Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sinus wrote:Amortizer vas zajebava narodski receno. Nema auta ni akumulatora...
Da UV lampu upalite trebaju vam nove 4 baterije koje ćete da pronađete
Ali gdje, gdje crni čovječe???
baterije su u rupama od sarafa (koej su drzale stolicu) ... trebas staviti magnet iz onog radija na onaj metalni dildo i staviti ga u rupe i tako izvaditi 4 baterije .... kako zapetljano u pm ...
sinus wrote:Amortizer vas zajebava narodski receno. Nema auta ni akumulatora...
Da UV lampu upalite trebaju vam nove 4 baterije koje ćete da pronađete
Ali gdje, gdje crni čovječe???
baterije su u rupama od sarafa (koej su drzale stolicu) ... trebas staviti magnet iz onog radija na onaj metalni dildo i staviti ga u rupe i tako izvaditi 4 baterije .... kako zapetljano u pm ...
lako cu ja za magnete,nisu rupe dzaba tu,al bolan ne da mi se onaj tranzistor otvorit da dodjem do magneta
baterije su u rupama od sarafa (koej su drzale stolicu) ... trebas staviti magnet iz onog radija na onaj metalni dildo i staviti ga u rupe i tako izvaditi 4 baterije .... kako zapetljano u pm ... [/quote]
lako cu ja za magnete,nisu rupe dzaba tu,al bolan ne da mi se onaj tranzistor otvorit da dodjem do magneta [/quote]
prvo tonove zavrsis i onda samo kliknes da ga otvoris ...
ProbuseniDolar wrote:Za sta sluzi kod koji sam osvijetlio laserom?
Za sta mi sluzi sifra iz epruvete xx=50?
Gdje da nadjem sifru za sef, odnosno kako da ga otvorim?
Izgleda da veceras nema spavanja
xx ti ima vrijednost 50,u tom kodu koji ti laser pokazuje,znaci zamijeni xx sa 50.Time otvaras sef.
sve to i nekako,al cu ja ove tonove tranzistora sanjat nocas....lagano me izludjuju
xx ti ima vrijednost 50,u tom kodu koji ti laser pokazuje,znaci zamijeni xx sa 50.Time otvaras sef.
sve to i nekako,al cu ja ove tonove tranzistora sanjat nocas....lagano me izludjuju
ceeeeeeeeeeeeeeekaj,nemoj jos sanjati,prvo mi reci,gdje je treca baterija za laser???ne mogu da je nadjem..
Onaj tranzistor nije bio komplikovan.
Nadjes na prvom potenciometru da je visi ton, pa pustis, pa drugi (da zvuci ti-ti-tu-tu-tu-tu), itd. sve do ti-ti-ti-ti-ti-ti- i onda pritisnes dugme za otvaranje. E onda vam je tek belaj kad nadjete 4 duracell baterije za UV lampu
U recu to za sifru, ali kako da otvorim sef, sa cim i sta da kliknem?