MALI PSI

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
jagodica bobicaa

#1 MALI PSI

Post by jagodica bobicaa »

Kod Merkura sam naisla na 5 prelijepih psica, djeca ih sada gnjave i bojim se da ce im se nesto lose desiti, ne znam tacno vrstu al mislim da su neki kao lovacki psi ili nesto slicno, ako ima neko da blizu tu zivi pa moze da im pomogne nekako da se smjeste privremeno negdje, moj pas ne bi im dao da ih unesemo heh, a pravo mi ih je zao... :( nalaze se kod skole na c.vili blizu konzuma i u parku prema aneksu...nadam se da cete sto prije ovo vidjeti ....
*miara*

#2 Re: MALI PSI

Post by *miara* »

uslikajte ih i stavite oglas na internet i u novine. avaz, oslobodjenje, superoglase, oglasnik itd.

mozete li ikako da pitate kosmije da uzmi u stan barem privremeno? ili u podrum, na balkon, bilo gdje? znam ja savsreno kakva je bagra na otoci. nadam se da im dosad nisu oci povadili.

kod istiklal dzamije se svakodnevno okupljali ljubitelji pasa u vecernjim satima. otidjite njima i pitajte ih mogu li barme privremeno da ih uzmi dok se ne nadje stalni dom.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#3 Re: MALI PSI

Post by anjusha »

*miara* opomena zbog rječnika! molim da ne govoris vise takve stvari na ovom forumu IKAD! post ti je modifikovan radi neprikladnosti!
amelino

#4 Re: MALI PSI

Post by amelino »

anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#5 Re: MALI PSI

Post by anjusha »

Preslatka je. Pa ljudi moji... Da mi je kucu od 300 kvadrata i njivu jednu ispred... Ogromnu... :(
*miara*

#6 Re: MALI PSI

Post by *miara* »

jesil dala oglas u novine?
Post Reply