenu dnevnu novinu sedmicno,nego licnog karaktera:
Molio bi referenta, da u skladu sa svojim socijalistickim nick-om, a providnim placenickim nastupom, izmisli ili predlozi nacin na koji bi on/ona uredio javni Servis u drzavi gdje jos jedino jebeni sivi dom, kakav je da je...daje iluziju da imamo drzavu...
A i to je pitanje koliko dugo, jer sa ovakvim, po mom misljenju ubacenim, agentima Nikole Deretica ( ONO I DSZ) na forumima koji ipak jesu Bosansko Hercegovacki, postavlja se sumnja u potrebu javnog servisa uopste.
Zatvor, Zajon, 60 minuta, Posteno, Zvjezdane staze FTV-a(ili kako god se zove ono sranje petkom koje ja ne gledam ali gleda pola drzave,ukljucujuci moje roditelje) ili Top Gol, Engleska Liga, Liga sampiona, Konacno petak, Globus, Nerijesen Slucaj, svi dokumentarni filmovi BHTV-a,
ma u stvari sta god da se uradi za ono malo para koje nema Javni Servis, ( a vas cetvero u stanu kosta 7 maraka mjesecno)
bice uvijek nedovoljno placenom Referentu, jer on je tu da gleda perut kod voditelja umjesto gosta koji prica kako drzava treba da bude jedinstvena, bice uvijek Referenta da iz topline tastature svoje optuzi 60 minuta za simpatiju prema Zagondziji, da kaze da je Operacija Trijumf primitivizam ( a da je izasao u zivotu iz topline tastature znao bi da je u pitanju najgledaniji program u svijetu u prosloj godini :America's got talent, Fame Academy, American idol and so on )
ili da je na kraju krajeva ona plava sto vodi vremensku prognozu pravo dobra, te ga izaziva svojom pojavom, a virtualni sex mu jos nije dostupan, jer javni srvis nema para za holograme k'o Cnn.
Isto tako i RTVRS ima dobrih programa samo kad ih ne bi gledali iz ove pozicije, "' 'ta ce oni iz banja luke", ili poslusajte radio republike srpske, i za to ide tih 7 kermash, i oni imaju odlicnih emisja...Nije samo dnevnik i ne znam, dvije ili tri politicke emisije koje se mozda ne slazu sa Davazovstinom Referenta.
Jer Javni servis smetu Avazu k'o i Dodiku, ne prate tu ONO i DSZ liniju.
..Referent je ljut, Referent za Opstenarodnu odbranu i Drustvenu samozastitu, da nas samozastitzi od nas samih...a u stvari da svoje, ovdje cu i ja stati, mozda grijesim ako kazem placenicke, ali u svakom slucaju, svoje frustracije prema drzavnoj televiziji koja se bori brotiv totalnog unistenja ove drzave i podjele od strane politicara, svede na par emisija koje mozda nemaju standard zapadnih zemalja ali ih ova drzava i ne zasluzuje svojim odnosom prema SVOJIM medijima.

Ono sto me najvise plasi, a vjerovatno je i istina, je to da je ovo sto pisem upuceno nekome ko je tek izasao iz tinejdzerstva i ko je jednom bio u Makarskoj, u inostranstvu, pa misli da je vidio svijeta, a ja, paranoican, mislim da je placenik...

PS: by the way right while I am writing this there is a movie on FTV where they keep smoking dope, its called Totalno Napuseni,
Opstenarodna Odbrana i Drustvena Samozastita bi trebala reagovati.
Ako vec nije.
abidsakalas

#19 Re: Malo o FTV-u

Post by abidsakalas »

Slazem se da je PLAVKA iz prognize pravoo brado :)
Umjetnik a

#20 Re: Malo o FTV-u

Post by Umjetnik a »

zaratustra wrote:
Frane-x wrote:Meni je najjače ono kada se FTV dopisnik javlja uživo telefonom iz Livna ili Bihaća! :lol: :lol: A umjesto priloga "ide" zaleđena slika. :lol:
A još kad se tome doda 24:30, ili "Down Jones"
damir mašić sdp-ovac
ali oprostićemo mu studirao je FPN
Umjetnik a

#21 Re: Malo o FTV-u

Post by Umjetnik a »

Banksy wrote:
Miki123 wrote:
Niko pametan ne bi poželio bilo kakvo zrnce Svetlane Cenić, ratne šefice kabineta Nikole Koljevića, poratnog savjetnika Dragana Čavića.
Pardon, niko pošten ... pamet je ovdje svakako relativna, ovisno iz kojeg ugla posmatraš.
HVALA Banksy
Umjetnik a

#22 Re: Malo o FTV-u

Post by Umjetnik a »

Miki123 wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dobar jeli imaš sada neki o plavušama
Umjetnik a

#23 Re: Malo o FTV-u

Post by Umjetnik a »

Fozgen wrote:Malo je reci, ali nam i to funkcionise kao i drzava.
Placam pretplatu.
Za sta?
Za brdo serija, za Zyon, za Zatvor, za Operaciju Trijumf, 60 minuta ( Bakir postaje prenaporan sa svim negativnostima a u vecini slucajeva nevidi negativnosti koje toliko ubijaju narod, nek se okane Dodika drugi ce njega ganjati ) i naravno jedno velikooooo brdo reklama.
S kojim pravom FTV emituje reklame? Jako su iritirajuce.
Zasto se oni nebi usaglasili dali ce zivjeti od reklama ili od pretplate?
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zaratustra

#24 Re: Malo o FTV-u

Post by zaratustra »

Evo teme za 60 minuta. Skandalozno!!! Da li ima i teoretske šanse da se tretira kao tema???
skojotovski wrote:Premještene na Radio FBiH dok su bile na bolovanju
Datum: 02.11.2008 19:30
Nezavisne novine

SARAJEVO - Dvije zaposlenice Informativnog programa Federalne televizije (FTV) podnijeće tužbu sudu protiv menadžmenta, jer su premještene na Radio FBiH bez ikakvog obrazloženja dok su bile na bolovanju.

Dženana Zolota i Zlata Behram telefonom su obaviještene da odlukom generalnog direktora Džamala Šabića, a na prijedlog Duške Jurišić, urednice Informativnog programa, od 1. novembra prelaze na Radio FBiH.

I jedna i druga tvrde da su na bolovanju zbog stresa i mobinga kojem su izložene u redakciji, te da su im povrijeđena ljudska prava, te prekršen Zakon o radu.

Dženana Zolota kaže da je o premještaju obaviještena iz Službe za resurse samo sat nakon što je zaključila bolovanje.

Behramovu, koja je već treći mjesec na bolovanju, direktor Šabić takođe je telefonom obavijestio da će imati poziv iz Službe za resurse o premještaju na drugo radno mjesto.

Jurišićeva, pak, kaže da je sasvim normalno i legitimno da zaposlenici jedne medijske kuće prelaze iz sektora u sektor.

"U potpunosti su ispoštovani pravni propisi. Nema nikakve degradacije kada je riječ o radnim zadacima i visini ličnih dohodaka. Osobe za koje je to predloženo unaprijeđene su u odnosu na prijašnje pozicije. Sada ne mogu govoriti o imenima i pozicijama dok novi ugovori o radu ne budu potpisani", kazala je Jurišićeva.

Novi ugovori, koji su pripremljeni nakon nove sistematizacije radnih mjesta, još nisu potpisani. Zaposlenice tvrde da su prema ugovorima o radu koje imaju zaposlenice FTV, a ne RTV FBiH, te da nijedna od njih nije ni vidjela nove ugovore.

Behramova smatra da je sramotno obrazloženje da je prelazak na Radio FBiH unapređenje.

"Zašto me nisu nakon 33 godine rada i diplome koju imam isto toliko godina imenovali za direktora Radija FBiH, jer sadašnji direktor nema ni jedno ni drugo", kazala je Behramova i dodala da je zbog stanja na poslu i završila na bolovanju sa teškim zdravstvenim problemima.

Dženana Zolota kaže da je nakon iznenadne odluke o preraspodjeli pogoršano i njeno zdrvstveno stanje.
Inić: Oligarhijski pristup

Branka Inić iz Pravne službe Helsinškog komiteta za ljudska prava u BiH upozorava da ugovor nema pravno dejstvo i ne može biti primijenjen prije nego je potpisan od obje ugovorne strane.

"Vidjela sam nove ugovore za uposlenike RTV FBiH i oni imaju mnogo dobrih elemenata, ali se ne mogu primjenjivati dok ne budu potpisani, pogotovo ne na ljude koji su na bolovanju", ističe Inićeva, te dodaje da je telefonsko obavještenje o premještaju "oligarhijski pristup kojim se poslodavac postavlja kao zakonodavac".

Mirza Huskić, predsjednik Sindikata zaposlenih na javnom RTV sistemu BiH, kazao je da je kao član Kolegijuma FTV upozorio da su zaposlenice na bolovanju, te da ne može biti izmjene njihovog radno-pravnog statusa.
mart

#25 Re: Malo o FTV-u

Post by mart »

svaka cast vokri.
dobro ljudi ista rade kakve kreature ih vode i sta se sve desava na FTV-u.
Post Reply