Mali predznaci sudnjeg dana

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
avicena

Post by avicena »

danas wrote:
37. Puno pisanja i izdavanja knjiga
ne valja puno knjiga... trebamo ko u avganistanu... nista ne pisati...
mozda sudnji dan bude odgodjen... :roll:
Svakakvih gluposti......Image.... ;-)
No_Comment

Post by No_Comment »

avicena wrote:
danas wrote:
Ko ono rece da Vampiri ne postoje... :shock: :shock: :lol: :lol:
stella_k

Post by stella_k »

avicena wrote:
danas wrote:
Ma daj....pa ne piše ovaj psihopata sve knjige. :shock:
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Mene je ucilo vrijeme, da predznaci sudnjeg dana izgledaju ovako:

Image
avicena

Post by avicena »

stella_k wrote: Ma daj....pa ne piše ovaj psihopata sve knjige. :shock:
Uh stella da je samo jedan.....Image.....treba li još....
stella_k

Post by stella_k »

avicena wrote:
stella_k wrote: Ma daj....pa ne piše ovaj psihopata sve knjige. :shock:
Uh stella da je samo jedan.....Image.....treba li još....
Treba...
avicena

Post by avicena »

stella_k wrote: Treba...
Zezaš.....
danas

Post by danas »

Image

a onda zavrsis ovako... :roll: :roll: :roll:
stella_k

Post by stella_k »

avicena wrote:
Zezaš.....
Ne.
Daj da vidimo koliko ima knjiga koje su napisali ludjaci.
Poslije mozemo postati knjige koje su napisali veliki ljudi...pa da vidimo kojih je vise.
hananah

Post by hananah »

Stela :x kakve ba knjige u ovo gluho doba :x jedna je knjiga i ona je dovoljna a zna se koja je to knjiga :x fakat me znas iznervirati :D
stella_k

Post by stella_k »

hananah wrote:Stela :x kakve ba knjige u ovo gluho doba :x jedna je knjiga i ona je dovoljna a zna se koja je to knjiga :x fakat me znas iznervirati :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Slikovita naznaka sudnjeg dana bosanskom babi u Americi.....

Image
avicena

Post by avicena »

stella_k wrote:
avicena wrote:
Zezaš.....
Ne.
Poslije mozemo postati knjige koje su napisali veliki ljudi...pa da vidimo kojih je vise.
Nije riječ samo o luđacima nego o inflaciji knjiga bez koristi. Priča mi jedan iz jedne izdavačke kuće kod nas da mu skoro svaki dan neko dođe sa željom da izda knjigu, jer je u nas to sad u trendu.....i nisi....ako nemaš knjigu....
stella_k

Post by stella_k »

avicena wrote:
stella_k wrote:
avicena wrote: Zezaš.....
Ne.
Nije riječ samo o luđacima nego o inflaciji knjiga bez koristi. Priča mi jedan iz jedne izdavačke kuće kod nas da mu skoro svaki dan neko dođe sa željom da izda knjigu, jer je u nas to sad u trendu.....i nisi....ako nemaš knjigu....

Hihihi, znaci ja ako imam ja sam cool....
Moram brzo smisliti neku. :-)
hananah

Post by hananah »

Evo ti naslov knjige - "predznaci sudnjeg dana" a ja cu napisati "Kuran - II dio" ima da budemo pravo poznate i slavne :)
avicena

Post by avicena »

hananah wrote:Evo ti naslov knjige - "predznaci sudnjeg dana" a ja cu napisati "Kuran - II dio" ima da budemo pravo poznate i slavne :)
Aferim hano! :roll: ....pa onda...
hananah wrote:A sto meni napominjes, niti sam umotana niti cu zivjeti u braku po serijatu :) sta to mene briga :D kako se vi i bule taslacite :-x
hananah

Post by hananah »

hananah wrote:Evo ti naslov knjige - "predznaci sudnjeg dana" a ja cu napisati "Kuran - II dio" ima da budemo pravo poznate i slavne :)
tobe jarabi Hano, pa kako ces tako evo ti link pa procitaj http://www.islampanestoiopetislamisamoislam.kom

Avicena, ima da ga uredim cakum pakum :) da svi zive sretni i zadovoljni do kraja svojih zivota, bez razdora, terorizma, svadja, raskola, korupcija, razlicitosti itd. ima da sve uredim tako da valja, a prvo sto cu da uradim jeste da sve ljude oslobodim ropstva :) dakle necemo vise biti niciji robovi :oops:
hananah

Post by hananah »

Da se vratimo na temu :) Kad malo bolje razmislim - ja sam jedan od predznaka sudnjeg dana :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Jesi bogami.

Zena bez srca.

Sa dva jezika....

:oops:
hananah

Post by hananah »

Imam ja srce veliko kao kuca, druga je stvar sto sam velika feministica te ne mogu i necu i ne smijem i ne zelim da shvatim ropstvo zene u Islamu :( I to ropstvo u ime Boga :( Kao da Bog nije ljubav nego diktator :( A Bog je ljubav i cista pozitivna energija, no mnoge zene u Islamu zahvaljujuci svom polozaju ne osjete nikad niciju do bozju ljubav, koju bih ja prije nazvala nekom nadom da ce biti bolje na drugom svijetu :( te zene su oslobodjene bilo kakve ljubavi svojih obitelji jer ako zena po Serijatu bilo kako "zgrijesi" biva surovo kaznjavana i tu nema ni ljubavi ni razumjevanja njenih bliznjih :( prema tome nema ni ljubavi kao takve, stoga im nije preostalo nista nego vjerovati u nesto sto nikad nije dokazano :(
E takvo ja srce imam - zbilja mi ih je zao, podredjene su da budu sahovska figura u muskrcevim rukama :(
Licno smatram da to nije predznak sudnjeg dana nego sam sudnji dan za te pacenice :(
avicena

Post by avicena »

hananah wrote:Imam ja srce veliko kao kuca, druga je stvar sto sam velika feministica te ne mogu i necu i ne smijem i ne zelim da shvatim ropstvo zene u Islamu :( I to ropstvo u ime Boga :( Kao da Bog nije ljubav nego diktator :( A Bog je ljubav i cista pozitivna energija, no mnoge zene u Islamu zahvaljujuci svom polozaju ne osjete nikad niciju do bozju ljubav,........
Pričaju nešto o ptičjoj gripi, meningitisu....svašta nešto......treba se čuvat'....
No_Comment

Post by No_Comment »

hananah wrote:Imam ja srce veliko kao kuca, druga je stvar sto sam velika feministica te ne mogu i necu i ne smijem i ne zelim da shvatim ropstvo zene u Islamu :( I to ropstvo u ime Boga :( Kao da Bog nije ljubav nego diktator :( A Bog je ljubav i cista pozitivna energija, no mnoge zene u Islamu zahvaljujuci svom polozaju ne osjete nikad niciju do bozju ljubav, koju bih ja prije nazvala nekom nadom da ce biti bolje na drugom svijetu :( te zene su oslobodjene bilo kakve ljubavi svojih obitelji jer ako zena po Serijatu bilo kako "zgrijesi" biva surovo kaznjavana i tu nema ni ljubavi ni razumjevanja njenih bliznjih :( prema tome nema ni ljubavi kao takve, stoga im nije preostalo nista nego vjerovati u nesto sto nikad nije dokazano :(
E takvo ja srce imam - zbilja mi ih je zao, podredjene su da budu sahovska figura u muskrcevim rukama :(
Licno smatram da to nije predznak sudnjeg dana nego sam sudnji dan za te pacenice :(
Sramotno i potresno... :-x :-x
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Polako Hano, sabur.

Nesto si mi prije bila vedrija i manje cangrizljiva, to je sve.

Serijat nije vrhovni zakon u BiH.

Bosanske muslimanke od kojih si i ti ili dio tebe, ili ako nista drugo pored kojih ti zivis, valjda osjete jos neciju ljubav pored bozije.

Ono sto ti radis medjutim, ne pomaze ni tim zenama koje su daleko od tvojih ociju, ili rijetke zrtve fanatizma u BiH, vec sam drugima dize pritisak ovdje za Ramazan. A, od toga nikakve koristi ti nemas. Pusti, svakom njegovo. Tebe nije niko zvao, ni da robujes Allahu, ni nekoj stvari, koje to interesuje, ima dovoljno kandidata.

A, ako hoces pogledati sudnji dan za zenu, pogledaj Magdalenske Sestre, film o zenama u Irskoj snimljen po istinitom dogadaju. Gdje je zena, zeni rob.
zlata

Post by zlata »

Ma sto vazda trazite mahane u kafirluku, da bi opravdali nepravde medju muslimanima..."po Serijatu"! :x :x Sta me'e briga za Papu...i Magdalenke! U mene se pita hodza, Reis, IVZ, SDA! Oni su izmanipulirali nas duhovni i politicki zivot...i po Reisovom Hadisu..."vrlo je humano" kad sandzacki kuronja uzme jos jeznu zenu. Sve "po Serijatu"! :-x :-x Ma i on bi uz'o jos dvi-tri...al'ne mere onda vise u Davos...k'o "Europljanin"! :P :P
Sarafcina

Post by Sarafcina »

danas wrote:

PS a "sudnjidan" cesto svrati na forum, prokomentarise pismeno o fudbalu i politici :D :D :D

ja ne vidjeh da je tu nesto negativno oko knjiga ;)

a i ne vjerujem da cemo sprecavanjem kaslja ;) izlijeciti upalu pluca ;)
Post Reply