Svakakvih gluposti......danas wrote:ne valja puno knjiga... trebamo ko u avganistanu... nista ne pisati...37. Puno pisanja i izdavanja knjiga
mozda sudnji dan bude odgodjen...![]()
.... Ko ono rece da Vampiri ne postoje...avicena wrote:Svakakvih gluposti......danas wrote:ne valja puno knjiga... trebamo ko u avganistanu... nista ne pisati...37. Puno pisanja i izdavanja knjiga
....
Ma daj....pa ne piše ovaj psihopata sve knjige.avicena wrote:Svakakvih gluposti......danas wrote:ne valja puno knjiga... trebamo ko u avganistanu... nista ne pisati...37. Puno pisanja i izdavanja knjiga
....
Ne.avicena wrote:Zezaš.....stella_k wrote: Treba...
Nije riječ samo o luđacima nego o inflaciji knjiga bez koristi. Priča mi jedan iz jedne izdavačke kuće kod nas da mu skoro svaki dan neko dođe sa željom da izda knjigu, jer je u nas to sad u trendu.....i nisi....ako nemaš knjigu....stella_k wrote:Ne.avicena wrote:Zezaš.....stella_k wrote: Treba...
Daj da vidimo koliko ima knjiga koje su napisali ludjaci.
Poslije mozemo postati knjige koje su napisali veliki ljudi...pa da vidimo kojih je vise.
avicena wrote:Nije riječ samo o luđacima nego o inflaciji knjiga bez koristi. Priča mi jedan iz jedne izdavačke kuće kod nas da mu skoro svaki dan neko dođe sa željom da izda knjigu, jer je u nas to sad u trendu.....i nisi....ako nemaš knjigu....stella_k wrote:Ne.avicena wrote: Zezaš.....
Daj da vidimo koliko ima knjiga koje su napisali ludjaci.
Poslije mozemo postati knjige koje su napisali veliki ljudi...pa da vidimo kojih je vise.
Aferim hano!hananah wrote:Evo ti naslov knjige - "predznaci sudnjeg dana" a ja cu napisati "Kuran - II dio" ima da budemo pravo poznate i slavne
hananah wrote:A sto meni napominjes, niti sam umotana niti cu zivjeti u braku po serijatusta to mene briga
kako se vi i bule taslacite
tobe jarabi Hano, pa kako ces tako evo ti link pa procitaj http://www.islampanestoiopetislamisamoislam.komhananah wrote:Evo ti naslov knjige - "predznaci sudnjeg dana" a ja cu napisati "Kuran - II dio" ima da budemo pravo poznate i slavne
Pričaju nešto o ptičjoj gripi, meningitisu....svašta nešto......treba se čuvat'....hananah wrote:Imam ja srce veliko kao kuca, druga je stvar sto sam velika feministica te ne mogu i necu i ne smijem i ne zelim da shvatim ropstvo zene u IslamuI to ropstvo u ime Boga
Kao da Bog nije ljubav nego diktator
A Bog je ljubav i cista pozitivna energija, no mnoge zene u Islamu zahvaljujuci svom polozaju ne osjete nikad niciju do bozju ljubav,........
Sramotno i potresno...hananah wrote:Imam ja srce veliko kao kuca, druga je stvar sto sam velika feministica te ne mogu i necu i ne smijem i ne zelim da shvatim ropstvo zene u IslamuI to ropstvo u ime Boga
Kao da Bog nije ljubav nego diktator
A Bog je ljubav i cista pozitivna energija, no mnoge zene u Islamu zahvaljujuci svom polozaju ne osjete nikad niciju do bozju ljubav, koju bih ja prije nazvala nekom nadom da ce biti bolje na drugom svijetu
te zene su oslobodjene bilo kakve ljubavi svojih obitelji jer ako zena po Serijatu bilo kako "zgrijesi" biva surovo kaznjavana i tu nema ni ljubavi ni razumjevanja njenih bliznjih
prema tome nema ni ljubavi kao takve, stoga im nije preostalo nista nego vjerovati u nesto sto nikad nije dokazano
E takvo ja srce imam - zbilja mi ih je zao, podredjene su da budu sahovska figura u muskrcevim rukama
Licno smatram da to nije predznak sudnjeg dana nego sam sudnji dan za te pacenice
danas wrote:ne valja puno knjiga... trebamo ko u avganistanu... nista ne pisati...37. Puno pisanja i izdavanja knjiga
PS a "sudnjidan" cesto svrati na forum, prokomentarise pismeno o fudbalu i politici![]()
![]()