Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
amelino

#1 Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by amelino »

Psic ,jako mlad, rasni, smedje boje (tako su mi javil) trckara sam po parku (lokacija na PP) ... Lici na malog lovackog psa...

Ako neko zivi u blizini mogao bi ga skloniti, sakriti , privremeno udomiti dok ga ne udomimo za stalno??

Ovako je, kako god okrenete, u smrtnoj opasnosti - automobili koji jure ili dojava sintorima da ga pokupe...

Pomozite..
amelino

#2 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by amelino »

Image

Lici na ovog psa...patuljastog pinča...
csejla

#3 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by csejla »

amelino wrote:Image

Lici na ovog psa...patuljastog pinča...
Ljudi dajte da i njega nekako spasimo. Presladak je :(
jaca78

#4 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by jaca78 »

imam problema sa saxom :-)
ako je pas kod druge gimnazije, on ima vlasnika, ali ga pustaju da seta okolo. vec sam se ranije raspitala jer sam ga cesto vidjala tu.
csejla

#5 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by csejla »

jaca78 wrote:imam problema sa saxom :-)
ako je pas kod druge gimnazije, on ima vlasnika, ali ga pustaju da seta okolo. vec sam se ranije raspitala jer sam ga cesto vidjala tu.
Super :) hvala na inf.
jaca78

#6 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by jaca78 »

Ma ja sam ga mjesecima vidjala da se vrti tim dijelom grada. onda sam tu vidjela covjeka koji je u narucju nosio istog psa. pitala sam je li to onaj sto seta sam ulicom, rekao mi je čovjek da nije, ali da on zna tog psa i da zna da ga vlasnici pustaju da seta.
amelino

#7 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by amelino »

Jest Jaco u parku kod II gimnazije...onda je to taj pinc:)

Hvala ti puno :-)
colt

#8 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by colt »

Da se toliko brinete za ljude koliko za zivotinje, gdje bi nam bio kraj. Koliko samo ljudi hodaju po parkovima, trazeci sto da jedu, a niko da obrati paznju na njih ili nedaj boze da pokrene temu na forumu . . ..

Mislim neka je, i treba da se brinemo o zivotinjama, al ja ne vidje nijednu temu da se covjek zbrine :-) !!!!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by Chmoljo »

colt wrote:Da se toliko brinete za ljude koliko za zivotinje, gdje bi nam bio kraj. Koliko samo ljudi hodaju po parkovima, trazeci sto da jedu, a niko da obrati paznju na njih ili nedaj boze da pokrene temu na forumu . . ..

Mislim neka je, i treba da se brinemo o zivotinjama, al ja ne vidje nijednu temu da se covjek zbrine :-) !!!!
ima i to na PF humanitarne akcije... samo izgleda da baš ne zalaziš tamo... :-)
pets

#10 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by pets »

i ja sam se raspitivala za tog psa.... Meni je stvarno van pameti puštati psa samog, pogotovo tako nekog malog psa.

@colt:kifeli, majke ti!
Leonid Breznjev

#11 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by Leonid Breznjev »

colt wrote:Da se toliko brinete za ljude koliko za zivotinje, gdje bi nam bio kraj. Koliko samo ljudi hodaju po parkovima, trazeci sto da jedu, a niko da obrati paznju na njih ili nedaj boze da pokrene temu na forumu . . ..

pa de eto ti pokreni akciju spasavanja gladnih i siromashnih... zbilja, vakat je da neko otvori i takvu temu na ovom forumu.. :-) :-) :-)
ajsela

#12 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by ajsela »

Ovo je podforum "kucni ljubimci", vjerovatno ima i podforum za pomoc ljudima
csejla

#13 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by csejla »

Arslan wrote:

pa de eto ti pokreni akciju spasavanja gladnih i siromashnih... zbilja, vakat je da neko otvori i takvu temu na ovom forumu.. :-) :-) :-)
Ne bi bilo lose da prije nego pocnes komentarisati obratis paznju gdje se nalazis, na kojem podforumu. I posto si toliko brzan za ljude zasto i sam ne pokrenes neku temu za pomoc istim? Mani se davanja kometara nama, i upucivanja sta trebamo. Mi se kao i sto i naziv podforuma kaze brinemo za kucne ljubimce a rado cemo i tebi pomoci ako pokrenes neku akciju za pomoc ljudima. Ali ne ocekuj da je mi pokrecemo. Svi imamo svoje ciljeve i sami donosimo odluke kome cemo pomoci, kao sto vidis nasa je ova. Ako ti ne odgovara idi na drugi forum ovdje si suvisa.

Pozz
Leonid Breznjev

#14 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

e bas ti hvala sto mi pojasni moju suvisnost na ovom forumu, podforumu csejla... :) ali sam sada bar upoznat da postoje i drugi podforumi osim kucnih ljubimaca.. :) :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#15 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by mIRCerka »

Arslan wrote:e bas ti hvala sto mi pojasni moju suvisnost na ovom forumu, podforumu csejla... :) ali sam sada bar upoznat da postoje i drugi podforumi osim kucnih ljubimaca.. :) :D
Postovani djenerale, dok neki savladaju CITIRANJE prodje voz...vidis da je sejla sve rekla u brk koltu, al citirala i tebe...
:lol:
Leonid Breznjev

#16 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

ama, vidio sam, zato se i keslam.. :D :D

fino me je pozdravila.. :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#17 Re: Mali rasni pas trcakara napusten/izgubljen po parku!!

Post by mIRCerka »

Arslan wrote:ama, vidio sam, zato se i keslam.. :D :D

fino me je pozdravila.. :D :D
ne kezi se, mogao bi neko pomislit da ti je fino :D

nego vidim da se skontalo ko je pas i ciji je i nije u opasnosti, pa prije nego puknem colta , da ja ovo zamandalim...
Locked