Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovog cuku sam juce nasla na ulici i trenutno je kod mene, ali ga ne mogu zadrzati, tako da ako ima neko da ga zeli molim vas nek mi se javi. Preslatka je, zenkica mala, al stvarno malaa Ne znam koliko se vidi na slikama, s mobitela su, pa nije bas neki kvalitet, ali je premalena i premedena Mene je na prvi pogled podsjetila na rottweilera, ima iste sare, pa mozda je neki mix
Tinchy hvala Nadam se da ce se neko javiti, jer je curica preslatka, i ne bih htjela da je opet moram na ulicu vratiti Probat cu da stavim neke bolje slike, pa se mozda nekom svidi
Stavila sam evo jos 2 oglasa Ma ne bi je ja vratila, jedini je problem sto su mi sad ispiti, a ne voli bas sama ostajati kuci Pa sto se prije neko javi, to bolje
Evo meni se dopada taj cukuca ....ja bi rado da ga udomim......volim maje cwatke pse....ne samo pse ....volim sve zivotinje, i znaje da ce u mojim rukama biti sigurna.....ja bi je uzela k sebi.....javite mi se (mislim, javite mi, da li cete mi ga prepustiti) PLS.....ok??pozziiccc....... Melisa