Koji je tvoj problem babicu

Uzmi apaurin smiri malo. Naravno da treba smece odvesti na otpad jer u protivnom izlaze svoj a boga mi i moj zivot opasnosti. Ako se nema para za nesto pristojno,skromno ali tehnicki ispravno onda neka se voza biciklo. Vjeruj mi nije ponizavajuce jer sam i ja isto to radio.Pa ni Caritas ne kupuje nekome auta pa zasto bih ja

ali cu tebi kupiti kutiju apaurina da se malo smiris

Pozdrav beze

Problem su mi jarane ljudi ko ti,sto se smiju ljudima u lice, i nastoje da nesto dokazu time sto ce uputiti recenicu samo njima duhovitu tipa "Joj tebi ne mogu pomoci ni pomocu trikova" ha ha ha grohotom se smijem,strasan fazon,i sve je to nama tako u ovom gradu,sve takvi likovi sto misle da su najpametniji...Gledam komsiju neki dan,ima Yugu i on sam zna da mu nije tehnicki mozda naj ispravnije auto,zato valjda i ne koristi cesto,ali situacija ga natjerala ,djete mora u bolnicu,krenem da se ponudim da ja odvezem,medjutim dok sam sisao on je vec otisao....sta sad ??? , gledam stoji Golf ispred kuce 84-to godiste,jos malo pa oldtimer,otvorio covjek haubu ,motor se cakli,sve novo na njemu,gledam kocnice ,svjeze,kartonska kutija od amortizera ,na zadnjem sjedistu,kaze meni covjek "Sta cu,ulozio sam,ali volim..." ,sjednem ja,okrenem kljuc i naravno u leru
tabla malo treska,jel to tehnicki neispravno vozilo ????..............A to za apaurine ,nisam vala uzeo nesto slicno od kako me snajper gadjao,a da ti iskreno kazem ,vidis kakva je situacija trebat ce nam svima ,i ti nosi u djepu uvijek tablu ako budes mislio da ljudi konverzaciju sa tobom vode