Malo je ovakvih ljudi...
- Bosanac sa dna kace
[/quote]Na putu prema Gornjoj Jošanici, odmah iznad Vogošće, nalazi se trospratna, luksuzno opremljena kuća srebreničkog načelnika Abdurahmana Malkića. Kilometar dalje uz put nalazi se kuća Selimovića.
- daduli_sa
Izvinite, ovo jeste pozitivan primjer ljudskosti ali primijetih jedno - ta porodica dobi kucu tamo gdje je nikad nije imala, negdje znaci u Vogosci. Znaci, jedna bosnjacka porodica manje u Srebrenici i nikad se ta porodica vise nece ni vratiti u Srebrenici. Jedna srpska porodica manje u okolini Sarajeva. Nesto vam to govori?
-
*mima*
daduli_sa wrote:Izvinite, ovo jeste pozitivan primjer ljudskosti ali primijetih jedno - ta porodica dobi kucu tamo gdje je nikad nije imala, negdje znaci u Vogosci. Znaci, jedna bosnjacka porodica manje u Srebrenici i nikad se ta porodica vise nece ni vratiti u Srebrenici. Jedna srpska porodica manje u okolini Sarajeva. Nesto vam to govori?
Sve nam govori.
- ja_cura_
svaka mu cast i nek je selimovicima sretno u novoj kuci!
prosle sedmice sam na vijestima gledala, da je jedan privatnik iz tesnja, kad je vidio reportazu o povratnicima u rs (cini mi se) odlucio pomoci tako sto je jednoj porodici poklonio kravu, a drugoj porodici (mladi bracni par sa bebicom) poklonio manji kombi (jedna vrsta pick-up) kako bi suprug mogao ici raditi i tako prehranjivati porodicu. svaka mu cast!
prosle sedmice sam na vijestima gledala, da je jedan privatnik iz tesnja, kad je vidio reportazu o povratnicima u rs (cini mi se) odlucio pomoci tako sto je jednoj porodici poklonio kravu, a drugoj porodici (mladi bracni par sa bebicom) poklonio manji kombi (jedna vrsta pick-up) kako bi suprug mogao ici raditi i tako prehranjivati porodicu. svaka mu cast!
- Alfons Kauders
[/quote]Bosanac sa dna kace wrote:Na putu prema Gornjoj Jošanici, odmah iznad Vogošće, nalazi se trospratna, luksuzno opremljena kuća srebreničkog načelnika Abdurahmana Malkića. Kilometar dalje uz put nalazi se kuća Selimovića.
aaa...
jesu se poredali...
- BigBalabuto
aaa...Alfons Kauders wrote:Bosanac sa dna kace wrote:Na putu prema Gornjoj Jošanici, odmah iznad Vogošće, nalazi se trospratna, luksuzno opremljena kuća srebreničkog načelnika Abdurahmana Malkića. Kilometar dalje uz put nalazi se kuća Selimovića.
jesu se poredali...
Jel sa brda gleda u maše sahane kako kusamo čorbu što nam je njegov babo zapržio
-
obuca
aaa...Alfons Kauders wrote:Bosanac sa dna kace wrote:Na putu prema Gornjoj Jošanici, odmah iznad Vogošće, nalazi se trospratna, luksuzno opremljena kuća srebreničkog načelnika Abdurahmana Malkića. Kilometar dalje uz put nalazi se kuća Selimovića.
jesu se poredali...
guzna haverica bakira teta anka petrovic mu bila stela, ko sto je i sebi kojecega nastelila
- Alfons Kauders
uj, nije to to ljudi, njegova je nedje gore kod podlugova, vidi se tek s autoputa, my bad... 
-
Umjetnik a
rijetki su ljudi kao Nataša Kandić
- Bosanac sa dna kace
Jel sa brda gleda u maše sahane kako kusamo čorbu što nam je njegov babo zapržio[/quote]BigBalabuto wrote:aaa...Alfons Kauders wrote:Bosanac sa dna kace wrote:i bakir izetbegovic tu ima kucu
zapravo brdo
s kucom i bazenom na vrhu
![]()
jesu se poredali...ko da su imali stelu u zavodu za izgradnju
to tamo ta slea sad postaju nam ''elitna nasleja'', nisam znao da se Sarajvo tolko prosirilo