Možda i nije bilo potrebe za ovom temom, no ponajvise jedan detalj na vrećici me zaintrigirao.

Bar Code 387
Pakuje se u Banja Luci, a zemlja porijekla Srbija/BiH?
zar i ovoga ima? meni vala prvi put da vidim nesto ovako

howdy wrote:sta bi ti za cca 2 KM? da nadjes labuda u seceru?
Pa sta mislis sta je svaki Bingo "domaci" proizvod nego prepakovana losa roba il iz srbije ili kine.. rijetki su im proizvod stvarno iz bosne....MickeyPierce wrote:Bingo ovo potura pod domace
da sam u čemerici, tražio bi milionEdin H. wrote:Tuzi ih za dusevne boli i uzmi im jedno deset milja maraka i mirna Bosna.
Ne treba biti pohlepan.
A, je li?Last December wrote:Šta je nejasno, šećer je iz srbije a mravi su izbosne
jednom davno na temi domaćih proizvoda stavim zvijezdin kečapQuaresma wrote: Nego zainteresovalo me ovo vezano za zemlju porijekla, jer barcode stoji 387 a tamo se jos spominje srbija uz bih sto je nidje veze, i prvi put da vidim takvo nesto.
Last December wrote:Šta je nejasno, šećer je iz srbije a mravi su izbosne
Znaš kako se kaže: "It's not a bug, it's a feature"KB9 wrote:Last December wrote:Šta je nejasno, šećer je iz srbije a mravi su izbosne
i prosle godine u ovo doba su se pojavili, prošle godine ih je bilo još više i mislim negdje pred proljece odjednom nestali.vješalica wrote:Quaresma wrote: Nego zainteresovalo me ovo vezano za zemlju porijekla, jer barcode stoji 387 a tamo se jos spominje srbija uz bih sto je nidje veze, i prvi put da vidim takvo nesto.
ba rkod ti ništa ne znači...
ti mali žuti mravi su faraoni
napast su prava
prije nekoliko godina i nekada davno prije rata bila najezna na pojedinim lokacijama u SA tih mrava...
nikad dohakat...
http://www.ekozastita.com/zuti_mrav.html
...ništ novo, bar kod 387 nije garancija da je to BiH proizvod...obični bar kod, koji je dat lijepoj našoj da bi firme mogle stavljati robu u promet...Quaresma wrote:Da li je ko koristio ovaj šećer? Naime većeras pravio sebi čaj, i otpakujem vrećicu, kad ono žuti mravi unutra, a prvi put kad sam isto otpakovao vreću od istog proizvodjaca, takodjer bili ti zuti mravi, al kontao prvo da je bila vrecica probijena pa mravi nekako usli, no veceras sam se zaista uvjerio da su bili unutra, sad kako je moguce da mrav udje tako u kesu, a kesa neotpakovana? explanation?
Možda i nije bilo potrebe za ovom temom, no ponajvise jedan detalj na vrećici me zaintrigirao.
Bar Code 387
Pakuje se u Banja Luci, a zemlja porijekla Srbija/BiH?
zar i ovoga ima? meni vala prvi put da vidim nesto ovako