Zbog ovih napada u čovjeku se probudi neki "revolucionarni duh" pa zato i tema, samo kao podrška
"efikasnoj borbi" protiv dušmana.
Sredimo ih!!!
a koliko je skrivenih / ilegalacaSkyfox wrote:stvarno, 62 clana on line...
Evo ja sam tu u ilegali.100_KA wrote:a koliko je skrivenih / ilegalacaSkyfox wrote:stvarno, 62 clana on line...
grunt wrote:Gdje su svi nestali![]()
![]()
Hajde neka se sada svi koji su online ovdje tuspase! 68
Eki toburek_in_space wrote:grunt wrote:Gdje su svi nestali![]()
![]()
Hajde neka se sada svi koji su online ovdje tuspase! 68
![]()
Inache,ljut sam na tebe samo da znash!
Zhena me istukla jer sam forumao 7 minuta duzhe nego mi je dozvolila,a sve da bih se opravdao tebi da nisam papuchar!grunt wrote: Eki to,a sho
![]()
Bas mi te je zao,javi mi adresu pa da ti posaljem kakvu kremu za modriceburek_in_space wrote:Zhena me istukla jer sam forumao 7 minuta duzhe nego mi je dozvolila,a sve da bih se opravdao tebi da nisam papuchar!grunt wrote: Eki to,a sho
![]()
grunt wrote:Bas mi te je zao,javi mi adresu pa da ti posaljem kakvu kremu za modriceburek_in_space wrote:Zhena me istukla jer sam forumao 7 minuta duzhe nego mi je dozvolila,a sve da bih se opravdao tebi da nisam papuchar!grunt wrote: Eki to,a sho
![]()
!
Ne zajebajem se Tita mi,samo zelim bratski da ti pomognem.Zar nisi cuo za bratstvo i jedinstvoburek_in_space wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zajebavash se sa mojom mukom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci i kod tebe amnezija na sve ono od prije 91 gburek_in_space wrote:Znam jedino za Jedinstvo iz Bihaca,ako na to mislish?!![]()
Tita mi,ne zhelim ni da se sjecam shta je bilo prije '91. godine!grunt wrote:Znaci i kod tebe amnezija na sve ono od prije 91 gburek_in_space wrote:Znam jedino za Jedinstvo iz Bihaca,ako na to mislish?!![]()
!
anjusha wrote:Haman da ni ja nisam tu... Ama gdje sam otisla?
A-haaaa, uzivam u Burekovoj muci![]()
![]()
Onda ti nema pomoci,udri zeno nisi ga rodilaburek_in_space wrote:Tita mi,ne zhelim ni da se sjecam shta je bilo prije '91. godine!grunt wrote:Znaci i kod tebe amnezija na sve ono od prije 91 gburek_in_space wrote:Znam jedino za Jedinstvo iz Bihaca,ako na to mislish?!![]()
!
burek_in_space wrote:anjusha wrote:Haman da ni ja nisam tu... Ama gdje sam otisla?
A-haaaa, uzivam u Burekovoj muci![]()
![]()
Burek samo njake ko foka,kakva muka,kakvi bakrachi!![]()
Epitop wrote:mnogo smo jaki.... ko kad pile kakitek kad nesto izgubiš naučiš da cijeniš to
Aj necu vise majke miburek_in_space wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AJ sad zdra'o,isteklo je moje vrijeme za forumanje!